UnlimiTeD ارسال شده در 6 اردیبهشت ارسال شده در 6 اردیبهشت نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): UnlimiTeD نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: _Badboy_ امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: idk رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): player نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @Fascism @MrTakPar @RyanGosling @SaVaGe @HajFarHaN مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/badboy_aimbot_uoil.mp4/ توضیحات و شرح ماجرا : درود استفاده این پلیر از ایم بات کاملا در فیلم واضح هستش نیازی به تعریف نیستش وجود همچین پلیر باعث گرفتن ارامش و بهم ریختن نظم سرور رو به همراه داره درخواست رسیدگی دارم با تشکر. 1 2
.BarBoD. ارسال شده در 6 اردیبهشت ارسال شده در 6 اردیبهشت 6 ساعت قبل، UnlimiTeD گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): UnlimiTeD نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: _Badboy_ امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: idk رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): player نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @Fascism @MrTakPar @RyanGosling @SaVaGe @HajFarHaN مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/badboy_aimbot_uoil.mp4/ توضیحات و شرح ماجرا : درود استفاده این پلیر از ایم بات کاملا در فیلم واضح هستش نیازی به تعریف نیستش وجود همچین پلیر باعث گرفتن ارامش و بهم ریختن نظم سرور رو به همراه داره درخواست رسیدگی دارم با تشکر. قصد دخالت ندارم ولی اگه میخوای باعث گرفتن ارامش و بهم ریختن نظم سرور نشه اول خودت ایمتو اف کن که تا تیر میزمی لاک میکنی تا قبلش تیز موسو تکون میدی ولی تیر میزنی تصمیم میگیری خیلی نرم ایمت بره رو پلیر؟ 1 1
UnlimiTeD ارسال شده در 6 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 6 اردیبهشت فیلم تمام فایت های من موجوده میتونی رکورد بگیرید درخواست فیلم کنید و اماده PCcheck هم هستم در غیر این صورت میتونی سکوت اختیار کنی و در موضوعی که بهت مربوط نیست دخالت نکنی نمک پاشی هاتو بزار برای کسی که ریجسترش 97 نباشه افرین گل پسر 1 2
iMatin ارسال شده در 6 اردیبهشت ارسال شده در 6 اردیبهشت سلام قصد دخالت ندارم اما اگه دقت کنین از پشت شما از طریق @AQ[A]LI از پشت دمیج میشدید
OMiD_SilenT ارسال شده در 6 اردیبهشت ارسال شده در 6 اردیبهشت 14 ساعت قبل، .BarBoD. گفته است: قصد دخالت ندارم ولی اگه میخوای باعث گرفتن ارامش و بهم ریختن نظم سرور نشه اول خودت ایمتو اف کن که تا تیر میزمی لاک میکنی تا قبلش تیز موسو تکون میدی ولی تیر میزنی تصمیم میگیری خیلی نرم ایمت بره رو پلیر؟ نخود هر آشی ،
ArenaGameTeam ارسال شده در 7 اردیبهشت ارسال شده در 7 اردیبهشت درود. @_B@DBoY_طی ۲۴ ساعت آینده مدارک و دفاعیه خودرا ارسال نمایید.
_B@DBoY_ ارسال شده در 7 اردیبهشت ارسال شده در 7 اردیبهشت سلام من دفاییه ندارم متاسفانه چون از خودم مطمن هستم و اسکیلم و بازهم متاسفانه ریکورد نبودم ولی لطفا ویدیو با دقت بالا دیده شود چون اون لحظه من دمیجی ندادم که ایشون به من میگه چیت داری و من درخواست پیگیری بیبشتر دارم و کاملا هم بی دفاع هستم و اگر شاهدی یا چیز دیگر بخواید که من اسکیل هستم در خدمتتون هستم لطفا لطفا با دقت ویدیو دیده شود چون دمیج خورده شده از AQ[A]LI هست و کاملا ویدیو این رو ثابت میکنه با تشکر من اعضای کل کلنم میتونن شهادت بدن که من کاملا اسکیلم
HajFarHaN ارسال شده در 7 اردیبهشت ارسال شده در 7 اردیبهشت به عنوان شاهد دارم چت میدم و دخالت محسوب نمیشه. این بدبوی تا دیروز بلد نبود ساون بزنه همش چین میزد بعد فردا میام میبینیم با ساون میزنه اونم بدون میس ۴ نفرو بجا میزنه. فقط متین که میگه از پشت دارن میزنن. عزیزم ۲ نفر بودن کلا ما ۶ نفر بودیم. یارو بدبوی تو کسری از ثانیه هممونو زد انتظار داری چیت نگیم؟ اونم کسی که تا همین دقیق ۲ روز قبل بلد نبود ساون بزنه 1 2
HajFarHaN ارسال شده در 7 اردیبهشت ارسال شده در 7 اردیبهشت کل کلنم میتونن شهادت بدن من اسکیلم ناموسا جمع کن دیگه تو فرق i و e رو بلد نیستی تو چت بعد اسکیل میکنی ۲ روز پیش دستت چین بود فقط نیومده میمردی شدی واس ما سوپرمن 3
UnlimiTeD ارسال شده در 7 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 7 اردیبهشت بهترین گانر ارناگیم اصلا تویی پسر اینقدر که اسکیل داری https://uupload.ir/view/aimbot_bad_boy_mrbg.mp4/ اینو هم پس ببینید تا به اسکیل ایشون کامل ایمان بیارید 😂 در ضمن اینجا که AQali دمیج نمیده حرفی نمیمونه پس یا فیلم بفرست یا بن شو تا دفعه بعدی از سر فشار وارد شده چیت on نکنی 1 1
ArenaGameTeam ارسال شده در 8 اردیبهشت ارسال شده در 8 اردیبهشت درود پلیر خاطی مجازات خواهد شد. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده