رفتن به مطلب

تخته امتیازات

  1. MohammadReza

    MohammadReza

    مدیرکل


    • امتیاز

      4

    • تعداد ارسال ها

      867


  2. Noya

    Noya

    عضو


    • امتیاز

      4

    • تعداد ارسال ها

      13


  3. Amir

    Amir

    استف لیدر


    • امتیاز

      2

    • تعداد ارسال ها

      1,157


مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز در 1404/12/08 در پست ها

  1. درود و احترام قوانین رفتاری و استفاده از مود و تقلب به‌روزرسانی شد و از این پس با دقت کامل اجرا خواهد شد. مجازات رفتارهای ناپسند مواردی مانند: مزاحمت و دث‌مچ برای پلیر بدون وانتد درایوبای، کارپارک و هلی‌بلید در مناطق تسخیری برهم‌زدن مسابقات حمله به ادمین درحال انجام وظیفه ترک سرور یا AFK در درگیری FPS زیر ۶۰ یا استفاده از F Bug بین ۵۰ ثانیه تا ۱۰۰ دقیقه زندان بسته به نوع تخلف. قوانین مود و تقلب استفاده از هرگونه مود یا چیت که باعث برتری نسبی یا مطلق شود (مانند WH، Aim، Sobiet، Spread، Fast Heli، Anti Fall و مشابه) کاملاً ممنوع است. بدون سابقه: ۱۰ روز تا بن دائمی با سابقه: بن دائمی یا VAC BAN داشتن فایل‌های Cleo یا SampFuncs در پوشه بازی نیز ممنوع است و مشمول برخورد خواهد بود. رعایت قوانین به معنای حفظ رقابت سالم برای همه است. لطفاً پیش از ادامه فعالیت، نسخه کامل قوانین را از اینجا با دقت مطالعه فرمایید: همراهی شما، تضمین‌کننده یک تجربه رقابتی سالم و لذت‌بخش برای همه خواهد بود.
    1 امتیاز
  2. نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Yousef_Lector نام کاربری پلیر/پلیر هایی که از آنها شکایت دارید: @RealLeo مقدار امتیاز پلیر/پلیر هایی که از آنها شکایت دارید: 9000 حدودا رنک پلیر/پلیر هایی که از آنها شکایت دارید: falcon مدارک: https://uploadkon.ir/uploads/163426_26InShot-20260225-235020235.mp4 برادر در حال رانندگی با ماشین کلن brother hood است in army https://uploadkon.ir/uploads/163426_26InShot-20260225-235020235.mp4 فول ایمینگ چیت https://uploadkon.ir/uploads/7c2a26_26InShot-20260226-010915361.mp4 این ویدیو ثابت نمیکنه که من برینگ شدم یا تلپورت کردم ولی مشکوک هست و من واجب دونستم که آپلودش کنم توضیحات: ادمین مربوطه: @Omid @Amir @HaDi
    1 امتیاز
  3. 1 امتیاز
  4. نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Yousef_Lector نام کاربری پلیری/پلیر هایی که از آن شکایت دارد: @[pG]BOB نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود): رنک پلیری که از آن شکایت دارید در صورت وجود: vip مقدار امتیاز پلیر/ پلیر هایی که از آنها شکایت دارید: دقیق نمیدونم مدارک: no dmg چیت https://uploadkon.ir/uploads/a72226_26NodmgpGBOBcuffnojail.mp4 silent aim چیت https://uploadkon.ir/uploads/67ae26_26Silent-aim-[pG]BOB.mp4 cuff no jail https://uploadkon.ir/uploads/a00426_26cuff-no-jail-[pG]BOB.mp4 توضیحات: no dmage,silent aim, cuff no jail ادمین مربوطه: @Amir @Omid
    1 امتیاز
  5. درود پلیر خاطی به دلیل ایجاد مزاحمت به مدت 15 دقیقه زندانی میشود و در صورت تکرار این مقدار قابل افزایش است. مورد ایم بات تایید نشد. مورد NoDmg تایید نشد، این مورد باگ Chainsaw هست. بسته شد.
    1 امتیاز
  6. نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Yousef_Lector نام کاربری پلیری/پلیر هایی که از آن شکایت دارد: @AbAws نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود): رنک پلیری که از آن شکایت دارید در صورت وجود: پلیر فکر کنم مقدار امتیاز پلیر/ پلیر هایی که از آنها شکایت دارید:8000 فکرد کنم مدارک:https://uploadkon.ir/uploads/16c526_26Cuff-but-no-jail-abaws.mp4 ادمین مربوطه: @Amir
    1 امتیاز
  7. درود پلیر خاطی به دلیل ایجاد مزاحمت به مدت 10 دقیقه زندانی میشود و در صورت تکرار این مقدار قابل افزایش است. بسته شد.
    1 امتیاز
  8. با سلام قوانین مربوط به شکایت از بازیکن یا ادمین بروزرسانی شد. تغییر عمده در بخش پاسخ دیگر اعضا در تاپیک شکایات می باشد. لطفا تمامی قوانین را مجدد مطالعه فرمایید: سایر پلیرها فقط در صورتی مجاز به ارسال پست در شکایت هستند که شاهد ماجرا بوده یا مدرک مرتبط (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ) داشته باشند. هرگونه اظهارنظر، طرفداری، جبهه‌گیری یا ارسال پست بدون مدرک ممنوع بوده و منجر به حذف پست و در صورت تکرار، امتیاز منفی انجمن می‌شود.
    1 امتیاز
  9. با سلام، قوانین و راهنمای ثبت شکایت از پلیر به شرح زیر می‌باشد. شکایات باید دقیقاً طبق فرم زیر ثبت شوند؛ در غیر این صورت تاپیک شما بسته یا حذف خواهد شد. لطفاً قوانین طرح شکایت که در ادامه درج شده را به‌طور کامل مطالعه کنید. فرم طرح شکایت: قوانین ثبت شکایت از پلیر: رعایت ادب و احترام در متن شکایت الزامی است. استفاده از لحن طلبکارانه، تهدیدآمیز یا توهین‌آمیز ممنوع بوده و منجر به بسته شدن پست و عدم رسیدگی می‌شود. عنوان پست باید واضح، مختصر و مرتبط با موضوع شکایت باشد. نمونه‌های نادرست: «چرا رسیدگی نمیکنید؟» | «شکلک» | «این چه وضعشه؟» نمونه‌های صحیح: «گزارش استفاده از چیت توسط پلیر [نام]» | «بررسی کلاهبرداری پلیر [نام]» شما باید مدارک کافی برای اثبات شکایت خود داشته باشید. درخواست بررسی لاگ از سوی شاکی پذیرفته نمی‌شود؛ بررسی لاگ فقط در موارد خاص و به تشخیص تیم استف انجام می‌گیرد. فرم بالا را ابتدا در پست خود کپی و پیست کرده و سپس اقدام به تکمیل آن نمایید. اکانت انجمنی که شکایت را ثبت می‌کنید باید با «نام کاربری شاکی» ذکرشده در فرم یکسان باشد. شکایات مربوط به استفاده از چیت، کلاهبرداری، دث‌مچ و سایر تخلفات پلیرها باید در این بخش ثبت شود. شکایات مربوط به سوءاستفاده از رنک ادمینی باید در بخش «شکایت از ادمین» ثبت شود. اگر شکایت در بخش نامناسب ثبت شود، تاپیک بسته خواهد شد. زمان‌بندی و فرآیند رسیدگی: زمان رسیدگی به شکایات: ۲۴ تا ۴۸ ساعت (در موارد خاص ممکن است بیشتر طول بکشد.) اگر پس از ۴۸ ساعت پاسخی دریافت نکردید، موضوع را به Staff گزارش دهید. از تگ کردن ادمین‌ها در پست شکایت خودداری کنید. فرد مورد شکایت موظف است طی ۲۴ ساعت دفاعیه‌ی خود را ارائه دهد. در غیر این صورت، شکایت به نفع شاکی مختومه می‌شود. سایر پلیرها فقط در صورتی مجاز به ارسال پست در شکایت هستند که شاهد ماجرا بوده یا مدرک مرتبط (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ) داشته باشند. هرگونه اظهارنظر، طرفداری، جبهه‌گیری یا ارسال پست بدون مدرک ممنوع بوده و منجر به حذف پست و در صورت تکرار، امتیاز منفی انجمن می‌شود. پست شکایت پس از پاسخ ادمین رسیدگی‌کننده نباید بسته شود؛ مگر به دلیل اسپم یا تأیید نهایی مدارک توسط تیم استف. همچنین برای پست‌هایی که ۶ روز از آخرین ارسال آن‌ها گذشته، ارسال پست جدید یا اسپم ممنوع است. قوانین مدارک و مستندات: در صورت دستکاری اسکرین‌شات‌ها، جعل مدرک یا تغییر لاگ، با شاکی خاطی به شدت برخورد خواهد شد و ممکن است منجر به بن دائمی شود. اگر مدارک شما حاوی هرگونه محتوای مغایر با قوانین جمهوری اسلامی باشد، باید آن بخش‌ها به‌طور کامل سانسور شود. در غیر این صورت، مسئولیت آن بر عهده‌ی شاکی بوده و محرومیت یا امتیاز منفی انجمن اعمال خواهد شد. راهنما و نکات تکمیلی: برای تقویت شکایت خود، می‌توانید بند مربوط از قوانین سرور که نقض شده را در پست خود درج کنید. برای آپلود مدارک (اسکرین‌شات و ویدیو) می‌توانید از سایت picofile.com استفاده کنید.
    1 امتیاز
  10. با سلام، قوانین و راهنمای ثبت شکایت از ادمین به شرح زیر می‌باشد. شکایات باید دقیقاً طبق فرم زیر ثبت شوند؛ در غیر این صورت تاپیک شما بسته خواهد شد. لطفاً قوانین طرح شکایت که در ادامه درج شده را به‌طور کامل مطالعه کنید. فرم طرح شکایت: قوانین ثبت شکایت از ادمین: رعایت ادب و احترام در متن شکایت الزامی است. استفاده از لحن طلبکارانه، تهدیدآمیز یا توهین‌آمیز ممنوع بوده و منجر به بسته شدن پست و عدم رسیدگی می‌شود. عنوان پست باید واضح، مختصر و مرتبط با موضوع شکایت باشد. نمونه‌های نادرست: «چرا رسیدگی نمیکنید؟» | «شکلک» | «این چه وضعشه؟» | «ابیوز ادمین X» | «درخواست آنرنک دائم» نمونه‌ی صحیح: «درخواست بررسی استفاده از /vfix در درگیری توسط ادمین [نام]» سایر پلیرها فقط در صورتی مجاز به ارسال پست در شکایت هستند که شاهد ماجرا بوده یا مدرک مرتبط (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ) داشته باشند. هرگونه اظهارنظر، طرفداری، جبهه‌گیری یا ارسال پست بدون مدرک ممنوع بوده و منجر به حذف پست و در صورت تکرار، امتیاز منفی انجمن می‌شود. پست شکایت پس از پاسخ ادمین تگ‌شده نباید بسته شود؛ مگر به دلیل اسپم یا تأیید نهایی مدارک توسط لیدر استف یا مدیرکل سرور. همچنین برای پست‌هایی که ۶ روز از آخرین ارسال آن‌ها گذشته، ارسال پست جدید یا اسپم ممنوع است. اکانت انجمنی که شکایت را ثبت می‌کنید باید با «نام کاربری شاکی» ذکرشده در فرم یکسان باشد. شاکی حق انتخاب یا تعیین ادمین رسیدگی‌کننده را ندارد. بررسی شکایات بر عهده‌ی استف بالارتبه یا لیدر استف (به تشخیص مدیرکل) است. فرم بالا را ابتدا در پست خود کپی و پیست کرده و سپس اقدام به تکمیل آن نمایید. شکایات مربوط به سوءاستفاده از رنک ادمینی، درگیری یا هر موردی مرتبط با استفاده از رنک باید در این بخش ثبت شود. شکایات مربوط به استفاده از چیت باید در بخش «شکایت از پلیر» ثبت شود (با ذکر اینکه شخص مورد نظر رنک دارد). اگر شکایت در بخش نامناسب ثبت شود، تاپیک بسته خواهد شد. زمان‌بندی و فرآیند رسیدگی: زمان رسیدگی به شکایات: ۲۴ تا ۴۸ ساعت (در صورت نیاز به بررسی لاگ یا پاسخگویی توسط مدیرکل، ممکن است چند روز به طول انجامد.) اگر پس از ۴۸ ساعت پاسخی دریافت نکردید، موضوع را به Staff گزارش دهید. از تگ کردن ادمین‌ها در پست شکایت خودداری کنید. ادمین مورد شکایت موظف است طی ۲۴ ساعت دفاعیه‌ی خود را ارائه دهد. در غیر این صورت، شکایت به نفع شاکی مختومه می‌شود؛ مگر به تشخیص مدیرکل که رسیدگی زمان‌بر باشد. ارائه‌ی مدارک و دفاعیه بر عهده‌ی ادمین مورد شکایت است. در صورت عدم ارائه‌ی مدرک مناسب یا نداشتن وضوح قانونی، تأیید و رسیدگی نهایی بر عهده‌ی استف بالارتبه (مدیر)، لیدر استف، فالکون و مدیرکل خواهد بود. قوانین مدارک و مستندات: در صورت دستکاری اسکرین‌شات‌ها، جعل مدرک یا تغییر لاگ، با شاکی خاطی به شدت برخورد خواهد شد و ممکن است منجر به بن دائمی شود. راهنما و نکات تکمیلی: برای تقویت شکایت خود، می‌توانید بند مربوط از قوانین سرور که نقض شده را در پست خود درج کنید. برای آپلود مدارک (اسکرین‌شات و ویدیو) می‌توانید از سایت picofile.com استفاده کنید.
    1 امتیاز
این صفحه از تخته امتیازات بر اساس منطقه زمانی تهران/GMT+03:30 می باشد
×
×
  • اضافه کردن...