رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

شاکی : EzioAuditore ( اکانت دیگر خودم )

شکایت شده از : Peace 

مدت بن و دلیل : وک به دلیل (cheat)

موضوع : از ادمین مربوطه درخواست ساخت فرم شکایت قبل از بن کردن من دارم ، بنده رکورد نمیکنم زیرا پیسی بنده ضعیف هست.

فقط میخواهم ببینم که مدرکی هست علیه من یا نه چون قبلا همچین اتفاقی افتاده که بدون مدرک من رو بن کردن و حتی مدرکی به من نشون ندادند 

امیدوارم مدرک ها کافی برای بن کردن من و باعث خوشحالی شما و بقیه سرور بشود 

منتظر هستم که مدرک ها زیر همین پست اپلود بشن 

arenagame_samp
ارسال شده در

درود
مورد اول : اینکه شما وک بن نشدید و ادبن شدید اون هم به دلیل سابقه قبلی شما !
مورد دوم : https://my.files.ir/drive/s/QJi1fLMZKt4wIFTidnCElBTYjvEscA
توضیحات : اولا که چگونه من شمارو داشتم ارره میکردم خیلی منطقی یدفعه با سرعت رفتید اون بالا و از زیر ارره در رفتید و حتی بعدشم اومدم 4 تا شات زدم بهت 1- شد !

ارسال شده در

محض اطلاع این باگ سمپه

نمیخوام بگم شما فلانید و بهمان.

ولی خب این بنده خدا الکی بن شده. موقع ارره داشته جامپ میزده. تند تند جامپ که زده به دلیل اف پی اس پایین جامپش کار کرده و پریده.

• Haha 1
ارسال شده در
13 ساعت قبل، HajFarHaN گفته است:

محض اطلاع این باگ سمپه

نمیخوام بگم شما فلانید و بهمان.

ولی خب این بنده خدا الکی بن شده. موقع ارره داشته جامپ میزده. تند تند جامپ که زده به دلیل اف پی اس پایین جامپش کار کرده و پریده.

مورد اول این پست به شما مربوط نمیشود.

مورد دوم اگر همچین باگی هست رکورد کنید قرار بدید.

مورد سوم در دست ایشون هم ارره بود و با ارره امکان جامپ زدن وجود ندارد.

مورد چهارم امکان زدن جامپ در زیر ارره وجود ندارد.

مورد پنجم حتی بعدشم که رفتم یه 4 تا شات ساون روش خالی کردم کلا 1- شد.

مورد ششم پلیری با اف پی اس پایین حق فایت دادن ندارد.

مورد هفتم هر پلیری که پلی میده موظف به ثبت رکورد هست حتی با ضعیف ترین پیسی هم امکان رکورد با برنامه بندیکم هست.

• Like 1
ارسال شده در

من خودم زدم که میگم میشه جامپ زد

اف پی اس زیر ۳۰ ۴۰ باشه تند تند جامپ بزن میپره

من دخالت نمیکنم فقط میگم الکی بن شده.

دفاع از حقوق مظلوم😂

• Thanks 2
ارسال شده در

بعدشم من خودم یکیش

تو سیستم قبلی اف پی اس که ۴۰ ۵۰ بودم با رکورد میشد ۱۰ ۱۵

اینجور آدما رو پیسی چک میکنن

• Like 1
ارسال شده در

خب وقت تحلیل کردنه، اول سراغ اره بریم

من همیشه گفتم و الان هم میگم که پیسی ضعیف هست و رکورد نکردنم هم میشه یک دلیل منطقی 

اف پی اس بنده در اونجا زیر 30 بودش که دلیل از زیر اره در رفتن رو توضیح میده 

درباره جامپ با اره بگم که اگه شما یکم اب هویج بخورید میبینید که در اخرین لحظات من دکمه E را فشار داده و گان خودم که اره بود رو به مشت تبدیل کردم ، که دلیل جامپ زدن رو هم توضیح میده ( عادت بنده اینطوری هست که وقتی اره میشم به سرعت کلید ctrl را اسپم میدم چون در بیشتر مواقع کسی که اره میکنه یک لحظه غافل میشه و من فرصت فرار رو پیدا میکنم 

در باره چهار شات که دادید و بنده دمیج نشدم چهار  دلیل میتونم بیارم 

اول اینکه روشن کردن چند چیت با همدیگه باعث کیک خوردن میشه ربطی هم به انتی چیت سرور نداره حتی با انتی چیت ضعیف سرور آرنا هم بازم کیک میشدم اگر چیت لس دمیج و انتی چین و و و رو روشن کرده بودم  

دلیل دوم اینه که سرور به گفته خودتون اسکین شات هست و ممکن هست دمیج نده مثل خود شما در همین فایت هایی که امروز دادیم ، به اسکین شما تیر های ساون میخورد و خون بلند میشد ولی دمیجی نمیداد ، همچنان که بعد از اون فایت اقای امیر منو کیل کرد ( اگر میخواستم با چیت فایت بدم تا اخرش روشن میزاشتم ) 

سومین دلیل اینه که دوست بنده اقای کلنسی شما رو دقیقا در زمانی که تیر میزنید چین میکنه که احتمال داره باعث جلوگیری از ریجستر شدن ۲ شات دوم شما شده باشه 

چهارمین دلیل میتونم بگم که شما وقتی من رو اره میکردید من دمیج بسیار زیادی با سرعت نرمال میگرفتم ، فکر نکنم بتونم در اون حین اینکه وقتی اچ پی ۱ هست اونقدر تمرکز داشته باشم تا دکمه روشن شدن لس دمیج رو فشار بدم و از اون سو استفاده کنم  

درباره -1 دمیج هم من خودم یک فرم ساخته بودم و با دلیل توضیح داده بودم 

اچ‌پی بنده به اندازه 30-40 تا کم میشه ، این فقط ااز ضعیف بودن سیستم نشان دادن دمیج سرور است ، و اینکه به قول خود شما سرور اسکین شات هست و احتمال داره حتی دمیج نده ، چه برسه به اینکه 40 دمیج رو هم داده 

درباره ادبن هم بگم که تایم انبن دائمی هست و این برای من وک بن حساب میشه 

میدونم به من نمیشه اعتماد کرد هم سابقه بدی دارم هم اینکه رکورد نمیکنم ، ولی اینم در نظر بگیرید سرور ارنا پر از باگ ها است ، با این اوصاف شما نمیتونید صرفا با این ویدیو منو بن کنید 

پاک بودن من به خیلی ها ثابت شده است ،همین که از نسخه R5 سمپ استفاده میکنم ( نسخه ای که چیت زدن در اون بسیار سخت و غیر ممکن است ) نشان دهنده پاک بودن بنده هست ، امیدوارم بجای اینکه پلیر هایی که تا همین امروز سرور پر باگتون رو پر نگه داشتن رو بن کنین ، برید سراغ کسانی که واقعا چیت میزنن که از قضا در کلن خودتون یعنی brotherhood  هستند ، تهمت نمیزنم ولی امیدوارم بیشتر حواستون جمع باشه 

امیدوارم تیم استف و ادمین های مربوطه متن بالا رو با دقت بخونن و قضاوت درستی انجام بدن ، تا شاید یک پلیر پاک دوباره به جمع شما اضافه بشه 

-EzioAuditore

• Thanks 1
ارسال شده در
1 ساعت قبل، ExpiraNN گفته است:

خب وقت تحلیل کردنه، اول سراغ اره بریم

من همیشه گفتم و الان هم میگم که پیسی ضعیف هست و رکورد نکردنم هم میشه یک دلیل منطقی 

اف پی اس بنده در اونجا زیر 30 بودش که دلیل از زیر اره در رفتن رو توضیح میده 

درباره جامپ با اره بگم که اگه شما یکم اب هویج بخورید میبینید که در اخرین لحظات من دکمه E را فشار داده و گان خودم که اره بود رو به مشت تبدیل کردم ، که دلیل جامپ زدن رو هم توضیح میده ( عادت بنده اینطوری هست که وقتی اره میشم به سرعت کلید ctrl را اسپم میدم چون در بیشتر مواقع کسی که اره میکنه یک لحظه غافل میشه و من فرصت فرار رو پیدا میکنم 

در باره چهار شات که دادید و بنده دمیج نشدم چهار  دلیل میتونم بیارم 

اول اینکه روشن کردن چند چیت با همدیگه باعث کیک خوردن میشه ربطی هم به انتی چیت سرور نداره حتی با انتی چیت ضعیف سرور آرنا هم بازم کیک میشدم اگر چیت لس دمیج و انتی چین و و و رو روشن کرده بودم  

دلیل دوم اینه که سرور به گفته خودتون اسکین شات هست و ممکن هست دمیج نده مثل خود شما در همین فایت هایی که امروز دادیم ، به اسکین شما تیر های ساون میخورد و خون بلند میشد ولی دمیجی نمیداد ، همچنان که بعد از اون فایت اقای امیر منو کیل کرد ( اگر میخواستم با چیت فایت بدم تا اخرش روشن میزاشتم ) 

سومین دلیل اینه که دوست بنده اقای کلنسی شما رو دقیقا در زمانی که تیر میزنید چین میکنه که احتمال داره باعث جلوگیری از ریجستر شدن ۲ شات دوم شما شده باشه 

چهارمین دلیل میتونم بگم که شما وقتی من رو اره میکردید من دمیج بسیار زیادی با سرعت نرمال میگرفتم ، فکر نکنم بتونم در اون حین اینکه وقتی اچ پی ۱ هست اونقدر تمرکز داشته باشم تا دکمه روشن شدن لس دمیج رو فشار بدم و از اون سو استفاده کنم  

درباره -1 دمیج هم من خودم یک فرم ساخته بودم و با دلیل توضیح داده بودم 

اچ‌پی بنده به اندازه 30-40 تا کم میشه ، این فقط ااز ضعیف بودن سیستم نشان دادن دمیج سرور است ، و اینکه به قول خود شما سرور اسکین شات هست و احتمال داره حتی دمیج نده ، چه برسه به اینکه 40 دمیج رو هم داده 

درباره ادبن هم بگم که تایم انبن دائمی هست و این برای من وک بن حساب میشه 

میدونم به من نمیشه اعتماد کرد هم سابقه بدی دارم هم اینکه رکورد نمیکنم ، ولی اینم در نظر بگیرید سرور ارنا پر از باگ ها است ، با این اوصاف شما نمیتونید صرفا با این ویدیو منو بن کنید 

پاک بودن من به خیلی ها ثابت شده است ،همین که از نسخه R5 سمپ استفاده میکنم ( نسخه ای که چیت زدن در اون بسیار سخت و غیر ممکن است ) نشان دهنده پاک بودن بنده هست ، امیدوارم بجای اینکه پلیر هایی که تا همین امروز سرور پر باگتون رو پر نگه داشتن رو بن کنین ، برید سراغ کسانی که واقعا چیت میزنن که از قضا در کلن خودتون یعنی brotherhood  هستند ، تهمت نمیزنم ولی امیدوارم بیشتر حواستون جمع باشه 

امیدوارم تیم استف و ادمین های مربوطه متن بالا رو با دقت بخونن و قضاوت درستی انجام بدن ، تا شاید یک پلیر پاک دوباره به جمع شما اضافه بشه 

-EzioAuditore

درود 

با مولتی در سرور حضور پیدا کنید و دوباره همونطوری که از زیر ارره در رفتید ۳۰ متر اونور تر اون بالا ببینیم میشه بازم یا نه با رکورد !

و اینکه یه جامپ چقدر میپره؟

شما رسماً کاملا رفتید بالا جعبه دومیا یعنی اندازه ۲ - ۳ جامپ و چطور همه اینا تو صدم ثانیه اتفاق افتاده جامپ اول و دوم به بنده نمایش داده نشد و چطور دقیقا زمانی که جون شما ۱ شده بود 

و اینکه پلیری با اف پی اس زیر ۶۰ حق فایت نداره دلایلش همین چیزهاست 

ارسال شده در

درود.

اولا بخاطر اینترنت و اف پی اس پایین ' پی ال شما در اون لحظه نزدیک به نیم درصد بود و همینطور نوسان پینگ داشتید 

اف پی اس بنده هم پایین بوده و جامپ بلند رو دلیل اینترنت توضیح میده 

درباره قوانین فایت هم تا الان بعد از ۳ سال تو ارنا چیزی نشنیدم ، اگر به اف پی اس باشه باید نصف پلیر های سرور رو از پلی دادن منع کنید 

درباره دمیج هم حرفی نزدید پس قبول کردید که چیز بسیار مشکوکی نبوده ، و اینم بگم که من در اخرین لحظات از زیر اره در رفتم و اگر باگی یا چیتی استفاده میکردم نمیزاشتم اچ پی خودم تا ۱ بیاد و شانس خودمو برای زنده موندن کمتر کنم 

و اینم بگم با حرفایی که شما زدی ، شما دارید تهمت استفاده از تلپورت هک میکنید ولی بازم میگم لطفا از دستاتون استفاده کنید و با سرعت بسیار بسیار کم ویدیو رو جلو ببرید ، شما یک لحظه ارره کردن من رو متوقف میکنید و من کمی به سمت جلو میرم و میپرم [ اگر بدون جلو رفتن میپریدم حالت دوییدن بهم دست نمیداو و نمیتونستن در اون حد بپرم ولی متاسفانه در ویدیو خودتون هم معلومه کمی به جلو حرکت کردم و پریدم که خیلی هم عادی هست ، ولی قطعا یکی از عجیب ترین دفعاتی بود که از زیر ارره در میرم پس بهتون این امتیاز شکایت کردن رو میدم 

قضیه ارره رو که با دلیل توضیح دادم ، به قضیه دمیج هم اشاره ای نکردید پس فکر نکنم چیزی مونده باشه ، شاید فقط بهتر باشه اشتباهتون رو قبول کنید و منم اشتباهم درباره پلی دادن با اف پی اس کم رو قبول کنم و هردو بعد از انبن من خوشحال به پلی دادن ادامه بدیم 

• Like 1
ارسال شده در
7 ساعت قبل، ExpiraNN گفته است:

درود.

اولا بخاطر اینترنت و اف پی اس پایین ' پی ال شما در اون لحظه نزدیک به نیم درصد بود و همینطور نوسان پینگ داشتید 

درباره قوانین فایت هم تا الان بعد از ۳ سال تو ارنا چیزی نشنیدم ، اگر به اف پی اس باشه باید نصف پلیر های سرور رو از پلی دادن منع کنید 

درباره دمیج هم حرفی نزدید پس قبول کردید که چیز بسیار مشکوکی نبوده ، و اینم بگم که من در اخرین لحظات از زیر اره در رفتم و اگر باگی یا چیتی استفاده میکردم نمیزاشتم اچ پی خودم تا ۱ بیاد و شانس خودمو برای زنده موندن کمتر کنم 

و اینم بگم با حرفایی که شما زدی ، شما دارید تهمت استفاده از تلپورت هک میکنید ولی بازم میگم لطفا از دستاتون استفاده کنید و با سرعت بسیار بسیار کم ویدیو رو جلو ببرید ، شما یک لحظه ارره کردن من رو متوقف میکنید و من کمی به سمت جلو میرم و میپرم [ اگر بدون جلو رفتن میپریدم حالت دوییدن بهم دست نمیداو و نمیتونستن در اون حد بپرم ولی متاسفانه در ویدیو خودتون هم معلومه کمی به جلو حرکت کردم و پریدم که خیلی هم عادی هست ، ولی قطعا یکی از عجیب ترین دفعاتی بود که از زیر ارره در میرم پس بهتون این امتیاز شکایت کردن رو میدم 

قضیه ارره رو که با دلیل توضیح دادم ، به قضیه دمیج هم اشاره ای نکردید پس فکر نکنم چیزی مونده باشه ، شاید فقط بهتر باشه اشتباهتون رو قبول کنید و منم اشتباهم درباره پلی دادن با اف پی اس کم رو قبول کنم و هردو بعد از انبن من خوشحال به پلی دادن ادامه بدیم 

درود قصد دخالت نیست ولی شمایی که میای چندین خط دفاعیه مینویسی بهتره بری مطالعه کنی زیر 60 اف پی اس عملا حق استفاده از ارره رو ندارن و زندانی میشید 

• Like 1
ارسال شده در
هم اکنون، Junior گفته است:

درود قصد دخالت نیست ولی شمایی که میای چندین خط دفاعیه مینویسی بهتره بری مطالعه کنی زیر 60 اف پی اس عملا حق استفاده از ارره رو ندارن و زندانی 

بزار بگیم نمیدونستم ، اگر شما رو خوشحال میکنه معذرت میخوام

ارسال شده در
17 دقیقه قبل، ExpiraNN گفته است:

درود.

دوست من 

گفتم که بیا با اکانت مولتی اگه تونستی اینطوری از زیر ارره در بری من اشتباهمو قبول میکنم و تو همین پست میام از شما عذر خواهی میکنم ولی اگر در غیر این صورت بود شما هم که به ادبن خودتون ادامه میدید

اینم مربوط به چیزی که گفتم :

• FPS Limit کمتر از ۶۰: از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زندان.

در مورد دمیجتون هم که من دقیقا ۱ الی ۲ سال پیش دقیقا مثل همچین موضوعی بود آنرنک کردن بنده رو لازم باشه پستو پیدا میکنم اینجا میفرستم

این روز ها همه بهانه اینترنت میارن در صورتی که پینگ همتون زیره ۵۰ عه

ارسال شده در

عزیز الان شما دقیقا میخوای همون سناریو رو بریم ، بنظرت خودت واسه اینکه نزاری موفق بشم مثل قبل اره رو برمیگردونی ؟ 

بهت گفتم یک مورد خاص بوده و خیلی ها اینطوری تونستن در برن از زیر اره 

بخدا بهترین دلیل هارو اوردم ، همینا رو هم کلنیتون میگفت زیر پستش ماشالا میگفتید 

والا این همه اطلاعات بعد از 4700h پلی تایم تو سرور های دیگه هست که یک جورایی میشه نزدیک 195 روز 

پلیر های قدیمیتون 195 روز پلی ندارن بخدا 

باز هم میگم به رکوردی که خودت اپلود کردی نگاه بنداز و به چیزایی که گفتم دقت کن ، صرفا نیاز به چشم های تیز میخواد هرچی باشه جنگ های صلیبی نیست فایت سمپ عه بایدم سریع اتفاق بیوفته 

درباره دمیج هم چهار تا دلیل اوردم یکی از یکی محکم تر واقعا نمیدونم چرا داری به این داستان میچسبی ، من و کلنسی چند سال فایت در سرور های بهتر و البته با پلیر های پرو تر داشتیم 

و بگم کلی هم ایرانی داشتیم در همون سرور که حتی فایتشون از ما بهتر بوده  

باید این حقیقا رو قبول کرد که توی ارنا فقط چند نفر به سطح فایت نرمال رسیدن 

ارسال شده در
13 ساعت قبل، ExpiraNN گفته است:

عزیز الان شما دقیقا میخوای همون سناریو رو بریم ، بنظرت خودت واسه اینکه نزاری موفق بشن مثل قبل اره رو برمیگردونی ؟ 

بهت گفتم یک مورد خاص بوده و خیلی ها اینطوری تونستن در برن از زیر اره 

بخدا بهترین دلیل هارو اوردم ، همینا رو هم کلنیتون میگفت زیر پستش ماشالا میگفتید 

والا این همه اطلاعات بعد از 4700h پلی تایم تو سرور های دیگه هست که یک جورایی میشه نزدیک 195 روز 

پلیر های قدیمیتون 195 روز پلی ندارن بخدا 

باز هم میگم به رکوردی که خودت اپلود کردی نگاه بنداز و به چیزایی که گفتم دقت کن ، صرفا نیاز به چشم های تیز میخواد هرچی باشه جنگ های صلیبی نیست فایت سمپ عه بایدم سریع اتفاق بیوفته 

داش از خیلیایی که میگی ما فقط شمارو دیدیم مثل سوپرمن اینطوری در بری از زیر ارره

حتی شما راضی نمیشی دوباره اون سناریو رو بریم چون مطمعنی قادر به انجام همچین کاری نیستی 

ارسال شده در
هم اکنون، Peace گفته است:

داش از خیلیایی که میگی ما فقط شمارو دیدیم مثل سوپرمن اینطوری در بری از زیر ارره

حتی شما راضی نمیشی دوباره اون سناریو رو بریم چون مطمعنی قادر به انجام همچین کاری نیستی 

ارره هم تو فیلم ارسالی در تمام لحظات رو شما گرفته شده بود طوری نیست که بخوام برای دفعه بعدی ارره رو از رو شما بردارم یا نه 

اولا شما درون سرور الان نیستی واسه همین اشاره نکردم 

دومن والا من دارم میبینم که یک لحظه در ویدیو خودتون ارره از روی من برداشته میشه و من انیمیشن خم شدن میگیرم و به سمت جلو حرکت میکنم 

اگر بتونم رکورد میکنم از رو ویدیو خودتون و بهتون نشون میدم ، فکر کنم چشمای بعضیا که اشاره نمیکنم از قصد قادر به دیدن نیست

ارسال شده در

https://uupload.ir/view/trim.e7d2d2ef-1c9f-4485-b79b-4e64c4de0cbd_13gh.mov/

قشنگ ۴ بار عقب جلو رفتم که بعضیا ببینن 

دقیقا زمانی که یک لحظه اره از روی من برداشته میشه چون دست من روی w و space بوده به جلو حرکت میکنم و بخاطر اسپم کنترل با پرش از شما دور میشم 

حالا دیدی کی اره شما از روی من برداشته شد یا هنوز میخوی به این داستان بچسبی عزیزم

ارسال شده در
4 ساعت قبل، Peace گفته است:

مورد اول این پست به شما مربوط نمیشود.

مورد دوم اگر همچین باگی هست رکورد کنید قرار بدید.

مورد سوم در دست ایشون هم ارره بود و با ارره امکان جامپ زدن وجود ندارد.

مورد چهارم امکان زدن جامپ در زیر ارره وجود ندارد.

مورد پنجم حتی بعدشم که رفتم یه 4 تا شات ساون روش خالی کردم کلا 1- شد.

مورد ششم پلیری با اف پی اس پایین حق فایت دادن ندارد.

مورد هفتم هر پلیری که پلی میده موظف به ثبت رکورد هست حتی با ضعیف ترین پیسی هم امکان رکورد با برنامه بندیکم هست.

میگه سیستمش ضعیفه .. بعد میگی حق فایت نداره چون اف پی اسش پایینه مگه لیمیت زده که میگی حق نداره .. با همین اف پی اس همتونو داره جمع میکنه برین خجالت بکشین از ریجیسترتون

• Thanks 1
ارسال شده در
14 ساعت قبل، ExpiraNN گفته است:

https://uupload.ir/view/trim.e7d2d2ef-1c9f-4485-b79b-4e64c4de0cbd_13gh.mov/

قشنگ ۴ بار عقب جلو رفتم که بعضیا ببینن 

دقیقا زمانی که یک لحظه اره از روی من برداشته میشه چون دست من روی w و space بوده به جلو حرکت میکنم و بخاطر اسپم کنترل با پرش از شما دور میشم 

حالا دیدی کی اره شما از روی من برداشته شد یا هنوز میخوی به این داستان بچسبی عزیزم

ولی همچنان اگه دقت کنید خون داشت میریخت از شما پس ارره روتون بوده

ارسال شده در
13 ساعت قبل، Clancy گفته است:

میگه سیستمش ضعیفه .. بعد میگی حق فایت نداره چون اف پی اسش پایینه مگه لیمیت زده که میگی حق نداره .. با همین اف پی اس همتونو داره جمع میکنه برین خجالت بکشین از ریجیسترتون

حرف شما کاملا درسته :)
https://my.files.ir/drive/s/LLpjQ3S3kQ4Jzu1iD1FPJ1hUKe0Tg2
https://my.files.ir/drive/s/OziPTWOgQE7OrO1I31d5YlDg22XyUY
https://my.files.ir/drive/s/00YLkYEYqU4dWlYfYU2zCuIT8R7veP

ارسال شده در
هم اکنون، Peace گفته است:

ولی همچنان اگه دقت کنید خون داشت میریخت از شما پس ارره روتون بوده

چه ربطی داره ، مثل اینه بگی اون موقع ها که چین دو نفر باگ میشه میرن تو همدیگه با ارره ولی دمیجی نمیگیرن چون هر دوی اونا یک ثانیه جلو تر از گیم دارن بازی میکنن ، مثل اینه بگی چرا تو همچین موقعیتی خون داره میریزه ولی دمیج نمیده 

خب عزیزم باگ شده دیگه ، قبول کردنش اونقدر سخت نیست

ارسال شده در
2 ساعت قبل، ExpiraNN گفته است:

