MrTakPar ارسال شده در 14 اردیبهشت ارسال شده در 14 اردیبهشت نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @MrTakPar نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Obito امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: - رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/gta_sa_2026-05-04_16-41-14-723_nbas.avi/ توضیحات و شرح ماجرا: همونطور که تو فیلم خود پلیر پیداست و همه میدونین این پلیر برای استفاده از این مود باید فایل های غیرمجاز بریزه و درخواست بن این پلیر را دارم 1
ExpiraNN ارسال شده در 14 اردیبهشت ارسال شده در 14 اردیبهشت ۱ ساعت قبل، MrTakPar گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @MrTakPar نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Obito امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: - رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/gta_sa_2026-05-04_16-41-14-723_nbas.avi/ توضیحات و شرح ماجرا: همونطور که تو فیلم خود پلیر پیداست و همه میدونین این پلیر برای استفاده از این مود باید فایل های غیرمجاز بریزه و درخواست بن این پلیر را دارم دلیل نمیشه حتما فایل کلو باشه، با برنامه مود لودر و چیزایه دیگه میتونم همچین چیزی واست بیارم بدون کلو ، بعدشم عزیزم انقدر دنبال زیر کشی هستی چرا ، الان ایم زده یا چی ، صرفا دوست داشته فایل گرافیکی بزنه رو گیمش حالا چه به دلیل بالا بردن اف پی اس و غیره ، صرفا فایل گرافیکی ایشون که رو بازی شما تاثیر نمیزاره ، میزاره ؟ 1
MrTakPar ارسال شده در 14 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 14 اردیبهشت 23 دقیقه قبل، ExpiraNN گفته است: دلیل نمیشه حتما فایل کلو باشه، با برنامه مود لودر و چیزایه دیگه میتونم همچین چیزی واست بیارم بدون کلو ، بعدشم عزیزم انقدر دنبال زیر کشی هستی چرا ، الان ایم زده یا چی ، صرفا دوست داشته فایل گرافیکی بزنه رو گیمش حالا چه به دلیل بالا بردن اف پی اس و غیره ، صرفا فایل گرافیکی ایشون که رو بازی شما تاثیر نمیزاره ، میزاره ؟ عزیز من برای اینجور مود ها باید کلو و غیره داشته باشید و داشتن این مدل فایل ها بن داره اصلا اهمیتی نداره که به من اسیب بزنه یا نه .
ExpiraNN ارسال شده در 14 اردیبهشت ارسال شده در 14 اردیبهشت 15 دقیقه قبل، MrTakPar گفته است: عزیز من برای اینجور مود ها باید کلو و غیره داشته باشید و داشتن این مدل فایل ها بن داره اصلا اهمیتی نداره که به من اسیب بزنه یا نه . خب منم میگم همینا رو بدون کلو واست ادد میکنم تو گیمت ، فایلاش پره تو دیسکورد و اصلا هم به کلو نیاز نداره ، مدرک محکم تری استفاده کن وقتی میای تهمت میزنی برای همچین چیز بی ارزشی 1 1
MrTakPar ارسال شده در 14 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 14 اردیبهشت 41 دقیقه قبل، ExpiraNN گفته است: خب منم میگم همینا رو بدون کلو واست ادد میکنم تو گیمت ، فایلاش پره تو دیسکورد و اصلا هم به کلو نیاز نداره ، مدرک محکم تری استفاده کن وقتی میای تهمت میزنی برای همچین چیز بی ارزشی همین چیز بی ارزش که میگی خیلیا بخاطرش بن شدن از این سرور نمونش همین گوگولی که پست های شما رو لایک میکنه ، این مود ها به این معنیه که این شخص کلو داره چه تضمینی وجود داره که تو اون فایل کلو چیت وجود نداشته باشه؟ حالا شما تا فردا بگو من مدرک بیارم اصلا حرف برای چیه سرور ادمین داره اون باید چک کنه و رسیدگی کنه حرف شما درست باشه شکایت رد میشه نباشه این ادم بن میشه و تمام @ArenaGameTeam 1
ExpiraNN ارسال شده در 14 اردیبهشت ارسال شده در 14 اردیبهشت هم اکنون، MrTakPar گفته است: همین چیز بی ارزش که میگی خیلیا بخاطرش بن شدن از این سرور نمونش همین گوگولی که پست های شما رو لایک میکنه ، این مود ها به این معنیه که این شخص کلو داره چه تضمینی وجود داره که تو اون فایل کلو چیت وجود نداشته باشه؟ حالا شما تا فردا بگو من مدرک بیارم اصلا حرف برای چیه سرور ادمین داره اون باید چک کنه و رسیدگی کنه حرف شما درست باشه شکایت رد میشه نباشه این ادم بن میشه و تمام @ArenaGameTeam تخ خودت جواب خودت داری میدی دیگه ، خیلیا بخاطر همچین چیز بی ارزشی بن شدن چون فقط [ احتمال میره توی اون فایلا فایل های چیت مخفی شده باشه ] اگر خیلی ها بخاطر همچین چیز بی ارزشی بن شدن باید از همین الان شکایتت پس بگیری تا دیگه افراد دیگه ای بخاطر همچین چیز < بی ارزشی > بن نشن
Detroit ارسال شده در 15 اردیبهشت ارسال شده در 15 اردیبهشت این موضوعا ضعف قوانینه . وقتی با مود لودر و مود منیجر میتونی تایم سایکل و وج و بعضی از هاد ها ، خیابون ها رو تغییر بدی ، مشکلی نسیت ، ولی اگه همین مودها تو کلو باشه ممنوعه یکی میره حالا کار میکنه خودش ، پدرش داره میره سیستم میخره حق داره منطقا از چیزی که خریده استفاده کنه 1
ArenaGameTeam ارسال شده در 15 اردیبهشت ارسال شده در 15 اردیبهشت درود. @Obitoطی ۲۴ ساعت ریکورد ورود به بازی و پوشه بازی را بدون کات خوردگی ارسال نمایید. 1
Obito ارسال شده در 16 اردیبهشت ارسال شده در 16 اردیبهشت 17 ساعت قبل، ArenaGameTeam گفته است: درود. @Obitoطی ۲۴ ساعت ریکورد ورود به بازی و پوشه بازی را بدون کات خوردگی ارسال نمایید. https://uupload.ir/view/bbkhshid.._q7w0.mp4/ بله درسته این مود نیاز به کلو داره ولی میشه کاری کرد که چیت روش یوز نشه اگر مشکلی داره حتما مودم رو عوض میکنم من صرفا بخاطر R این مودو ریختم چون نیاز نیس دیگه از cmd /piss استفاده کرد اگر مجازاتی داره قبول میکنم ولی بنده از زمانی که اومدم رو اکم هیچ گونه مورد مشکوکی ازم دیده نشده حتی ازم شکایت هم نشده بدرود. 1
MrTakPar ارسال شده در 16 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 16 اردیبهشت با سلام و احترام خدمت تیم محترم مدیریت، با توجه به اعتراف شخص مورد نظر مبنی بر استفاده از فایل CLEO، به نظر بنده موضوع کاملاً روشن است. طبق قوانین سرور، تنها داشتن و استفاده از این نوع فایلها تخلف محسوب میشود و تفاوتی ندارد که از آن سوءاستفاده (چیت) شده باشد یا خیر، استفاده از این فایل، برخلاف قوانین اعلامشده است. علاوه بر این، ما از جزئیات کامل ماجرا اطلاع نداریم و مشخص نیست که از این فایل صرفاً برای مورد ذکرشده استفاده شده یا خیر. بنابراین ملاک قضاوت باید قانون باشد، نه احتمال استفاده یا عدم استفاده از چیت. همچنین لازم به ذکر است که در موارد مشابه، افراد دیگری به دلیل همین موضوع حداقل ۱۰ روز بن شدهاند. اگر در این مورد برخورد متفاوت یا سبکتری صورت بگیرد، ممکن است این باور ایجاد شود که عدالت بهصورت یکسان اجرا نمیشود و این موضوع در حق سایر افرادی که قبلاً مجازات شدهاند، منصفانه نخواهد بود. از طرفی، هرگونه بخشش در این زمینه میتواند این پیام را منتقل کند که نگهداری یا استفاده از چنین فایلهایی ریسک جدیای ندارد، که این موضوع میتواند در آینده باعث افزایش تخلفات مشابه شود. همچنین اعمال مجازات برای این شخص میتواند جنبه بازدارنده نیز داشته باشد و به عنوان درسی برای افرادی باشد که با استفاده از چنین فایلها و تخلفاتی موجب آسیب به فضای سالم سرور میشوند. این برخورد میتواند از تکرار تخلفاتی که امکان وقوع آنها در آینده وجود دارد جلوگیری کرده و در حفظ نظم و اجرای عادلانه قوانین سرور مؤثر باشد. در پایان، با احترام کامل، خواستار رسیدگی دقیق و اجرای قانون مطابق با مقررات سرور برای این شخص هستم. با تشکر از زحمات تیم مدیریت بدرود. 2
Obito ارسال شده در 16 اردیبهشت ارسال شده در 16 اردیبهشت 45 دقیقه قبل، MrTakPar گفته است: با سلام و احترام خدمت تیم محترم مدیریت، با توجه به اعتراف شخص مورد نظر مبنی بر استفاده از فایل CLEO، به نظر بنده موضوع کاملاً روشن است. طبق قوانین سرور، تنها داشتن و استفاده از این نوع فایلها تخلف محسوب میشود و تفاوتی ندارد که از آن سوءاستفاده (چیت) شده باشد یا خیر، استفاده از این فایل، برخلاف قوانین اعلامشده است. علاوه بر این، ما از جزئیات کامل ماجرا اطلاع نداریم و مشخص نیست که از این فایل صرفاً برای مورد ذکرشده استفاده شده یا خیر. بنابراین ملاک قضاوت باید قانون باشد، نه احتمال استفاده یا عدم استفاده از چیت. همچنین لازم به ذکر است که در موارد مشابه، افراد دیگری به دلیل همین موضوع حداقل ۱۰ روز بن شدهاند. اگر در این مورد برخورد متفاوت یا سبکتری صورت بگیرد، ممکن است این باور ایجاد شود که عدالت بهصورت یکسان اجرا نمیشود و این موضوع در حق سایر افرادی که قبلاً مجازات شدهاند، منصفانه نخواهد بود. از طرفی، هرگونه بخشش در این زمینه میتواند این پیام را منتقل کند که نگهداری یا استفاده از چنین فایلهایی ریسک جدیای ندارد، که این موضوع میتواند در آینده باعث افزایش تخلفات مشابه شود. همچنین اعمال مجازات برای این شخص میتواند جنبه بازدارنده نیز داشته باشد و به عنوان درسی برای افرادی باشد که با استفاده از چنین فایلها و تخلفاتی موجب آسیب به فضای سالم سرور میشوند. این برخورد میتواند از تکرار تخلفاتی که امکان وقوع آنها در آینده وجود دارد جلوگیری کرده و در حفظ نظم و اجرای عادلانه قوانین سرور مؤثر باشد. در پایان، با احترام کامل، خواستار رسیدگی دقیق و اجرای قانون مطابق با مقررات سرور برای این شخص هستم. با تشکر از زحمات تیم مدیریت بدرود. با این طرز ادبت تو بیا برو استف وقتی اینطوری طومار مینویسی یعنی اینکه استف توان رسیدگی به موضوع ها رو نداره پس حق سکوت داری تا رسیدگی شه
MrTakPar ارسال شده در 16 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 16 اردیبهشت 1 ساعت قبل، Obito گفته است: با این طرز ادبت تو بیا برو استف وقتی اینطوری طومار مینویسی یعنی اینکه استف توان رسیدگی به موضوع ها رو نداره پس حق سکوت داری تا رسیدگی شه ببین، چند تا چیز رو لازم میدونم واضح بگم. اول اینکه وقتی کسی شکایت ثبت میکنه یا ازش شکایت میشه، طبق قانون حق داره توضیح بده و حرفش رو بگه. این اسمش «طومار نوشتن» نیست و هیچ ربطی هم به زیر سؤال بردن استَف نداره. این که تو چنین برداشتی کردی بیشتر از هر چیز سطح فهم و برداشت خودت رو نشون میده، نه واقعیت ماجرا رو ، دوم اینکه متن قبلی من خطاب به تیم مدیریت بود؛ چون افرادی هستن که براشون احترام قائلام و طبیعتاً با ادبیات درست باهاشون صحبت میکنم. فکر نکن چون من محترمانه نوشتم، منظورم تو بودی. اگر قرار بود خطابم به تو باشه، قطعاً نوع نوشتن فرق میکرد و خوب یک تاپیک دیگه باز کردی خودت و پروندش بسته شد . اینکه می**** کلمه فیلتر شده **** برو تیم استف و یا سکوت کن هم بیشتر شبیه اینه که فکر میکنی تعیینکنندهای، در حالی که نیستی. ضمناً اگر قرار باشه طبق حرف تو «برم استف»، خب طبیعتاً دیگه نباید توقع داشته باشی چیزی بهت برسه مثل قدیما که دائما تو تلگرام در حال تلاش برای جلب توجه من بودی بخاطر این که به یک سری منفعت ها برسی برای همین ، این که من علاقه ای برای ورود به استف ندارم یک امتیاز مثبت برای تو هست . دیگه هم تا فردا توهین کنی فحش بدی تایپ کنی اصلا باز نمیکنم چون نتیجه این پست مشخصه تمام .
Obito ارسال شده در 16 اردیبهشت ارسال شده در 16 اردیبهشت 47 دقیقه قبل، MrTakPar گفته است: ببین، چند تا چیز رو لازم میدونم واضح بگم. اول اینکه وقتی کسی شکایت ثبت میکنه یا ازش شکایت میشه، طبق قانون حق داره توضیح بده و حرفش رو بگه. این اسمش «طومار نوشتن» نیست و هیچ ربطی هم به زیر سؤال بردن استَف نداره. این که تو چنین برداشتی کردی بیشتر از هر چیز سطح فهم و برداشت خودت رو نشون میده، نه واقعیت ماجرا رو ، دوم اینکه متن قبلی من خطاب به تیم مدیریت بود؛ چون افرادی هستن که براشون احترام قائلام و طبیعتاً با ادبیات درست باهاشون صحبت میکنم. فکر نکن چون من محترمانه نوشتم، منظورم تو بودی. اگر قرار بود خطابم به تو باشه، قطعاً نوع نوشتن فرق میکرد و خوب یک تاپیک دیگه باز کردی خودت و پروندش بسته شد . اینکه می**** کلمه فیلتر شده **** برو تیم استف و یا سکوت کن هم بیشتر شبیه اینه که فکر میکنی تعیینکنندهای، در حالی که نیستی. ضمناً اگر قرار باشه طبق حرف تو «برم استف»، خب طبیعتاً دیگه نباید توقع داشته باشی چیزی بهت برسه مثل قدیما که دائما تو تلگرام در حال تلاش برای جلب توجه من بودی بخاطر این که به یک سری منفعت ها برسی برای همین ، این که من علاقه ای برای ورود به استف ندارم یک امتیاز مثبت برای تو هست . دیگه هم تا فردا توهین کنی فحش بدی تایپ کنی اصلا باز نمیکنم چون نتیجه این پست مشخصه تمام . حسش نی طومار بخونم میزارم ببینم چی میشه
ArenaGameTeam ارسال شده در 17 اردیبهشت ارسال شده در 17 اردیبهشت درود. وجود cleo و sampfuncs غیر قانونی بوده و مجازات بن به همراه دارد و پلیر خاطی مجازات میشود. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده