Ashkanio3 ارسال شده در 31 اردیبهشت ارسال شده در 31 اردیبهشت نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): Ashkanio3 نام کاربری ادمین مورد شکایت: Sina @Sina رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا: بنده امروز داخل گیم درحال چرخش تو سرور بودم که شخص پلیر happy با من لج کرد و جر و بحث بینمون شکل گرفت با پلیر mrartin درحال فایت بودم که یهو سینا وارد سرور شد و بدون هیچ حرف و بحثی منو به دلیل Fly Cheat بن کرد ، اینجانب الان خواهشمندم که اگر امکانش باشد به مشکل من رسیدگی شه چون واقعا هیچ اشتباهی نکردم و بن شدنم سر لج و لج بازی و رفاقت این دونفر باهم بوده و هیچ مدرک و شکایتی از من تو سرور نبود که من اشتباهی کرده باشم از تیم مدیریتی خواهشمندم پیگیر شکایت من باشند باتشکر 1
ArenaGameTeam ارسال شده در 1 خرداد ارسال شده در 1 خرداد درود. @Sina طی ۲۴ ساعت آینده مدارک مربوطه را ارسال نمایید.
Sina ارسال شده در 1 خرداد ارسال شده در 1 خرداد https://uupload.ir/view/vid_20260521_174818_khc5.avi/ 1 1 1
ArenaGameTeam ارسال شده در 1 خرداد ارسال شده در 1 خرداد درود. اقدام هلپر صحیح بوده و از شکایت بی مورد خودداری کنید. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده