رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Mamad_Ninja
نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @The.YaZiD
امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: IDK
رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): None
نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود):@Nexia|@Rtin|@BlooDFuRy|@CBR|@AzTeX|@AQ[A]LI|@.Soltan. Clan BrotherHood | Clan Black Army | Clan FriendLyBaX | Clan Mafia DanGeR | Clan Police
مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ): 

Click 1

Click 2

Click 3

Click 4
توضیحات و شرح ماجرا:

با سلام و احترام،

قبل از هر چیز، لازم می‌دانم از تیم محترم استف فعلی آرناگیم بابت تلاش بی‌وقفه و زحمات شبانه‌روزی در پاک‌سازی سرور از چیترهای پر ادعا و ایجاد فضایی سالم و عادلانه، تشکر و قدردانی کنم.

حمایت و پیگیری‌های شما بسیار ارزشمند و مؤثر بوده است و این جو امن و منصفانه نتیجه تلاش‌های شماست.

متأسفانه در چند روز اخیر، با پلیر @The.YaZiD مواجه شدم که به وضوح از چیت و تقلب استفاده می‌کرد و این امر نه تنها به بازی من بلکه به تمامی بازیکنان حاضر در سرور لطمه وارد کرد.

از همین رو، خواستم این موضوع را به اطلاع تیم محترم برسانم و شکایتم را ثبت کنم تا اقدامات لازم جهت برخورد با این فرد صورت گیرد و امنیت و انصاف در سرور حفظ شود.

لازم به ذکر است چیت و تقلبی که ایشان استفاده کرده است Auto 2 2 است که در هر 4 تا ویدیو ارسالی زمان سویچ گان کاملا یکسان است و همچنان استفاده از AimBot به وضوح مشخص است.

همچنین ایشان از پک غیرمجازی استفاده میکنند که آب و هوا و حتی رنگ دریا تغییر کرده است که این نشون میده پلیر از CLEO استفاده میکند.

با آرزوی آرامش و پیشرفت هر چه بیشتر مجموعه آرناگیم

• Like 4
  • Thanks 1
  • in love 2
arenagame_samp
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...