Mamad_Ninja ارسال شده در 12 اردیبهشت ارسال شده در 12 اردیبهشت نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Mamad_Ninja نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @The.YaZiD امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: IDK رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): None نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود):@Nexia|@Rtin|@BlooDFuRy|@CBR|@AzTeX|@AQ[A]LI|@.Soltan. Clan BrotherHood | Clan Black Army | Clan FriendLyBaX | Clan Mafia DanGeR | Clan Police مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): Click 1 Click 2 Click 3 Click 4 توضیحات و شرح ماجرا: با سلام و احترام، قبل از هر چیز، لازم میدانم از تیم محترم استف فعلی آرناگیم بابت تلاش بیوقفه و زحمات شبانهروزی در پاکسازی سرور از چیترهای پر ادعا و ایجاد فضایی سالم و عادلانه، تشکر و قدردانی کنم. حمایت و پیگیریهای شما بسیار ارزشمند و مؤثر بوده است و این جو امن و منصفانه نتیجه تلاشهای شماست. متأسفانه در چند روز اخیر، با پلیر @The.YaZiD مواجه شدم که به وضوح از چیت و تقلب استفاده میکرد و این امر نه تنها به بازی من بلکه به تمامی بازیکنان حاضر در سرور لطمه وارد کرد. از همین رو، خواستم این موضوع را به اطلاع تیم محترم برسانم و شکایتم را ثبت کنم تا اقدامات لازم جهت برخورد با این فرد صورت گیرد و امنیت و انصاف در سرور حفظ شود. لازم به ذکر است چیت و تقلبی که ایشان استفاده کرده است Auto 2 2 است که در هر 4 تا ویدیو ارسالی زمان سویچ گان کاملا یکسان است و همچنان استفاده از AimBot به وضوح مشخص است. همچنین ایشان از پک غیرمجازی استفاده میکنند که آب و هوا و حتی رنگ دریا تغییر کرده است که این نشون میده پلیر از CLEO استفاده میکند. با آرزوی آرامش و پیشرفت هر چه بیشتر مجموعه آرناگیم 4 1 2
ArenaGameTeam ارسال شده در 12 اردیبهشت ارسال شده در 12 اردیبهشت درود مدارک ارسالی شما برای اثبات چیت پلیر کافی نیست. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده