Rtin ارسال شده در 9 اردیبهشت ارسال شده در 9 اردیبهشت نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Rtin نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Styx امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: idk رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): - نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): - توضیحات و شرح ماجرا: bbkhshid-1 توضیحات: توی این رکورد ایشون wanted ندارن و مدام ایجاد مزاحمت میکنن و در آخر رکورد هم DM میکنن (رکورد رو تا آخر ببینید) که این بار اولشون نیست; مثل اینکه منظورشون از فول اسکیل بودنشون همین DM کردناشون باشه bbkhshid-2 توضیحات: توی این رکورد هم DM ایشون به وضوح مشخصه و تکرار میکنم طبق رکورد قبلی که دیدید این DM ها بار اولشون نیست و حتی بعد از اخطاری که بهشون داده شد به این کارشون ادامه دادن. اینا همه تریک های فول اسکیل هستش دوستان الگو بگیرید bbkhshid-3 توضیحات: اینجا هم که زون فرودگاه و درحالت بگیر هستش که ایشون با ماشین منو زیر میگیرن (DB in zone) که خلاف قوانین زون گرفتن هستش! در آخر پیشنهاد میکنم که منصفانه بازی کنید و اوقات خودتون و دیگران رو تلخ نکنید به امید روز های بهتر در کنار هم با تشکر از تیم مدیریت سرور آرنا گیم. #پلیر_باشیم_نه_تایپیست 1 1 1
BlooDFuRy ارسال شده در 9 اردیبهشت ارسال شده در 9 اردیبهشت 18 دقیقه قبل، Rtin گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Rtin نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Styx امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: idk رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): - نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): - توضیحات و شرح ماجرا: bbkhshid-1 توضیحات: توی این رکورد ایشون wanted ندارن و مدام ایجاد مزاحمت میکنن و در آخر رکورد هم DM میکنن (رکورد رو تا آخر ببینید) که این بار اولشون نیست; مثل اینکه منظورشون از فول اسکیل بودنشون همین DM کردناشون باشه bbkhshid-2 توضیحات: توی این رکورد هم DM ایشون به وضوح مشخصه و تکرار میکنم طبق رکورد قبلی که دیدید این DM ها بار اولشون نیست و حتی بعد از اخطاری که بهشون داده شد به این کارشون ادامه دادن. اینا همه تریک های فول اسکیل هستش دوستان الگو بگیرید bbkhshid-3 توضیحات: اینجا هم که زون فرودگاه و درحالت بگیر هستش که ایشون با ماشین منو زیر میگیرن (DB in zone) که خلاف قوانین زون گرفتن هستش! در آخر پیشنهاد میکنم که منصفانه بازی کنید و اوقات خودتون و دیگران رو تلخ نکنید به امید روز های بهتر در کنار هم با تشکر از تیم مدیریت سرور آرنا گیم. #پلیر_باشیم_نه_تایپیست بنازم پلیر فول اسکیل 1
GoDaBoL ارسال شده در 9 اردیبهشت ارسال شده در 9 اردیبهشت 4 ساعت قبل، Rtin گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Rtin نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Styx امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: idk رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): - نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): - توضیحات و شرح ماجرا: bbkhshid-1 توضیحات: توی این رکورد ایشون wanted ندارن و مدام ایجاد مزاحمت میکنن و در آخر رکورد هم DM میکنن (رکورد رو تا آخر ببینید) که این بار اولشون نیست; مثل اینکه منظورشون از فول اسکیل بودنشون همین DM کردناشون باشه bbkhshid-2 توضیحات: توی این رکورد هم DM ایشون به وضوح مشخصه و تکرار میکنم طبق رکورد قبلی که دیدید این DM ها بار اولشون نیست و حتی بعد از اخطاری که بهشون داده شد به این کارشون ادامه دادن. اینا همه تریک های فول اسکیل هستش دوستان الگو بگیرید bbkhshid-3 توضیحات: اینجا هم که زون فرودگاه و درحالت بگیر هستش که ایشون با ماشین منو زیر میگیرن (DB in zone) که خلاف قوانین زون گرفتن هستش! در آخر پیشنهاد میکنم که منصفانه بازی کنید و اوقات خودتون و دیگران رو تلخ نکنید به امید روز های بهتر در کنار هم با تشکر از تیم مدیریت سرور آرنا گیم. #پلیر_باشیم_نه_تایپیست چرا ویدیو اخرت انگار ایم داشتی تا پیاده شد رفت سمتش درجا گان عوض کردی یارو از صد متری تیر خرد 1
Rtin ارسال شده در 9 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 9 اردیبهشت ۱ ساعت قبل، GoDaBoL گفته است: چرا ویدیو اخرت انگار ایم داشتی تا پیاده شد رفت سمتش درجا گان عوض کردی یارو از صد متری تیر خرد چیت دارم دا مچمو گرفتی برم گریه کنم پ.ن: امیدوارم واقعا بخاطر اینکه رفیقته پشتشو گرفته باشی نه اینکه جدی گفته باشی وگرنه ینی ثابت میکنی که هیچی از فایت نمیدونی داداش، دقیقا چرا نباید تیر من بهش بخوره؟ اگه مثلا دمیج زیاد میخورد اره حق باشما بود. چیه میگی آخه آدم خندش میگیره مشتی پینوشتم طولانی شد bbkhshid ولی دخالتت رو nmibakhsham 2
ArenaGameTeam ارسال شده در 12 اردیبهشت ارسال شده در 12 اردیبهشت درود با پلیر خاطی برخورد میشود. بسته شد. 1 1
ارسالهای توصیه شده