Rtin ارسال شده در 1 اردیبهشت ارسال شده در 1 اردیبهشت نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @[[OwL]Frank_C] نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Omen امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: idk رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): owner نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): Clan Revenant @Styx مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): Rec توضیحات و شرح ماجرا: سایلنت این پلیر به وضوح مشخصه کافیه چندین بار ویدیو رو ببینید. چرا میچسبیدم بهت تیر نمیزدی؟ میترسیدی لو بره سایلنته؟ هرچند که یبار سوتیشو دادی D: 2
[Mr]Bad_Boy ارسال شده در 1 اردیبهشت ارسال شده در 1 اردیبهشت ۱ ساعت قبل، [[OwL]Frank_C] گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @[[OwL]Frank_C] نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Omen امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: idk رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): owner نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): Clan Revenant @Styx مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): Rec توضیحات و شرح ماجرا: سایلنت این پلیر به وضوح مشخصه کافیه چندین بار ویدیو رو ببینید. چرا میچسبیدم بهت تیر نمیزدی؟ میترسیدی لو بره سایلنته؟ هرچند که یبار سوتیشو دادی D: موقع رکورد حداقل aim خودتو آف میکردی بعد پست میزاشتی عزیز هرجا داره میره ایمت قفله روش عزیزم مثل این میمونه که دیگه به دیگ میگه روت سیاه
Rtin ارسال شده در 1 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 1 اردیبهشت 28 دقیقه قبل، Mr_Bad_Boy گفته است: موقع رکورد حداقل aim خودتو آف میکردی بعد پست میزاشتی عزیز هرجا داره میره ایمت قفله روش عزیزم مثل این میمونه که دیگه به دیگ میگه روت سیاه عجب ایم خفنی دارم هرچی میزنم دمیج نمیشه دوما اسمی از شما نمیبینم که آورده باشم
Rtin ارسال شده در 1 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 1 اردیبهشت شکایتم رو پس میگیرم مشکل از اینترنت بنده بوده بعد شکایت کلا قطع شد یه نیم ساعت یک ساعتی. 1
The.Omen ارسال شده در 1 اردیبهشت ارسال شده در 1 اردیبهشت این 2 ساعت قبل، [[OwL]Frank_C] گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @[[OwL]Frank_C] نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Omen امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: idk رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): owner نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): Clan Revenant @Styx مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): Rec توضیحات و شرح ماجرا: سایلنت این پلیر به وضوح مشخصه کافیه چندین بار ویدیو رو ببینید. چرا میچسبیدم بهت تیر نمیزدی؟ میترسیدی لو بره سایلنته؟ هرچند که یبار سوتیشو دادی D: این ویدیو: https://my.uupload.ir/p/5L09wW6N ویدیو فایت اول و دوم ماله خودته و فایت های بعدی هم فایت با هموناییه که میگفتن ایم بات زدم فایت زیاد هست اگه لازم باشه برای مدرک میزارم ایم بات خودتم رکورد گرفته بودم D; هرچی گشتم پیداش نکردم شانس اوردی چرا میچسبیدم بهت تیر نمیزدی؟ میترسیدی لو بره سایلنته؟ هرچند که یبار سوتیشو دادی D: در مورد این حرفت از بس N00BI که وسط فایت با اره میزنی به همین دلیل نزدیک نمیومدم نه اینکه بخام ایم بات قایم کنم😀
EchoBrk ارسال شده در 1 اردیبهشت ارسال شده در 1 اردیبهشت ۱ ساعت قبل، ArenaGameTeam گفته است: ۱ ساعت قبل، 0ld.man.of.mountain گفته است: این این ویدیو: https://my.uupload.ir/p/5L09wW6N ویدیو فایت اول و دوم ماله خودته و فایت های بعدی هم فایت با هموناییه که میگفتن ایم بات زدم فایت زیاد هست اگه لازم باشه برای مدرک میزارم ایم بات خودتم رکورد گرفته بودم D; هرچی گشتم پیداش نکردم شانس اوردی چرا میچسبیدم بهت تیر نمیزدی؟ میترسیدی لو بره سایلنته؟ هرچند که یبار سوتیشو دادی D: در مورد این حرفت از بس N00BI که وسط فایت با اره میزنی به همین دلیل نزدیک نمیومدم نه اینکه بخام ایم بات قایم کنم😀 نمایش مشکلی نداره ایشون اسم بررسی کننده ی انجمن رو لاک کردن؟ و باعث حاشیه و مشکلات نمیشه؟ @ArenaGameTeam @Amir @HaDi 1
ArenaGameTeam ارسال شده در 5 اردیبهشت ارسال شده در 5 اردیبهشت درود. با پلیر خاطی برخورد میشود. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده