Seet ارسال شده در 31 اردیبهشت ارسال شده در 31 اردیبهشت نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Seet نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Pa[R]TizaN امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): Player نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/aim_and_nodmg_cdiu.mp4/ توضیحات و شرح ماجرا: ایم و دمیج نشدت ایشون کامل معلوم درخواست ریکورد از ایشون دارم 1
ArenaGameTeam ارسال شده در 31 اردیبهشت ارسال شده در 31 اردیبهشت درود. @Pa[R]TizaN طی ۲۴ ساعت آیده مدارک و دفاعیه خودرا ارسال نمایید.
Mr.PaNdA ارسال شده در 1 خرداد ارسال شده در 1 خرداد 19 ساعت قبل، Seet گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Seet نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Pa[R]TizaN امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): Player نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/aim_and_nodmg_cdiu.mp4/ توضیحات و شرح ماجرا: ایم و دمیج نشدت ایشون کامل معلوم درخواست ریکورد از ایشون دارم د آخه مشتی من اگه نو دمج بودم که hp 1 نداشتم کام بک زدم تو یه زره آرمور داشتی معلومه زمان فایت ما بیشتر ۱۴ ثانیه تو بوده و اینکه @Haj_Feri هم با من درگیر شد و توی درگیری با ۸ تا شات سان آف ۴-۴ مرد و اون منو شدید دمیج کرد و شاید من برا تو باگ بودم که به سختی دمیج میشدم و اینکه pl من و خودتو ننداختی تو ریک چون pl ۹۹ درصد پلیر ها در این شرایط بالای ۲۰ و ۳۰ هستش و درمورد ایم خب مشتی من **** کلمه فیلتر شده **** سگم دارم ۴-۴ میزنم بهت انتظار داری نمیری بعد میای اینجا شکایت میزنی ایم؟ اگه ایم داشتم خوب آخر سر با tec 9 یه متر جلو تر رو نمیگرفتم رگبار تا ۲ متر عقب ترت ببخشید اسم اکانت انجمنم با گیم فرق داره بلد نیسم عوض کنم ببخشید فرم دفاعیه ندارم نمیدونم تو کدوم تاپیک باید پیداش کنم مدارک دفاعیه : متن و رکورد خودش اگه میدونستی من کیم به خودت اجازه نمیدادی چنین شکایتی بزنی گستاخ ! شکایت بی دلیل و بی جهت
BlooDFuRy ارسال شده در 1 خرداد ارسال شده در 1 خرداد 24 دقیقه قبل، Mr.PaNdA گفته است: د آخه مشتی من اگه نو دمج بودم که hp 1 نداشتم کام بک زدم تو یه زره آرمور داشتی معلومه زمان فایت ما بیشتر ۱۴ ثانیه تو بوده و اینکه @Haj_Feri هم با من درگیر شد و توی درگیری با ۸ تا شات سان آف ۴-۴ مرد و اون منو شدید دمیج کرد و شاید من برا تو باگ بودم که به سختی دمیج میشدم و اینکه pl من و خودتو ننداختی تو ریک چون pl ۹۹ درصد پلیر ها در این شرایط بالای ۲۰ و ۳۰ هستش و درمورد ایم خب مشتی من **** کلمه فیلتر شده **** سگم دارم ۴-۴ میزنم بهت انتظار داری نمیری بعد میای اینجا شکایت میزنی ایم؟ اگه ایم داشتم خوب آخر سر با tec 9 یه متر جلو تر رو نمیگرفتم رگبار تا ۲ متر عقب ترت ببخشید اسم اکانت انجمنم با گیم فرق داره بلد نیسم عوض کنم ببخشید فرم دفاعیه ندارم نمیدونم تو کدوم تاپیک باید پیداش کنم مدارک دفاعیه : متن و رکورد خودش اگه میدونستی من کیم به خودت اجازه نمیدادی چنین شکایتی بزنی گستاخ ! شکایت بی دلیل و بی جهت مرد مومن مگه مافیا ایتالیایی که میای میگی اگه میدونستی من کیم به خودت اجازه نمیدادی چنین شکایتی بزنی گستاخ چند خط شعر نوشتی بجا اینا میتونستی رکورد بزاری @Seet از فردا خواستی بری بیرون درو ورتو بپا که با ماشین مشکی نیان سراغت 1 5
Seet ارسال شده در 1 خرداد سازنده ارسال شده در 1 خرداد 2 ساعت قبل، Mr.PaNdA گفته است: د آخه مشتی من اگه نو دمج بودم که hp 1 نداشتم کام بک زدم تو یه زره آرمور داشتی معلومه زمان فایت ما بیشتر ۱۴ ثانیه تو بوده و اینکه @Haj_Feri هم با من درگیر شد و توی درگیری با ۸ تا شات سان آف ۴-۴ مرد و اون منو شدید دمیج کرد و شاید من برا تو باگ بودم که به سختی دمیج میشدم و اینکه pl من و خودتو ننداختی تو ریک چون pl ۹۹ درصد پلیر ها در این شرایط بالای ۲۰ و ۳۰ هستش و درمورد ایم خب مشتی من **** کلمه فیلتر شده **** سگم دارم ۴-۴ میزنم بهت انتظار داری نمیری بعد میای اینجا شکایت میزنی ایم؟ اگه ایم داشتم خوب آخر سر با tec 9 یه متر جلو تر رو نمیگرفتم رگبار تا ۲ متر عقب ترت ببخشید اسم اکانت انجمنم با گیم فرق داره بلد نیسم عوض کنم ببخشید فرم دفاعیه ندارم نمیدونم تو کدوم تاپیک باید پیداش کنم مدارک دفاعیه : متن و رکورد خودش اگه میدونستی من کیم به خودت اجازه نمیدادی چنین شکایتی بزنی گستاخ ! شکایت بی دلیل و بی جهت شما بجا آنقدر چرت و پرت نوشتن برمیداشتند ریکورد رو آپلود میکردی 1
ArenaGameTeam ارسال شده در 1 خرداد ارسال شده در 1 خرداد درود. طبق مقررات پلیر خاطی مجازات میشود. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده