206 ارسال شده در 30 فروردین ارسال شده در 30 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @206 نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @UnlimiTeD امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: idk رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): idk نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): - مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): Click توضیحات و شرح ماجرا: درود در ثانیه ۵ ویدیو به بعد تا اخر فایت ایم بات معلوم هست و نوع ایم بات مدلی هست که زمانی که تیر میزند لاک میکند درخواست بن ایک بازیکن تا بیشتر نظم سرور را بهم نزده
UnlimiTeD ارسال شده در 30 فروردین ارسال شده در 30 فروردین واقعا خنده داره چه ایم باتی هست که اینقدر میس دادم 😂🤣 درخواست رسیدگی از @ArenaGameTeam با تشکر.
OMiD_SilenT ارسال شده در 30 فروردین ارسال شده در 30 فروردین 4 دقیقه قبل، UnlimiTeD گفته است: واقعا خنده داره چه ایم باتی هست که اینقدر میس دادم 😂🤣 درخواست رسیدگی از @ArenaGameTeam با تشکر. تازه خودشو نمیگه چطوری دمیج میده بت😂 ماشالله همه پرو شدن دمیجا همه زیاد شده
BaraN ارسال شده در 30 فروردین ارسال شده در 30 فروردین @ArenaGameTeam قصد دخالت ندارم اگر ادمین با تجربه ای باشید که هستید میدانید که ایشون از ایم بات استفاده میکنه دلیل میس : گذاشتن مقدار FOV کم دلیل ایم بات : لاک کردن زمان تیر زدن 1
RealMadrid ارسال شده در 31 فروردین ارسال شده در 31 فروردین @ArenaGameTeam بیا رسیدگی کن - دارن خودشونو پاره میکنن برا زیر کشی 😂 1 1
UnlimiTeD ارسال شده در 31 فروردین ارسال شده در 31 فروردین همین مونده کسی که اکانت اصلیش بنه بخاطر چیت بیاد نظر بده 3 تا شات خوردی یذره DMG نمیشی No DMG خالصی پسر خوب تو فیلم واضحه کاملا فعلا بن باشید تا ادب شید جمع کن کاسه کوزتو بابا به من نمیخورید اخه اینقدر ما کیلین بازی میکنیم از رکورد های خودمون میایید شکایت میکنید کودکان در حال زجه زدن هستند رسیدگی کنید🤣 @ArenaGameTeam
206 ارسال شده در 31 فروردین سازنده ارسال شده در 31 فروردین 7 دقیقه قبل، UnlimiTeD گفته است: همین مونده کسی که اکانت اصلیش بنه بخاطر چیت بیاد نظر بده 3 تا شات خوردی یذره DMG نمیشی No DMG خالصی پسر خوب تو فیلم واضحه کاملا فعلا بن باشید تا ادب شید جمع کن کاسه کوزتو بابا به من نمیخورید اخه اینقدر ما کیلین بازی میکنیم از رکورد های خودمون میایید شکایت میکنید کودکان در حال زجه زدن هستند رسیدگی کنید🤣 @ArenaGameTeam ترکوندی پسر شمارتو بده حتما تو گروه ادت میکنم پسره باحالی هستی خوبه خودم رکورد گذاشتم که میگی چیت زدی مشکل اینه تو خودت با چیت خوردی ازم تجربه نکردم همچین چیزیو ولی حال و روزت خیلی خرابه
ArenaGameTeam ارسال شده در 31 فروردین ارسال شده در 31 فروردین درود. مورد مشکوکی رویت نشد. موفق باشید. 2
ارسالهای توصیه شده