Mortezali ارسال شده در 17 اردیبهشت ارسال شده در 17 اردیبهشت نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @MortezAli نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @EzioAuditore امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/less_aim_ua0g.mp4/ توضیحات و شرح ماجرا: مشکوک به aim , less فقط به دمیجی ک ثانیه ۷ به بعد بهم داد توجه کنین اگه مدرکی داره آپلود کنه @Amir @HaDi @ArenaGameTeam
EzioAuditore ارسال شده در 17 اردیبهشت ارسال شده در 17 اردیبهشت حداقل خودت کمتر دمیج میدادی less که میگی باور پذیر تر باشه در مورد ایم هم چیز مشکوکی نمیبینم و اینم بگم در ثانیه 6-5 فاصله من همونقدریه که در ثانیه 7-8 هست ، اگه ایم زده بودم تو همون ۵ ثانیه اول مرده بودی ، اصلا نمیزاشتم اچ پی خودم بیاد زیر ۱۰۰ بعدشم عزیزم شما حرف میزنی پا حرفت وایسا شما که به اصطلاح ( حال ادیت و رکورد ایم منو نداشتی) پا حرفت وایسا بجا اینکه بخوای زیر کشی کنی یکم پرو تر شو من اسکورم کمه چون ۲۴ فایت میدم ، شما اسکورت کمه چون اسکیلشو نداری این دوتا با هم فرق داره. به هر حال اگر بخوان مدارک رو اپلود میکنم ولی نیازی نمیبینم
BlooDFuRy ارسال شده در 17 اردیبهشت ارسال شده در 17 اردیبهشت 6 دقیقه قبل، EzioAuditore گفته است: حداقل خودت کمتر دمیج میدادی less که میگی باور پذیر تر باشه در مورد ایم هم چیز مشکوکی نمیبینم و اینم بگم در ثانیه 6-5 فاصله من همونقدریه که در ثانیه 7-8 هست ، اگه ایم زده بودم تو همون ۵ ثانیه اول مرده بودی ، اصلا نمیزاشتم اچ پی خودم بیاد زیر ۱۰۰ بعدشم عزیزم شما حرف میزنی پا حرفت وایسا شما که به اصطلاح ( حال ادیت و رکورد ایم منو نداشتی) پا حرفت وایسا بجا اینکه بخوای زیر کشی کنی یکم پرو تر شو من اسکورم کمه چون ۲۴ فایت میدم ، شما اسکورت کمه چون اسکیلشو نداری این دوتا با هم فرق داره. به هر حال اگر بخوان مدارک رو اپلود میکنم ولی نیازی نمیبینم تخ مینوازد... 1
Mortezali ارسال شده در 17 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 17 اردیبهشت 40 دقیقه قبل، EzioAuditore گفته است: حداقل خودت کمتر دمیج میدادی less که میگی باور پذیر تر باشه در مورد ایم هم چیز مشکوکی نمیبینم و اینم بگم در ثانیه 6-5 فاصله من همونقدریه که در ثانیه 7-8 هست ، اگه ایم زده بودم تو همون ۵ ثانیه اول مرده بودی ، اصلا نمیزاشتم اچ پی خودم بیاد زیر ۱۰۰ بعدشم عزیزم شما حرف میزنی پا حرفت وایسا شما که به اصطلاح ( حال ادیت و رکورد ایم منو نداشتی) پا حرفت وایسا بجا اینکه بخوای زیر کشی کنی یکم پرو تر شو من اسکورم کمه چون ۲۴ فایت میدم ، شما اسکورت کمه چون اسکیلشو نداری این دوتا با هم فرق داره. به هر حال اگر بخوان مدارک رو اپلود میکنم ولی نیازی نمیبینم شرمنده یکم طولانی بود حرفایی ک زدی سر همین نخوندم چیا گفتی خلاصه که سابقه درخشانی داری کلا تو چیت زدنو بن شدن با چندتا اکانت چیت نزن خوب نیست
BlooDFuRy ارسال شده در 17 اردیبهشت ارسال شده در 17 اردیبهشت 22 دقیقه قبل، MortezAli گفته است: شرمنده یکم طولانی بود حرفایی ک زدی سر همین نخوندم چیا گفتی خلاصه که سابقه درخشانی داری کلا تو چیت زدنو بن شدن با چندتا اکانت چیت نزن خوب نیست آرمین آسانسورم همینو میگفت...
Mortezali ارسال شده در 17 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 17 اردیبهشت 8 دقیقه قبل، BlooDFuRy گفته است: آرمین آسانسورم همینو میگفت... دمتگرم ساعت دو شب میای ببینی من چی گفتم جوابمو بدی خیلی مردی3> 3
ArenaGameTeam ارسال شده در 18 اردیبهشت ارسال شده در 18 اردیبهشت درود. مورد مشکوکی رویت نشد موفق باشید. بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده