UnlimiTeD ارسال شده در 31 فروردین ارسال شده در 31 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): UnlimiTeD نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: CBR امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: IDK رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): Player نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): UniTy مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/untitled_2dht.mp4/ توضیحات و شرح ماجرا: در فیلم کامل نو دمیج ایشون مشخص هستش 4 نفر با Sawn-Off دارن تیر میزنن یک نفر هم با Saw ولی این دوستمون تمایلی به مردن نداره -1 بالا سرش و صدای دینگ هم کاملا مشخصه وجود همچین پلیر هایی باعث بهم ریختن نظم سرور و گرفتن لذت پلی دادن از سایر بازیکنان است . درخواست رسیدگی دارم با تشکر. 4
SWAT ارسال شده در 31 فروردین ارسال شده در 31 فروردین فیلم بهتر از فاصله نزدیک از نو دمیج ایشون با صدای و جزییات کامل کاملا مشخصه هی آن و آف میکنن. https://uupload.ir/view/no_damage_cbr_up6i.mp4/ فک کنم یه چیتو پیدا کردن خوششون اومده بین همدیگه پخش کردن اون از Sina بعد m4a1 حالام CBR تمامی افراد از کلن brother hood 6
CBR ارسال شده در 31 فروردین ارسال شده در 31 فروردین دروود بعد از ارره شدن من انیم باگ شدم برای شما اینو نشون نداده توی ویدئو شاکی هیچ صدای دینگی نداد درصورتی که تیرش به شما خورد دینگ داد توی ویدئو سوات بعد از دینگ دمیج -1 میخورم و -۲ چون از بالا داره میزنه رو زمین این هم معلومه زیر ارره اسکین میچرخه و شما تو کدوم فایت دیدید که اسکین زیر ارره بچرخه؟؟نکنه اینم چیته؟ انقد باید بی سطح باشی فرق بین نو دمیج و باگ رو بدونی وقتی نو دمیج باشه زیر اره صدای دینگ قطع نمیشه در صورتی که شما با ارره کردن اولتون صدای دینگ میشنوید ولی موقعی که باگ میشم دیگه کر میشید نمیشنوید صدا نمیده مافیا هم رکوردشو بزاره معلوم میشه دینگم نمیده و باگه وقتی به زمین میزنه دمیج میشم چون باگ شدم اسکین خوابیده رو زمین میتونم باگ و چیت و با رکورد اثبات کنم صدای دینگشم معلوم کنم لزا شما دنبال زیرکشی هستید باید زیر بمونید هماهنگی با مدیرکل شده دسترسی به پیسی ندارم آپلود میشه دسترسی پیدا کنم
ArenaGameTeam ارسال شده در 31 فروردین ارسال شده در 31 فروردین درود. @CBRطی ۲۴ ساعت آینده مدارک و دفاعی خودرا ارسال نمایید.
CBR ارسال شده در 31 فروردین ارسال شده در 31 فروردین دست رسی پیدا کنم چشم لزا سعی کنید بدون پارتی بازی و دفاعیه که نوشتم بخونید بعد تصمیم بگیرید مثل همین موضوع توی این تایپک هم اتفاق افتاده ولی رد شده با ملاحظه بیشتر درخواست برسی دارم پس اینم چیت بوده دیگه درسته؟ یک دلیل خیلی محکمی برا رد شدن این شکایت چرخش اسکین زیر ارره هست که توی تمامی اوقات اگه نو دمیج هم باشی اسکین قفل میشه و نمیتونه زیر اره حرکت کنه توی ویدئو خودشون معلومه اسکین زیر ارره دور خودش میچرخه و باگ انیم شده ولی نمایش داده نمیشه از این محکم تر؟ بدون حاشیه و با دقت و بدون پارتی بازی برسی شه @ArenaGameTeam 2
UnlimiTeD ارسال شده در 31 فروردین سازنده ارسال شده در 31 فروردین حاشیه الکی نرو ارره رو چیکار داری اصلا 4 نفر دارن با Sawn دمیج میدن همش -1 مدرکتو بفرست همچی کاملا در 2 فیلم ارسالی واضح هستش 5 نفر 1 نفرو نمیتونن بزنن قدرت چیت درخواست مجازات لازم در صورت اثبات نشدن @ArenaGameTeam با تشکر .
CBR ارسال شده در 31 فروردین ارسال شده در 31 فروردین انقد نوعی که بالا توضیح دادم هرچی -۱خورده از بالا سرم که اون نیو پلیر بوده زده زمین خورده توی فیلم خودت ۴تا تیر میزنی دینگ نمیده نو دمیج صدا دینگ میده چرا خودتو به نفهمی میزنی؟ زیر ارره اسکین داره میچرخه خیلی سطح باشی نتونی تشخیص بدی درخواست برسی توسط مدیریت با تجربه شایان شما اگه برسی میکنی صبر کن مدیر برسی کنه 1
ArenaGameTeam ارسال شده در 1 اردیبهشت ارسال شده در 1 اردیبهشت درود پلیر خاطی به دلیل استفاده از انیمیشن موقع درگیری زندانی میشود. بسته شد. 2
ارسالهای توصیه شده