رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @AQ[A]LI
نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @WilliamBucher
امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 3954
رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): ..
نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @Ego
مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ):

1. Rec 1
  2. Rec 2
  3. Rec 3
  4. Rec 4

توضیحات و شرح ماجرا: توی فیلم aim bot  معلومه

رکورد شماره 3 رو نگاه کنید میرم جلو aim رو من قفل میشه تن تن هم گان Sawn Off شم سویچ میشه

@ArenaGameTeam درخواست فیلم و بن ایشون رو دارم

• Like 1
arenagame_samp
ارسال شده در
39 دقیقه قبل، AQ[A]LI گفته است:

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @AQ[A]LI
نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @WilliamBucher
امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 3954
رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): ..
نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @Ego
مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ):

1. Rec 1
  2. Rec 2
  3. Rec 3
  4. Rec 4

توضیحات و شرح ماجرا: توی فیلم aim bot  معلومه

رکورد شماره 3 رو نگاه کنید میرم جلو aim رو من قفل میشه تن تن هم گان Sawn Off شم سویچ میشه

@ArenaGameTeam درخواست فیلم و بن ایشون رو دارم

بیخیال فکر کردم شوخی میکنی😂

اتفاقا داشتم رکوردا چک میکردم بخوای اپلود میکنم ولی ی مشکلی داره رزولوشن عوض کردم تو گیم یادم رفت رو او بی اس هم ستش کنم یجاهایی صدا هس تصویر نی ولی همرو رکورد کردم.   باید چک میدادم یادم رفت سه ساعت رکورد کردم. ازونجایی ک چندتا رکورد گذاشتی یسری هاش فک کنم مال قبل تره اونارو فیکس دارم ولی این جدیدا خراب شدن فک کنم بازم موجوده بخواید اپلود میکنم ببینید چجوریه.

ارسال شده در
4 ساعت قبل، WilliamBucher گفته است:

بیخیال فکر کردم شوخی میکنی😂

اتفاقا داشتم رکوردا چک میکردم بخوای اپلود میکنم ولی ی مشکلی داره رزولوشن عوض کردم تو گیم یادم رفت رو او بی اس هم ستش کنم یجاهایی صدا هس تصویر نی ولی همرو رکورد کردم.   باید چک میدادم یادم رفت سه ساعت رکورد کردم. ازونجایی ک چندتا رکورد گذاشتی یسری هاش فک کنم مال قبل تره اونارو فیکس دارم ولی این جدیدا خراب شدن فک کنم بازم موجوده بخواید اپلود میکنم ببینید چجوریه.

صدا هست تصویر نیست به چه درد من میخوره:24:

• Like 1
ارسال شده در
6 ساعت قبل، ArenaGameTeam گفته است:

درود.

@WilliamBucher طی ۲۴ ساعت آینده مدارک و دفاعیه خودرا بفرستید.

درود.

من همیشه رکوردم و تا الان دوتا شکایت شد ازم و طبق توضیحی ک دادم رکورد دارم ولی سر عوض کردن رزولوشن و ست نکردنش روی او بی اس یکی از رکورد های دو ساعتم صدا داره و تصویر نه و رکوردی که ایشون خواستن جزو این قسمت بوده.

بجز این هر قسمت دیگ ای باشه میتونم اپلود کنم همرو دارم تا الان و یدونشم پاک نکردم.

و توی شکایت جدیدی ک ازم شد هم اپلود کردم رکوردو ولی این قسمت حواسم نبود متاستفانه و یدونه از رکورد های تایم بالام خراب شد حتی دارمش هنوز و میتونم بفرستم ولی فکر نکنم فایده داشته باشه اونجوری.

با عرض پوزش.🙏

• Like 1
  • Haha 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...