رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @MortezAli
نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Barad_Deep
امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت:
رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود):
نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود):
مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ):
1 Click

Click 2

Click 3
توضیحات و شرح ماجرا: باسلام خدمت دوستان عزیز

تو مدرک اول از ثانیه ۴ به بعد اگه دقت کنین به مپ این پلیر با اینکه توی tdm همه فریز میشن و نمیتونن حرکت کنن ایشون در حال حرکت کردن هستن و همچنین ایمشونم واضحه با توجه به دمیج و فاصله و اینکه میسم نمیده

توی مدرک دوم هم ک fast walk ایشون مشخصه

مدرک سوم هم بازم اول tdm خودشو آن فریز کردشو شروع ب حرکت کرد و همچنین ایمشونم کاملا واضح هستش ، میس نداد ماشالله

درخواست برخورد باتشکر

• Like 1
  • Thanks 2
arenagame_samp
ارسال شده در

ببینید فست والک چیزی هست که سرور خیلی خوب تشخیص میده و کیک میده احتمالا به دلیل اینترنت شما بوده که برای سما سریع میدوم

• Like 2
ارسال شده در
19 ساعت قبل، MortezAli گفته است:

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @MortezAli
نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Barad_Deep
امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت:
رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود):
نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود):
مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ):
1 Click

Click 2

Click 3
توضیحات و شرح ماجرا: باسلام خدمت دوستان عزیز

تو مدرک اول از ثانیه ۴ به بعد اگه دقت کنین به مپ این پلیر با اینکه توی tdm همه فریز میشن و نمیتونن حرکت کنن ایشون در حال حرکت کردن هستن و همچنین ایمشونم واضحه با توجه به دمیج و فاصله و اینکه میسم نمیده

توی مدرک دوم هم ک fast walk ایشون مشخصه

مدرک سوم هم بازم اول tdm خودشو آن فریز کردشو شروع ب حرکت کرد و همچنین ایمشونم کاملا واضح هستش ، میس نداد ماشالله

درخواست برخورد باتشکر

عزیزم نمیخوام قضاوت کنم ولی اون فست واکی که میگی ، اگه اف پی اس شما اوکی بود منطقی بود ، با اف پی اس ۲۰ داری رکورد میکنی خب معلومه باراد با اف پی اس ۶۰ ۷۰ تو مانیتور شما سریعتر حرکت میکنه 

• Like 1
ارسال شده در
2 ساعت قبل، ExpiraNN گفته است:

عزیزم نمیخوام قضاوت کنم ولی اون فست واکی که میگی ، اگه اف پی اس شما اوکی بود منطقی بود ، با اف پی اس ۲۰ داری رکورد میکنی خب معلومه باراد با اف پی اس ۶۰ ۷۰ تو مانیتور شما سریعتر حرکت میکنه 

عمو قربونت بره اولا از تو نظر نخواستم پس دخالت نکن تو پستی که نه بهت ربط داره نه تگ شدی
دوما جهت اطلاع میگم سیستم من مثل سیستم تو دوزاری نیست ، رو فیلم fps بالای 80 70 دارم 

سوما هم من هم تو هم باراد میدونیم ک باراد رو چیت بود پس زور بیخود نزن

سرتم از دمو دستگاه ملت بکش بیرون برو چیتتو بزن ، هر پستی ک میبینی نباید بیای نظر کارشناسی شده بدی 💋

ارسال شده در
۱ ساعت قبل، MortezAli گفته است:

عمو قربونت بره اولا از تو نظر نخواستم پس دخالت نکن تو پستی که نه بهت ربط داره نه تگ شدی
دوما جهت اطلاع میگم سیستم من مثل سیستم تو دوزاری نیست ، رو فیلم fps بالای 80 70 دارم 

سوما هم من هم تو هم باراد میدونیم ک باراد رو چیت بود پس زور بیخود نزن

سرتم از دمو دستگاه ملت بکش بیرون برو چیتتو بزن ، هر پستی ک میبینی نباید بیای نظر کارشناسی شده بدی 💋

ریکی که گزاشتی fps ۲۰ ۳۰ هست

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...