The.YaZiD ارسال شده در 25 اردیبهشت ارسال شده در 25 اردیبهشت نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @The.YaZiD نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @FarBod امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 6635 رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): ... نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): ... مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/aimbot_farbod_v33e.avi/ توضیحات و شرح ماجرا: تو ثانیه 8 9 ویدیو ایم پلیر رو منه اما وقتی یکم نزدیک تر میشم ایمش میره رو رفیقش که نشون میده ایم باتش درست لاک نکرده , ثانیه های آخر ویدیو هم که امضای کاره باید حتما ببینید درخواست بن پلیر خاطی با تشکر.
EzioAuditore ارسال شده در 25 اردیبهشت ارسال شده در 25 اردیبهشت 10 دقیقه قبل، The.YaZiD گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @The.YaZiD نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @FarBod امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 6635 رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): ... نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): ... مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/aimbot_farbod_v33e.avi/ توضیحات و شرح ماجرا: تو ثانیه 8 9 ویدیو ایم پلیر رو منه اما وقتی یکم نزدیک تر میشم ایمش میره رو رفیقش که نشون میده ایم باتش درست لاک نکرده , ثانیه های آخر ویدیو هم که امضای کاره باید حتما ببینید درخواست بن پلیر خاطی با تشکر. این به اصطلاح ( پلیر ) بار ها بن شده با اکانت مولتی و اکانت اصلی چیز عجیبی نیست که دوباره چیت بزنه حتی امروز اگه اقا یزید یادش باشه بعد از کشتن ایشون با m4 ( بدون میس ) من رو با فقط ۶ شات کیل کرد که نزدیک به ۲۰۰ اچ پی میشه ، به صورتی دیگر هر شات ۷۰ دمیج 1
FarBod ارسال شده در 25 اردیبهشت ارسال شده در 25 اردیبهشت Link - کندی ویدیو بخاطر تنظیمات نادرست Obs هست که فیکس شد
The.YaZiD ارسال شده در 25 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 25 اردیبهشت 3 ساعت قبل، FarBod گفته است: Link - کندی ویدیو بخاطر تنظیمات نادرست Obs هست که فیکس شد لینکت باز نمیشه
ArenaGameTeam ارسال شده در 25 اردیبهشت ارسال شده در 25 اردیبهشت 3 ساعت قبل، FarBod گفته است: Link - کندی ویدیو بخاطر تنظیمات نادرست Obs هست که فیکس شد درود. @FarBodطی ۲۴ ساعت آینده مدارک و ذفاعیه خودرا ارسال نمایید.
FarBod ارسال شده در 25 اردیبهشت ارسال شده در 25 اردیبهشت 4 ساعت قبل، FarBod گفته است: Link - کندی ویدیو بخاطر تنظیمات نادرست Obs هست که فیکس شد .
FarBod ارسال شده در 25 اردیبهشت ارسال شده در 25 اردیبهشت https://uupload.ir/view/2026-04-09_05-14-52__kisc.mp4/ 2 1
EzioAuditore ارسال شده در 25 اردیبهشت ارسال شده در 25 اردیبهشت ۱ ساعت قبل، FarBod گفته است: https://uupload.ir/view/2026-04-09_05-14-52__kisc.mp4/ خجالت نمیکشی اینو اپلود کردی ؟ 1 1
The.YaZiD ارسال شده در 25 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 25 اردیبهشت 26 دقیقه قبل، EzioAuditore گفته است: خجالت نمیکشی اینو اپلود کردی ؟ درود مدرک ارسال شده توسط @FarBod کامل نیست و کات شده است همچنین ویدیو ی شما در حالت اسلوموشن میباشد و کیفیت ویدیو بسیار پایین است که همین باعث تشخیص غلط تیم استف میشود . هرچند تو مدارک ارسال شده ی شما ایم لاکتون به طور واضح مشخص می باشد ولی با اینحال درخواست ارائه مدارک دفاعیه به طور واضح , ادیت نشده و بدون هیچ کات خوردگی رو دارم. با تشکر از شما و تیم استف. 2 1
Cheater_Azam ارسال شده در 26 اردیبهشت ارسال شده در 26 اردیبهشت 8 ساعت قبل، The.YaZiD گفته است: درود مدرک ارسال شده توسط @FarBod کامل نیست و کات شده است همچنین ویدیو ی شما در حالت اسلوموشن میباشد و کیفیت ویدیو بسیار پایین است که همین باعث تشخیص غلط تیم استف میشود . هرچند تو مدارک ارسال شده ی شما ایم لاکتون به طور واضح مشخص می باشد ولی با اینحال درخواست ارائه مدارک دفاعیه به طور واضح , ادیت نشده و بدون هیچ کات خوردگی رو دارم. با تشکر از شما و تیم استف. میشه توضیح بدی دقیقا کدوم ثانیه لاک کرده؟ من اصلا لاکی ندیدم تیراش در دیوار بود چندتاش خورد درست حسابی دمیج داد
Homelander ارسال شده در 26 اردیبهشت ارسال شده در 26 اردیبهشت 9 ساعت قبل، The.YaZiD گفته است: درود مدرک ارسال شده توسط @FarBod کامل نیست و کات شده است همچنین ویدیو ی شما در حالت اسلوموشن میباشد و کیفیت ویدیو بسیار پایین است که همین باعث تشخیص غلط تیم استف میشود . هرچند تو مدارک ارسال شده ی شما ایم لاکتون به طور واضح مشخص می باشد ولی با اینحال درخواست ارائه مدارک دفاعیه به طور واضح , ادیت نشده و بدون هیچ کات خوردگی رو دارم. با تشکر از شما و تیم استف. اولا اینجا کلاس کارو فناوریت نیست رنگی رنگی بنویسی حرفتو قبول کنن یا نمره بالاتری بگیری دوما چه کات خوردگی؟ سوما بیشتر کردن سرعت فیلم شاید باعث رد شدن مدرک بشه اما اسلوموشن، علاوه بر اینکه باعث رد شدن نمیشه، مدرک محکم تری محسوب میشه
EzioAuditore ارسال شده در 26 اردیبهشت ارسال شده در 26 اردیبهشت 2 ساعت قبل، Cheater_Azam گفته است: میشه توضیح بدی دقیقا کدوم ثانیه لاک کرده؟ من اصلا لاکی ندیدم تیراش در دیوار بود چندتاش خورد درست حسابی دمیج داد خب عزیز شما صدا رو یکم زیاد کن ببین دمیج ساند وقتی داره اف فور میزنه یه لحظه هم قطع نمیشه ، وقتی به منم میرسه ایمش رو ماشینه یهو رو من لاک میکنه چهار شات میزنه عزیز اصلا کسی که تو عمرش ساون نزده 2-2 نزده تا حالا بلد نیست یعنی ساون تا حالا نزده دیگه ، چطور ممکنه کسی مثل ایشون که واسه اولین بار داره ساون میزنه هر 4 شاتش دقیق بگیره رو شکم من اونم با چقد دمیج 120 دمیج هر شات 1
The.YaZiD ارسال شده در 26 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 26 اردیبهشت ۱ ساعت قبل، Homelander گفته است: اولا اینجا کلاس کارو فناوریت نیست رنگی رنگی بنویسی حرفتو قبول کنن یا نمره بالاتری بگیری دوما چه کات خوردگی؟ سوما بیشتر کردن سرعت فیلم شاید باعث رد شدن مدرک بشه اما اسلوموشن، علاوه بر اینکه باعث رد شدن نمیشه، مدرک محکم تری محسوب میشه اولاً لحنتو درست کن ، اینجا ما با کسی دشمنی نداریم صرفاً فقط یه پست جهت رسیدگی و رفع سوء تفاهم های پیش اومده است. این پست به تو هیچ ربطی نداره که بی خودی از روی تعصبت میای جبهه میگیری و به رنگ نوشتار من نظر میدی ، اگه لازم میدونستم اظهار نظر کنی تگت میکردم ولی من هیچ تگی از شما تو این پست نمی بینم ، پس میتونی بشینی سر جات و تا اتمام بررسی شکایت ساکت بمونی. دوماً ویدیوی منو ببینید و با ویدیو این دوست عزیزمون مقایسه کنید خودتون میفهمید از چه کات خوردگی صحبت میکنم ، مدرک دفاعیه باید از لحظه شروع فایت (اولین دمیج) تا آخر فایت (کیل شدن پلیر) به طور کامل باشه. سوما اگه دنبال ویدیو اسلوموشن بودیم که نیاز به زحمت این دوست عزیزمون نبود خودمون دست داشتیم. 1 1
The.YaZiD ارسال شده در 26 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 26 اردیبهشت https://uupload.ir/view/farbod_ioxv.avi/ ویدیو رو کمی سریع تر کردم ، به ثانیه ۴ تا ۵ ویدیو دقت کنید متوجه میشید که از چه ایم لاکی صحبت میکنم. 1
Cheater_Azam ارسال شده در 26 اردیبهشت ارسال شده در 26 اردیبهشت 1 ساعت قبل، EzioAuditore گفته است: خب عزیز شما صدا رو یکم زیاد کن ببین دمیج ساند وقتی داره اف فور میزنه یه لحظه هم قطع نمیشه ، وقتی به منم میرسه ایمش رو ماشینه یهو رو من لاک میکنه چهار شات میزنه عزیز اصلا کسی که تو عمرش ساون نزده 2-2 نزده تا حالا بلد نیست یعنی ساون تا حالا نزده دیگه ، چطور ممکنه کسی مثل ایشون که واسه اولین بار داره ساون میزنه هر 4 شاتش دقیق بگیره رو شکم من اونم با چقد دمیج 120 دمیج هر شات کسی که تا حالا ساون نزده؟ زمانی که فربد منیجر ویژه داشت شماها اصلا نبودید گل پسر😂
FarBod ارسال شده در 26 اردیبهشت ارسال شده در 26 اردیبهشت ۱ ساعت قبل، The.YaZiD گفته است: https://uupload.ir/view/farbod_ioxv.avi/ ویدیو رو کمی سریع تر کردم ، به ثانیه ۴ تا ۵ ویدیو دقت کنید متوجه میشید که از چه ایم لاکی صحبت میکنم. گل پسر رکورد رو دست کاری میکنی که مثلا بگی من چیت زدم ؟ تهش به این برسی که من 2 روز بن بشم ؟ 🫤 از دست این جماعت کجا قایم شیم خدایا 🤨 1
The.YaZiD ارسال شده در 26 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 26 اردیبهشت 57 دقیقه قبل، FarBod گفته است: گل پسر رکورد رو دست کاری میکنی که مثلا بگی من چیت زدم ؟ تهش به این برسی که من 2 روز بن بشم ؟ 🫤 از دست این جماعت کجا قایم شیم خدایا 🤨 دوست عزیز اگه به دستکاری کردن رکورد باشه , اولین کسی که رکورد دستکاری کرده شمایی نه من. حرف شما زمانی درسته که مدارک رو به درستی و به صورت کامل قرار بدید.
FarBod ارسال شده در 26 اردیبهشت ارسال شده در 26 اردیبهشت 19 ساعت قبل، FarBod گفته است: Link - کندی ویدیو بخاطر تنظیمات نادرست Obs هست که فیکس شد تا تصمیم ادمین روی مدرکی که قرار دادم و توضیحاتی که دادم صبر کن چون مدارکی که داری میفرستی منم به شک انداخته که خودم چیترم یا نه 😂
ArenaGameTeam ارسال شده در 26 اردیبهشت ارسال شده در 26 اردیبهشت درود. مورد مشکوکی رویت نشد،اگر مدارک محکم تری دارید قرار بدهید. بسته شد. 1 1 1
ارسالهای توصیه شده