چه ربطی داره ، مثل اینه بگی اون موقع ها که چین دو نفر باگ میشه میرن تو همدیگه با ارره ولی دمیجی نمیگیرن چون هر دوی اونا یک ثانیه جلو تر از گیم دارن بازی میکنن ، مثل اینه بگی چرا تو همچین موقعیتی خون داره میریزه ولی دمیج نمیده 

خب عزیزم باگ شده دیگه ، قبول کردنش اونقدر سخت نیست

داداش نه رکوردی نه راضی میشی اینو دوباره اجاره کنیم نه هیچی فقط هر دفعه ۲۵ خط دفاعیه میدی @Omen هم پس باید آنبن بشه

شما یا باید رکورد آپلود کنی یا اون سناریو رو تکرار کنیم اگه شد که حق با توئه نشد هم که چیته دیگه

اینگونه در رفتن از زیر ارره اونم به صورت یکدفعه تو صدم ثانیه چیزی غیر ممکن است

ارسال شده در

داش اگه چیتی چیزی درباره در رفتن از زیر ارره داشتم از همون اول نمیتونستی منو بگیری که بخوام اخرش شانسی در برم ، ولی اگه خوشحالت میکنه فردا اگر وقت کردم میام یکم فایت ارره ببینیم چی میشه ، میدونم میخوای از ماست کره بگیری همون فایتا رو هم رکورد کنی ولی خب میام

بعدشم عزیزم اون ۲۵ خط دفاعیه رو بخون بزار بقیه هم بخونن یکم به اطلاعاتتون اضافه بشه ، نصف ارنا یاد گرفته هروقت کیل میشه بگه چیت

ارسال شده در

داش اگه چیتی چیزی درباره در رفتن از زیر ارره داشتم از همون اول نمیتونستی منو بگیری که بخوام اخرش شانسی در برم ، ولی اگه خوشحالت میکنه فردا اگر وقت کردم میام یکم فایت ارره ببینیم چی میشه ، میدونم میخوای از ماست کره بگیری همون فایتا رو هم رکورد کنی ولی خب میام

بعدشم عزیزم اون ۲۵ خط دفاعیه رو بخون بزار بقیه هم بخونن یکم به اطلاعاتتون اضافه بشه ، نصف ارنا یاد گرفته هروقت کیل میشه بگه چیت

عزیز من، من کلی تو فایت ها شرکت دارم روزی هم هزار بار کیل میشم و هزار بار کیل میکنم برو یه نگاه به لیست بن بنداز، ببین چند نفرو بن کردم تو هر 20 تا بن یدونه شاید اسم منو ببینی، اونم که کسی ریپورت داده من اسپکت شدم بن دادم، پس من سی ام دی نه از رو ( ف.ش.ا.ر ) یا ( ع.ق.د.ه ) یا ( خصومت شخصی ( که اصلا با شما خصومتی نداشتم ( با هیچکس ندارم ) ) بخوام بزنم 

• Like 1
ارسال شده در
2 دقیقه قبل، Peace گفته است:

عزیز من، من کلی تو فایت ها شرکت دارم روزی هم هزار بار کیل میشم و هزار بار کیل میکنم برو یه نگاه به لیست بن بنداز، ببین چند نفرو بن کردم تو هر 20 تا بن یدونه شاید اسم منو ببینی، اونم که کسی ریپورت داده من اسپکت شدم بن دادم، پس من سی ام دی نه از رو ( ف.ش.ا.ر ) یا ( ع.ق.د.ه ) یا ( خصومت شخصی ( که اصلا با شما خصومتی نداشتم ( با هیچکس ندارم ) ) بخوام بزنم 

منم به شما اشاره نکردم ، مشکل ۴ شات که با توضیحاتم حل شد ، ایشالا مشکل این ارره هم حل میشه هر دومون خوش از این پست میکشیم بیرون

ارسال شده در

منم به شما اشاره نکردم ، مشکل ۴ شات که با توضیحاتم حل شد ، ایشالا مشکل این ارره هم حل میشه هر دومون خوش از این پست میکشیم بیرون

انشالله پیام شخصی تو سایت پیام میدم هماهنگ میکنم برا تست

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...