Hayula ارسال شده در 29 فروردین ارسال شده در 29 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Hayula نام کاربری ادمین مورد شکایت: @KomiSeR رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع):Helper نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @Hosein مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): Here 1 Here 2 توضیحات و شرح ماجرا: درود ۲بار رفتیم زون بار اول که دیدم زون ورودیش بسته هستش بدون اینکه خودرو ها برای کسی باشد شک کردم ... و spec شدم دیدم بله ایشون با دستور makecar میبسته حتی destroycars هم یک بارم زدم ولی انگار مهم نبود قوانین مربوط به کلنها و مناطق تسخیر هیچ دو کلنی حق همکاری در تسخیر مناطق را ندارند؛ هرچند همکاری دو کلن در خارج از مناطق تسخیر مشکلی ندارد. در مناطق قابل تسخیر، DB و HB غیرمجاز بوده و در خارج از این مناطق مانعی ندارد. استفاده از دستور /spawn برای اسپاون شدن در خانه یا کاخ نزدیک منطقهی تسخیر مانعی ندارد. شما مجاز به استفاده از وسایل نقلیه برای مسدود کردن راه ارتباطی منطقه نیستید و مجازات آن ۱۰ دقیقه زندان است. استفاده از هرگونه انیمیشن برای اختلال در درگیری مثل /fall یا /strip و غیره ممنوع بوده و مجازات آن ۱۰ تا ۲۰ دقیقه زندان است. دزد و پلیس عضو یک کلن فقط در مناطق تسخیر حق همکاری با یکدیگر را دارند. مدیران کلنها (رنک ۶ و ۷) اجازهی کیک کردن Memberهای کلن را در زمان همراه داشتن کیف یا قبل از آن تا زمان رساندن آن به CheckPoint قرمز ندارند ! (/ckick و /cinvite در مدت زمان همراه داشتن کیف) -- در صورت مشاهده، مقدار ۱۰- Topclan به کلن مورد نظر اعمال خواهد شد! خرید کمپ به صورت یکبار مصرف بوده و در صورت غیرفعال بودن کلن (نداشتن تاپ کلن به صورت متوالی) یا حذف کلن توسط لیدر یا مدیران به دلایل منطقی، کلن و کمپ ریست شده و هزینهی آن غیرقابل بازگشت میباشد. 8
ExpiraNN ارسال شده در 29 فروردین ارسال شده در 29 فروردین قصد دخالت نیست ولی خود شما توی زون امروز با پلیر DB[C]ooPeR که از یک کلن دیگه هست و از یونیتی نیست در زون همکاری داشتید در چت هم بهتون گفتم ولی اهمیت ندادین مدرکی برای گذاشتن ندارم ولی خب سابقه شما حرف منو اثبات میکنه. در رابطه با قوانین کلن ها و زون
SeLTi ارسال شده در 30 فروردین ارسال شده در 30 فروردین 10 ساعت قبل، ExpiraNN گفته است: قصد دخالت نیست ولی خود شما توی زون امروز با پلیر DB[C]ooPeR که از یک کلن دیگه هست و از یونیتی نیست در زون همکاری داشتید در چت هم بهتون گفتم ولی اهمیت ندادین مدرکی برای گذاشتن ندارم ولی خب سابقه شما حرف منو اثبات میکنه. در رابطه با قوانین کلن ها و زون مد شده دخالت میکنید فقط یه (قصد دخالت ندارم) میچسبونید تنگش 1
BlooDFuRy ارسال شده در 30 فروردین ارسال شده در 30 فروردین 5 دقیقه قبل، SeLTi گفته است: مد شده دخالت میکنید فقط یه (قصد دخالت ندارم) میچسبونید تنگش حاج رضا نپر وسط
ArenaGameTeam ارسال شده در 30 فروردین ارسال شده در 30 فروردین درود با هلپر خاطی برخورد میشود. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده