MrTakPar ارسال شده در 30 شهریور، 1398 ارسال شده در 30 شهریور، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:MrTakpar نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:hajata نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :افراد انلاین رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :helper مدارک شکایت: توضیحات: با سلام هیچ گونه فحاشی در چت پابلیک صورت نگرفته و میوت میکنه
HajAta ارسال شده در 30 شهریور، 1398 ارسال شده در 30 شهریور، 1398 قوانین رو بخونید: 1: هرگونه بی احترامی به هرکدام از اعضای تیم Staff و تیم مدیریت ممنوع بوده و در صورت مشاهده پلیر مورد نظر جریمه خواهد شد جریمه بستگی به استف مورد نظر دارد و میتواند از 1 ساعت Mute تا 3 روز Ban و یا جریمه ی مالی Deten در بازی پلیر مورد نظر را جریمه کند) _ پس لطفا در هنگام صحبت با تیم استف و درخواست /Help نهایت ادب و احترام را هم برای خود و هم برای این اشخاص نگه دارید
MrTakPar ارسال شده در 30 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 30 شهریور، 1398 با سلام فحاشی در Pm صورت گرفته . /Ig /Nopm اگر هم نباید به هلپر فحاشی شود این مجازات نباید رو اکانت من صورت بگیرد چون من میوت شدم .
HajAta ارسال شده در 30 شهریور، 1398 ارسال شده در 30 شهریور، 1398 در 3 دقیقه قبل، MrTakPar گفته است : با سلام فحاشی در Pm صورت گرفته . /Ig /Nopm اگر هم نباید به هلپر فحاشی شود این مجازات نباید رو اکانت من صورت بگیرد چون من میوت شدم . گفتم طبقه قوانین صورت میگیره
MrTakPar ارسال شده در 30 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 30 شهریور، 1398 در 19 دقیقه قبل، HajATA گفته است : @WexyPow لطفا رسیدگی کنید تگ کردن ایدی قبل از 24 ساعت باعث بسته شدن تاپیک میشود
HajAta ارسال شده در 30 شهریور، 1398 ارسال شده در 30 شهریور، 1398 در 3 ساعت قبل، MrTakPar گفته است : تگ کردن ایدی قبل از 24 ساعت باعث بسته شدن تاپیک میشود شما لطف کنید WexyPow رسیدگی می کنه
HajAta ارسال شده در 30 شهریور، 1398 ارسال شده در 30 شهریور، 1398 در 6 ساعت قبل، HajATA گفته است : قوانین رو بخونید: 1: هرگونه بی احترامی به هرکدام از اعضای تیم Staff و تیم مدیریت ممنوع بوده و در صورت مشاهده پلیر مورد نظر جریمه خواهد شد جریمه بستگی به استف مورد نظر دارد و میتواند از 1 ساعت Mute تا 3 روز Ban و یا جریمه ی مالی Deten در بازی پلیر مورد نظر را جریمه کند) _ پس لطفا در هنگام صحبت با تیم استف و درخواست /Help نهایت ادب و احترام را هم برای خود و هم برای این اشخاص نگه دارید .
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری