رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد:[.HAYDRA.]
  • نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:SaMueL
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :......
  • رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :manager
  • مدارک شکایت:spacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.png
  • توضیحات:من بانک رو زدم و بزور از دست ایشون فرار کردم و ایشون در وست راه منو فریز کرده و هم کلنی هاش ریختن سر من همه ارره کشیدن منم میگم چی شده و ایشون میگن شما باید(pc_check)شید به من این نوشته های تو عکس رو میگه و من تا حالا pc check نشدم که جواب حرف های ایشون رو بدونم میگه بیا team_speak من تو pc خودم دارم ولی مشکل میده و باز نمیشه به گفته تو ts بده منم بهش توضیح دادم ولی قبول نکرد و من رو (unfreez)کرد و هم کلنی هاش منو کشتن و به کلنم 2تا منفی زدم و بهش گفتم به سایت خبر میدم وبعد من رو بن کرد....... و بقیه حرف هاش تو عکس ها معلوم ممنون از مدیران عزیز@stoic
arenagame_samp
ارسال شده در

سلام و درود ! @[.HAYDRA.]

دوست عزیز شما در  PC Check همکاری نکردید و در اسکرین شات های شما معلومه که ادمین از شما خواسته و شما قبول نکردید برای آن بن شدن به Team Speak مراجعه کنید و Pc check را انجام دهید !

برای وصل شدن به سرور Team Speak ورژن 3.1.10 را دانلود کنید !

ادمین نمیدونسته که دور شما Player های دیگری هستن و ایشان یک هشدار دریافت کرد  !~

• Like 1
ارسال شده در

با سلام 

من خودم در صحنه ی درگیری هم در بانک هم در پل نزدیک کازیتو حضور داشتم شما اصلا dmg نمیخوردید در ضمن شما تمایلی به همکاری  در pc check  نداشتید

من این کامنت رو فقط به عنوان شاهد میگذام و قصد توهین و دخالت بی جا ندارم

• Like 1
ارسال شده در

ببینید من اصلا بلد نیستم به ادمین چی بدم ؟ ایشون باید توضیح میداد ک ه باید این idرو از کجا بیارم درود از پاسخ تون

ارسال شده در

درود تیم اسپیک رو نصب بفرمایید و همینطور برنامه AmmyAdmin رو نصب بفرمایید اگر مشکلی وجود نداشت شما آنبن میشوید.(پس از PcCheck)

ارسال شده در
در 1 دقیقه قبل، [.HAYDRA.] گفته است :

ببینید من اصلا بلد نیستم به ادمین چی بدم ؟ ایشون باید توضیح میداد ک ه باید این idرو از کجا بیارم درود از پاسخ تون

شما Team Speak رو دانلود کنید ادمین خودش براتون توضیح میده !

• Like 1
ارسال شده در

در انجمن اسپم نکنید.

آیدی AmmyAdmin و پسوردشو رو برام پیام خصوصی ارسال کنید.

ضمن اینکه تیم اسپیک رو نصب کنید ادامه کار در تیم اسپیک صورت میگیره

بدرود

• Like 1
ارسال شده در

@SaMueL 

با سلام اظهار نظر من تو این پست فقط به این دلیله که قبلا حقم اینجوری ضایع شده و کسی پاسخگو نبوده 

بار قبل من بدست پلیر @MaMaDNiGhT بن شدم و شکایت کردم نه تنها رسیدگی درستی نشد  رنکم هم ازم گرفته شد و من بن داعمی شدم. حال بر فرض این پلیر تیم اسپیک نداشته اما من اومدم تیم اسپیک که دلیل بنم رو سوال کنم که نتها بن شدم بلکه ایشون (@mamadnight) به من فحاشی کردن که البته hajmmd‌هم اونجا حضور داشت 

شکایت هم که کردیم ۱ هفتس هنوز کسی نگا ننداخته 

این از موضوع من ! بگذریم

حالا باید در مورد این دوست عزیزمون hydra‌بگم که ابیوز شما خیلی واضحه 

حتی بر فرض اینکه ایشون چیت زده بوده اینکه شما ایشون رو با کیف بانک فریز کردید و بعد آنفریز کردید که کیلش کنید و کیفش رو خودتون برداشتید ابیوزی واضح بیش نیست اگر واقعا قصدتون pc check بوده پس دیگه unfreeze برای چی بوده؟

دیگه تمام تیم استف میدونن که برای پی سی چک باید پلیر رو به جایی دور از دسترس دیگر پلیر ها برینگ کرد (کوهی‌تو بیابون های لاس ونتراس)اما اینکه شما دقیقا وسط درگیری های کلن خودتون ایشون رو فریز دادید و بعد آن فریز که هم کلنی هاتون اونو کیل بدن ابیوزه

البته بماند که صمیمت بین مدیریت سرور و کلن مستر زیاده و در حال حاضر شما به راحتی میتونید با تحمت چیت و اشاره به موضوعات بی ربط ابیوز خودتون رو بپوشونید و کسی هم رسیدگی نخواهد کرد و جنبه این نظر آگاهی بیشتره !

و حتی بعد از پیگیری های بسیار زیاد نهایت با اخطار یا...... موضوع بسته و نه تنها حق پلیر ضایع میشه ، مجازات واقعی ایشون هم که باید آن رنک بشه اجرا نمیشه

و دیگه این ابیوز ها برای هرکسی اثبات شدس 

بدرود!

• Like 1
ارسال شده در

دوست عزیز @[.MzM.] اظهار نظر شما ربطی به این مطلب نداره و شما حقی نداری دخالت تو کار ادمین بکنی 

در صورت مشاهده شدن دوباره از سایت اخراج میشوید !~

• Like 1
ارسال شده در
در 5 ساعت قبل، MaMaDNiGhT گفته است :

دوست عزیز @[.MzM.] اظهار نظر شما ربطی به این مطلب نداره و شما حقی نداری دخالت تو کار ادمین بکنی 

در صورت مشاهده شدن دوباره از سایت اخراج میشوید !~

اولا شنیدن حقیقت برای ادمین متخلف همیشه سخت هستش 

دوما تا جایی که یادمه تو قوانین ذکر نشده که اظهار نظر جرم به حساب میاد و اگر هم باشه اولین نفر که باید مجازات بشه هم کلنی های خودتون هستن که زودتر از من با اظهار نظرشون طرفداری شما رو کردن

و سوما! کجای قوانین سایت اشاره کرده که اظهار نظر تو سایت بن به همراه داره؟

لطفا قوانین رو بیشتر مطالعه کنید

ارسال شده در
در 6 ساعت قبل، [.MzM.] گفته است :

اولا شنیدن حقیقت برای ادمین متخلف همیشه سخت هستش 

دوما تا جایی که یادمه تو قوانین ذکر نشده که اظهار نظر جرم به حساب میاد و اگر هم باشه اولین نفر که باید مجازات بشه هم کلنی های خودتون هستن که زودتر از من با اظهار نظرشون طرفداری شما رو کردن

و سوما! کجای قوانین سایت اشاره کرده که اظهار نظر تو سایت بن به همراه داره؟

لطفا قوانین رو بیشتر مطالعه کنید

در 13 ساعت قبل، [.MzM.] گفته است :

@SaMueL 

با سلام اظهار نظر من تو این پست فقط به این دلیله که قبلا حقم اینجوری ضایع شده و کسی پاسخگو نبوده 

بار قبل من بدست پلیر @MaMaDNiGhT بن شدم و شکایت کردم نه تنها رسیدگی درستی نشد  رنکم هم ازم گرفته شد و من بن داعمی شدم. حال بر فرض این پلیر تیم اسپیک نداشته اما من اومدم تیم اسپیک که دلیل بنم رو سوال کنم که نتها بن شدم بلکه ایشون (@mamadnight) به من فحاشی کردن که البته hajmmd‌هم اونجا حضور داشت 

شکایت هم که کردیم ۱ هفتس هنوز کسی نگا ننداخته 

این از موضوع من ! بگذریم

حالا باید در مورد این دوست عزیزمون hydra‌بگم که ابیوز شما خیلی واضحه 

حتی بر فرض اینکه ایشون چیت زده بوده اینکه شما ایشون رو با کیف بانک فریز کردید و بعد آنفریز کردید که کیلش کنید و کیفش رو خودتون برداشتید ابیوزی واضح بیش نیست اگر واقعا قصدتون pc check بوده پس دیگه unfreeze برای چی بوده؟

دیگه تمام تیم استف میدونن که برای پی سی چک باید پلیر رو به جایی دور از دسترس دیگر پلیر ها برینگ کرد (کوهی‌تو بیابون های لاس ونتراس)اما اینکه شما دقیقا وسط درگیری های کلن خودتون ایشون رو فریز دادید و بعد آن فریز که هم کلنی هاتون اونو کیل بدن ابیوزه

البته بماند که صمیمت بین مدیریت سرور و کلن مستر زیاده و در حال حاضر شما به راحتی میتونید با تحمت چیت و اشاره به موضوعات بی ربط ابیوز خودتون رو بپوشونید و کسی هم رسیدگی نخواهد کرد و جنبه این نظر آگاهی بیشتره !

و حتی بعد از پیگیری های بسیار زیاد نهایت با اخطار یا...... موضوع بسته و نه تنها حق پلیر ضایع میشه ، مجازات واقعی ایشون هم که باید آن رنک بشه اجرا نمیشه

و دیگه این ابیوز ها برای هرکسی اثبات شدس 

بدرود!

ممنون از نظر شما من هم میخوام به این اشاره کنم شما حرف دل من رو به تمام ادمین های سرور گفتید لطفا رسیدگی کنید @Stoic

ارسال شده در
در 28 دقیقه قبل، [.HAYDRA.] گفته است :

مدیران لطفا رسیدگی کنید این ادمین انلاین نیست تا من بتونم idپیسی رو بدم و من هنوز بی گناه بنم

درود کد Ammyadmin رو که تحویل دادین بلافاصله لفت دادین از گیم. و این عدم همکاری شمارو ثابت میکنه با این وجود باز کد و پسورد و پیام خصوصی ارسال کنید بررسی کنم مشکلی نبود آنبن میشید.

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...