[Mr]Bad_Boy ارسال شده در 19 اردیبهشت ارسال شده در 19 اردیبهشت نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @AQ[R]AMIN این اک محروم هست برای همین با اک مولتی پست گذاشتن نام کاربری ادمین مورد شکایت: @[Mr]Amir رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Elite 1 Helper نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): Clan Mafia DanGer مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): Link توضیحات و شرح ماجرا: ایشون تو فضای مجازی به ببنده فوش ناموس دادن (عکس هاش موجوده در صورت نیاز اپلود میکنم) من اومدم سرور بهش بگم که کارشون اشتباه و بیان معذرت خواهی کنن اما ایشون باز بد حرف زدن من به ایشون گفتم گ نخوره بعد اشون منو Ban دادن @Peace هم شاهد ماجرا بودن درخواست ان رنک این هلپر بی ادب رو دارم 1
[Mr]Amir ارسال شده در 19 اردیبهشت ارسال شده در 19 اردیبهشت درود https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۶۰۵۰۹-۱۲۵۱۰۱_alyn_sa-mp_mobile_7on7.jpg https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۶۰۵۰۹-۱۳۰۴۰۴_alyn_sa-mp_mobile_pf3c.jpg https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۶۰۵۰۹-۱۳۰۶۴۷_alyn_sa-mp_mobile_bk9h.jpg @Peace هم داخل کلن بود و فوش های این رفیقمون رو شنید . عزیز من مجازی فوش دادم نمیتونی بیای اینجا فوش بدی که بهم . طبق قوانین، توهین به هلپر 5 تا بن همیشگی مجازاتشه. بدرود .
[Mr]Bad_Boy ارسال شده در 19 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 19 اردیبهشت @ArenaGameTeam تو مدارکی که آپلود کرده یک. تو چت پابلیک نبوده و تو چت کلن بوده دو. تو فوش ها اسمی به نام هلپر هست ؟ من به یکی دیگه فوش میدم شاید شما سر هر فوش باید بن بزنی ؟ برو روش استفاده از cmd Ban رو یاد بگیر سه. تو قوانین نوشته تو چت پابلیک توهین کردن ban داره نه چت کلن @[Mr]Amir نظرت چیه فوش های ناموسیتو که تو روبیکا بهم دادی رو آپلود کنم ؟
[Mr]Amir ارسال شده در 19 اردیبهشت ارسال شده در 19 اردیبهشت عزیز اتفاقا با خود من بودی . @Peace اونجا بود و شنید فوشایی که به من دادیو . ازم خواست ببخشمت ولی گفتم نه . چتای بالا تر رو ندارم ولی بهت گفتم تو و دوس دخترت با فوش دادناتون رابطه مارو بدتر خراب کردید . انتظار داشتی بوست کنم ؟ بعد تو اون حرفو زدی بهم مهدی شاهده میتونید log رو چک کنید . تصمیم نهایی با ادمین . @ArenaGameTeam
[Mr]Bad_Boy ارسال شده در 19 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 19 اردیبهشت 11 دقیقه قبل، [Mr]Amir گفته است: عزیز اتفاقا با خود من بودی . @Peace اونجا بود و شنید فوشایی که به من دادیو . ازم خواست ببخشمت ولی گفتم نه . چتای بالا تر رو ندارم ولی بهت گفتم تو و دوس دخترت با فوش دادناتون رابطه مارو بدتر خراب کردید . انتظار داشتی بوست کنم ؟ بعد تو اون حرفو زدی بهم مهدی شاهده میتونید log رو چک کنید . تصمیم نهایی با ادمین . @ArenaGameTeam نمیخواستم این بحثا بیاد وسط دوست دخترت شروع کرد به فوش دادن رفت رو خط قرمز من منم فوشش دادم آیا دوست دختر ۱۳ ساله تو هلپره که سرشم بن شدم ؟ من گفتم بیایی بوسم کنی یا معذرت بخوای ؟(خیلی بالا نگیر خودتو) ریدم تو این رابطه که @[Mr]Amir برای دختره به گ.ه خوردن افتادی به غلط کردن افتادی اما آدم حسابت نکرد @ArenaGameTeam فوش های ناموسیشون رو آپلود کنم یا هنوز زوده ؟ 2
FarBod ارسال شده در 19 اردیبهشت ارسال شده در 19 اردیبهشت وای خدای من ، چه اتفاقی داره میوفته برای آرناگیم 1
ArenaGameTeam ارسال شده در 19 اردیبهشت ارسال شده در 19 اردیبهشت درود. اقدام هلپر صحیح بوده است. مسئله شخصی بوده و هرگونه بی احترامی به استف درون گیم دارای مجازات است. بسته شد. 2
ارسالهای توصیه شده