Flow ارسال شده در 30 فروردین ارسال شده در 30 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Flow نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @SiLeNT امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: idk رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): player نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): Brotherhood fam مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا: درود توی 2 اسکرین شات مشخصه که پلیر ساینت به طور قطع از چیت بخطوطی برای unjail کردن خودش استفاده میکنه ScreenShot 1 توی اسکرین اول پلیر توسط بنده در ساعت 22:39 به مدت 10Min جیل میشه ScreenShot 2 و توی اسکرین شات دوم پلیر به صورت عجیب الخلقه و غیر قابل باوری در ساعت 22:45 دقیقا 6 دقیقه بعد از جیل من داخل زون حضور داشت ( ولی جیل من 10min بوده ) در اخر درخواست رسیدگی به این پلیر عزیز @Amir 1 1 2
SiLeNT ارسال شده در 30 فروردین ارسال شده در 30 فروردین 2 ساعت قبل، Flow گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Flow نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @SiLeNT امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: idk رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): player نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): Brotherhood fam مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا: درود توی 2 اسکرین شات مشخصه که پلیر ساینت به طور قطع از چیت بخطوطی برای unjail کردن خودش استفاده میکنه ScreenShot 1 توی اسکرین اول پلیر توسط بنده در ساعت 22:39 به مدت 10Min جیل میشه ScreenShot 2 و توی اسکرین شات دوم پلیر به صورت عجیب الخلقه و غیر قابل باوری در ساعت 22:45 دقیقا 6 دقیقه بعد از جیل من داخل زون حضور داشت ( ولی جیل من 10min بوده ) در اخر درخواست رسیدگی به این پلیر عزیز @Amir تو این سالها به دفعات خیلی زیادی ازم شکایت کردن، دلیلهایی که منطقی بودن. ولی این شکایت؟ مسخرهترین دلیل برای شکایت کردنه! چند ماه پیش دوست عزیزم @FesharBaz به دلیل چیت بلند پریدن با دوچرخه بن شد! و حالا نوبت بن به دلیل چیت آن جیله!😁 6 4 1 1
Flow ارسال شده در 31 فروردین سازنده ارسال شده در 31 فروردین 2 ساعت قبل، SiLeNT گفته است: تو این سالها به دفعات خیلی زیادی ازم شکایت کردن، دلیلهایی که منطقی بودن. ولی این شکایت؟ مسخرهترین دلیل برای شکایت کردنه! چند ماه پیش دوست عزیزم @FesharBaz به دلیل چیت بلند پریدن با دوچرخه بن شد! و حالا نوبت بن به دلیل چیت آن جیله!😁 بی دلیل ؟ ثابت کن بهمون که چطوری 4 دقیقه از جیلت کم شده ما هم یاد بگیریم 2
ArenaGameTeam ارسال شده در 31 فروردین ارسال شده در 31 فروردین درود. @SiLeNTطی ۲۴ ساعت آینده مدارک و دفاعیه خودرا ارسال نمایید.
SiLeNT ارسال شده در 31 فروردین ارسال شده در 31 فروردین ۱ ساعت قبل، ArenaGameTeam گفته است: درود. @SiLeNTطی ۲۴ ساعت آینده مدارک و دفاعیه خودرا ارسال نمایید. درود. بنده وقتی توسط ادمین جیل شدم، afk کردم تا تایم جیلم تموم بشه. وقتی از afk در اومدم دیدم به دلیل تلپورت هک کیک شدم، وقتی دوباره وارد سرور شدم دیگه جیل نبودم. [22:42:48] [AntiCheat] Player SiLeNT(15) Be Dalil Estefade Az TelePort Hack Kick Shod. [22:42:48] Server closed the connection. در رابطه با اختلاف زمانی لاگ و اسکرین شاکی، تایم استمپ بنده با تایم سرور چند دقیقه اختلاف داره. در صورت نیاز میتونید لاگ رو برسی کنید تا خیالتون راحت باشه.
SWAT ارسال شده در 31 فروردین ارسال شده در 31 فروردین اصلا جیل و آنجیل اسکریپت هستش و چیت ندارد! و شما به هر نحوی از جیل خارج شید حتی تلپورت هک بزنید مجدد برمیگردید داخل! تایم استمپ سمپ باگ هست و 4 5 دقیقه جلو تر نشون میده جهت راهنمایی و کمک 1 ساعت قبل، ArenaGameTeam گفته است: درود. @SiLeNTطی ۲۴ ساعت آینده مدارک و دفاعیه خودرا ارسال نمایید. 1
Cheater_Azam ارسال شده در 31 فروردین ارسال شده در 31 فروردین 5 دقیقه قبل، SWAT گفته است: اصلا جیل و آنجیل اسکریپت هستش و چیت ندارد! و شما به هر نحوی از جیل خارج شید حتی تلپورت هک بزنید مجدد برمیگردید داخل! تایم استمپ سمپ باگ هست و 4 5 دقیقه جلو تر نشون میده جهت راهنمایی و کمک فقط ما تکست بدیم اخطار میدید؟ الان ایشون چرا داره دخالت میکنه @ArenaGameTeam 1
206 ارسال شده در 31 فروردین ارسال شده در 31 فروردین 1 ساعت قبل، SWAT گفته است: اصلا جیل و آنجیل اسکریپت هستش و چیت ندارد! و شما به هر نحوی از جیل خارج شید حتی تلپورت هک بزنید مجدد برمیگردید داخل! تایم استمپ سمپ باگ هست و 4 5 دقیقه جلو تر نشون میده جهت راهنمایی و کمک کم مونده ادمین مدرک بخواد تو بخوای بیای دفاع کنی 2 1
Flow ارسال شده در 1 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 1 اردیبهشت 18 ساعت قبل، SiLeNT گفته است: درود. بنده وقتی توسط ادمین جیل شدم، afk کردم تا تایم جیلم تموم بشه. وقتی از afk در اومدم دیدم به دلیل تلپورت هک کیک شدم، وقتی دوباره وارد سرور شدم دیگه جیل نبودم. [22:42:48] [AntiCheat] Player SiLeNT(15) Be Dalil Estefade Az TelePort Hack Kick Shod. [22:42:48] Server closed the connection. در رابطه با اختلاف زمانی لاگ و اسکرین شاکی، تایم استمپ بنده با تایم سرور چند دقیقه اختلاف داره. در صورت نیاز میتونید لاگ رو برسی کنید تا خیالتون راحت باشه. اووووووو چه جالب فقط نمیدونم چرا برا ما تاحالا نشده همچین چیزی پیش بیاد با اینکه هزاران بار کیک شدیم تو جیل بهونه تراشی نکن کاری که کردی رو گردن بگیر بگو چیت زدم انجیل دادم بیام زونو بگیرم که اونم نتونستم بگیرم @ArenaGameTeam درخواست بن پلیر و اخطار به @SWAT 2 1
Ali001 ارسال شده در 1 اردیبهشت ارسال شده در 1 اردیبهشت ۱ ساعت قبل، Flow گفته است: اووووووو چه جالب فقط نمیدونم چرا برا ما تاحالا نشده همچین چیزی پیش بیاد با اینکه هزاران بار کیک شدیم تو جیل بهونه تراشی نکن کاری که کردی رو گردن بگیر بگو چیت زدم انجیل دادم بیام زونو بگیرم که اونم نتونستم بگیرم @ArenaGameTeam درخواست بن پلیر و اخطار به @SWAT ولی تا جایی که یادمون میاد زون رو کلن یونیتی گرفت😏
ArenaGameTeam ارسال شده در 2 اردیبهشت ارسال شده در 2 اردیبهشت درود. به دلیل باگ این امر بوجود آمد و چیت و یا آنجیل صورت نگرفته است. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده