Detroit ارسال شده در 29 فروردین ارسال شده در 29 فروردین نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Shobeyr نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @DB[C]ooPeR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 360 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: None مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/bandicam_2026-04-18_19-12-11-895_-_trim_vha0.mp4/ توضیحات: همه چی واضحه . اگر من اشتباه میکنم درخواست رکورد دارم . ادمین مربوطه: @ArenaGameTeam
mmd_2022 ارسال شده در 29 فروردین ارسال شده در 29 فروردین 17 دقیقه قبل، DB[C]ooPeR گفته است: بنده باگ خوردم ادمین منو Teach داد رکورد هم دارم درود، این حرفو میزنم تا یوقت تیم استف به دروغ شما باور نکنن، وگرنه قصد مزاحمت و دخالت نیست. اگر Teach بود پیامش بالا سرتون با 3d Text میومد، ولی در ریکورد جناب Shobeyr شاهد این اتفاق نبودیم. چیت میزنید، به جون بخرید، نه قراره اعدام شید، نه قراره دنیا به آخر برسه، به جون بخرید تموم شه بره، دیگه دستان بافیا و بلوف زدنا برای چی هست. 1
Detroit ارسال شده در 29 فروردین سازنده ارسال شده در 29 فروردین اول ادبو رعایت کن ، دوم رکوردو اپ کن 1
ArenaGameTeam ارسال شده در 29 فروردین ارسال شده در 29 فروردین درود. @DB[C]ooPeR مدرک و دفاعیه خودرا طی ۲۴ ساعت آینده ارسال کنید.
Detroit ارسال شده در 30 فروردین سازنده ارسال شده در 30 فروردین رکوردتو کامل بزار . از اونجا که بهم شات میزنی
mmd_2022 ارسال شده در 30 فروردین ارسال شده در 30 فروردین 1 ساعت قبل، DB[C]ooPeR گفته است: https://uupload.ir/view/gta_sa_2026-04-18_09-09-39-551_os1d.avi/ فقط جهت آگاهی باید بگم ادمین هر بلایی سر بازیکن بیاره ( Teach کنه، ری اسپاون کنه و.. ) پیامش تو چت پابلیک برا همه نیاد هم، حداقال برا خودت که میاد. تو ریکوردت پیامی مبنی بر اینکه ادمینی روت کاری کرده نیومده. دستت خورده از رو کیبورد با چیت Interior و World Id تو تغییر دادی😧، تو ریکوردتم معلومه بعدش شهر برات سیاه سفید میشه. اینارو میگم برا اینکه ادمینا دروغای شمارو باور نکنن. 2
ExpiraNN ارسال شده در 30 فروردین ارسال شده در 30 فروردین هم اکنون، DB[C]ooPeR گفته است: تو کدوم خری هستی ؟ هی هیچی نمیگم هی جل میشی تو شکایت @ArenaGameTeam بعد این ماجرا من Teach شدم - قرار بود رکورد باگ رو بزارم که گذاشتم . اگه میخوای رکورد Teach هم که ادمین داده موجود هست ولی این بچه سال گفت tp hack که من ندارم . ایزی ایزی تمام تمام گرفتار یه مشت آدم احمق شدیم عزیزم اینجا خونتون نیست اینطوری حرف میزنی ، دومن نشون دادن نوتفیکشن ری اسپان یا تیچ یه چیز ثابت شدس و فکر نکنم سرور باگی در این مورد داشته باشه
ArenaGameTeam ارسال شده در 30 فروردین ارسال شده در 30 فروردین درود دفاعیه ارسالی تایید شد. همچین باگی گاهی رخ میدهد. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده