Ashkan_Akbari ارسال شده در 3 اردیبهشت ارسال شده در 3 اردیبهشت با سلام خسته نباشید. اول یه عذر خواهی کنم در رابطه با انتخاب اشتباه موضوع من ۲ تا لینک نصبی بازی دانلود کردم که یکیش از سایت خودتونه و یکیش از یه جا دیگه فکر کنم نصب کردم دقیق یادم نیست. درواقع من بعد ۶ ماه پلی ندادن دوباره اومدم که بیام و بازی کنم و برنامه سمپ رو همین آرنا گیم که آقای محمد رضا(مدیرکل) فرستاده بود و رفتم و اونجا دانلود کردم که این لینکشه: SA_MP_Launcher_v2.0-build-18.08.22_19.04.apk حالا وقتی این رو دانلود کردم. و خب میدونید این لانچره و بعد از ورود یک برنامه دیگه میده که سمپ خالی هست و اونجا درواقع آنجا باید فایل بازی رو انتخاب کنید full/lite رو دانلود کنید، از اونجایی که فکر کنم قبلا من داشتم رفتم داخلش و علامت قرمزی رو من اونجا مشاهده نکردم و درواقع طبیعی نبود که باشه هرچی تلاش میکنم و اینترنت جدید خریدم بازم علامت سبز نشد که بتونم برم حتی خودم آیپی سرور رو تو علاقه ها اضافه کردم ولی دکمه play رو میزدم که شما فعال نکردید. و حالا لینک دوم رو که عرض کردم از یکجا دیگه نصب کردم وقتی میرم داخلش نوشته instal client وقتی میزنم با همچین صحنه ای مواجه میشم: و خب وقتی رو yes میزنم منو وارد میکنه به همچین صفحه ای که حتی اگر هم تا زمان بینهایت برای صبر کنی نمیاره: از شما میخوام که به من راهکاری بدید والا تو پابلیک چت حرف میزنم هرکی یه چیزی میگه یا کسی هیچ چیزی نمیگه یکی میگه با این برو یکی دیگه اصلا نمیاره برای منم بکی میگه کلا مشکل داره اصلا گیج شدم یکی دیگه میگه اینو نصب کن نصب کردم میگم بعدش چیکار کنم هیچی نمیگه کاملا سردرگم شدم. اگر شما گروه استف میتوانید یه کاری کنید و بگید که از کجا دانلود کنم و چیکار کنم و بگید کدومش با نت ملی میاره و بگید که خودتون تو اندروید یا کامپیوتر هستید با کدوم برنامه میرید وچطوری دانلود کردید.؟ با تشکر از تیم استف🌹
Seet ارسال شده در 3 اردیبهشت ارسال شده در 3 اردیبهشت 3 ساعت قبل، Ashkan_Akbari گفته است: با سلام خسته نباشید. اول یه عذر خواهی کنم در رابطه با انتخاب اشتباه موضوع من ۲ تا لینک نصبی بازی دانلود کردم که یکیش از سایت خودتونه و یکیش از یه جا دیگه فکر کنم نصب کردم دقیق یادم نیست. درواقع من بعد ۶ ماه پلی ندادن دوباره اومدم که بیام و بازی کنم و برنامه سمپ رو همین آرنا گیم که آقای محمد رضا(مدیرکل) فرستاده بود و رفتم و اونجا دانلود کردم که این لینکشه: SA_MP_Launcher_v2.0-build-18.08.22_19.04.apk حالا وقتی این رو دانلود کردم. و خب میدونید این لانچره و بعد از ورود یک برنامه دیگه میده که سمپ خالی هست و اونجا درواقع آنجا باید فایل بازی رو انتخاب کنید full/lite رو دانلود کنید، از اونجایی که فکر کنم قبلا من داشتم رفتم داخلش و علامت قرمزی رو من اونجا مشاهده نکردم و درواقع طبیعی نبود که باشه هرچی تلاش میکنم و اینترنت جدید خریدم بازم علامت سبز نشد که بتونم برم حتی خودم آیپی سرور رو تو علاقه ها اضافه کردم ولی دکمه play رو میزدم که شما فعال نکردید. و حالا لینک دوم رو که عرض کردم از یکجا دیگه نصب کردم وقتی میرم داخلش نوشته instal client وقتی میزنم با همچین صحنه ای مواجه میشم: و خب وقتی رو yes میزنم منو وارد میکنه به همچین صفحه ای که حتی اگر هم تا زمان بینهایت برای صبر کنی نمیاره: از شما میخوام که به من راهکاری بدید والا تو پابلیک چت حرف میزنم هرکی یه چیزی میگه یا کسی هیچ چیزی نمیگه یکی میگه با این برو یکی دیگه اصلا نمیاره برای منم بکی میگه کلا مشکل داره اصلا گیج شدم یکی دیگه میگه اینو نصب کن نصب کردم میگم بعدش چیکار کنم هیچی نمیگه کاملا سردرگم شدم. اگر شما گروه استف میتوانید یه کاری کنید و بگید که از کجا دانلود کنم و چیکار کنم و بگید کدومش با نت ملی میاره و بگید که خودتون تو اندروید یا کامپیوتر هستید با کدوم برنامه میرید وچطوری دانلود کردید.؟ با تشکر از تیم استف🌹 سلام درود الان که نت ها ملی نمیشه از برنامه samp استفاده کرد (فقط سمپ اندروید اینجوریه) باید از سمپ alyn (سمپ آبی) استفاده کنید
Ashkan_Akbari ارسال شده در 3 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 3 اردیبهشت میدونم برادر ولی یکی دیگه هم تو چت پابلیک بهم گفت که باید با alyn سمپ برید بعد منم پرسیدم که alyn سمپ چی هست و چطوری باید دانلود کنم بهم نگفت. اگر متن بالا را خوب میخوندید میفهمیدید که نوشته بودم از یک نفر پرسیدم و نگفت. خب بگذریم شما میدونید alyn سمپ آبی چیه بهم میگید از کجا دانلود کنم؟
ArtinBesT ارسال شده در 3 اردیبهشت ارسال شده در 3 اردیبهشت دوست عزیز سمپ نارنجی نمیاره (بخاطر نت ملی) و سمپ آبی یا آلین هم باید دیتای آفلاین دانلود کنی و استخراج کنی (از داخل برنامه نمیشه دیتا رو دانلود کرد)
Ashkan_Akbari ارسال شده در 3 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 3 اردیبهشت 4 ساعت قبل، Ashkan_Akbari گفته است: ممنون
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری