Omen ارسال شده در 29 فروردین ارسال شده در 29 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Omen نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @WilliamBucher امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: ---- رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): ---- نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://my.uupload.ir/p/NdQeYxXD توضیحات و شرح ماجرا: توی ویدیو معلومه درخواست ریکورد 5
WilliamButcher ارسال شده در 29 فروردین ارسال شده در 29 فروردین 6 ساعت قبل، Omen گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Omen نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @WilliamBucher امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: ---- رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): ---- نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://my.uupload.ir/p/NdQeYxXD توضیحات و شرح ماجرا: توی ویدیو معلومه درخواست ریکورد عاشق این شکایتام😂 در صورت نیاز رکورد اپلود میشه.🙏 1
YaHossein ارسال شده در 29 فروردین ارسال شده در 29 فروردین ۱ ساعت قبل، WilliamBucher گفته است: عاشق این شکایتام😂 در صورت نیاز رکورد اپلود میشه.🙏 داش پروفایلت خودتی؟
WilliamButcher ارسال شده در 29 فروردین ارسال شده در 29 فروردین 3 ساعت قبل، YaHossein گفته است: داش پروفایلت خودتی؟ ارع داداش خودشم
ArenaGameTeam ارسال شده در 29 فروردین ارسال شده در 29 فروردین درود. طی ۲۴ ساعت آینده مدرک و دفاعیه خود را بفرستید.
YaHossein ارسال شده در 29 فروردین ارسال شده در 29 فروردین 51 دقیقه قبل، WilliamBucher گفته است: ارع داداش خودشم دس خوش داداش
Anunymous ارسال شده در 29 فروردین ارسال شده در 29 فروردین 3 ساعت قبل، WilliamBucher گفته است: ارع داداش خودشم خودش که الان از ایران خارج شده تورو نمیدونیم کی هویت نامعلوم؟ 1 1
WilliamButcher ارسال شده در 30 فروردین ارسال شده در 30 فروردین 6 ساعت قبل، ArenaGameTeam گفته است: درود. طی ۲۴ ساعت آینده مدرک و دفاعیه خود را بفرستید. درود. رکورد
WilliamButcher ارسال شده در 30 فروردین ارسال شده در 30 فروردین 3 ساعت قبل، Anunymous گفته است: خودش که الان از ایران خارج شده تورو نمیدونیم کی هویت نامعلوم؟ اولن اینکه خارج از ایران بودنه ایشون رو خودم به اطلاع بقیه رسوندم D: و دومن اینکه هویت من به چه درد شما میخوره یا بهتره بگم به شما چه ارتباطی داره؟ منم یه پلیر مثل بقیه پلیرا اومدم پلی بدم فقط حالا اینکه خودشم یا رفیقشم یا هرکس دیگ ای چه فرقی میکنه؟
Anunymous ارسال شده در 30 فروردین ارسال شده در 30 فروردین 5 ساعت قبل، WilliamBucher گفته است: اولن اینکه خارج از ایران بودنه ایشون رو خودم به اطلاع بقیه رسوندم D: و دومن اینکه هویت من به چه درد شما میخوره یا بهتره بگم به شما چه ارتباطی داره؟ منم یه پلیر مثل بقیه پلیرا اومدم پلی بدم فقط حالا اینکه خودشم یا رفیقشم یا هرکس دیگ ای چه فرقی میکنه؟ خواستم بگم خودتونو جای کسی جار نزنید هویت واقعیتونو بگید الان کلی مولتی هست مثلا نمیدونیم کی ان تو سایت کلی شکایت میکنن تو سرور کلی چیت میزنن، منظورم فقط شما نیست کلی میگم اونایی که اینکارو میکنن بدونن با خودشونم و اینکه فکر نکنم تاحالا باهم چت کرده باشیم در باره مهدی خودش تو تی اس اینارو از قبل توضیح داده بود
ArenaGameTeam ارسال شده در 30 فروردین ارسال شده در 30 فروردین درود. طبق بررسی های انجام شده پلیر @WilliamBucher مجازات خواهد شد. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده