رفتن به مطلب

HeSaM&MohammadReza

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام: RAPSweeT

کسی که شکایت دارید:/Amir

رنک او: SuperVisor (Free

توضیحات: من /q دادم میخواستم از سرور برم! بعد اومدم سرور دیدم که 60 مین جیل شدم بعد /farar زدم بعد 3 دقیقه اینا کار کرد و فرار کردم !

و بعدش 200 مین جیل داد!!!!!!! بعد ریپورت دادم گقتم اگه حسام نباشه که محمدرضا هستش! بعد میگه باگ زدی! xD ( سطح پایین در تیم اسپیک که بعضیا میگن باگ زده بعد اینم میاد ... میگه! xD)

#ضایع نباشیم! xD

در ضمن میای چنل تیم اسپیک بعد فحاشی میکنی نمیخوام جوابتو بدم که تو تیم اسپیک بن کنی اینو اگه ریکورد کنم صداتو ان رنک داعمی میشی! میای چنل فحش ناموسی میدی؟!  #سطح پایین! 

+( این موضوع بین این 3 نفر باید پست بزارند) HajMmd و .... اسپم نکنید شما کاره ای نیستید تو سایت!

@MohammadReza

@MohammadReza

@MohammadReza

@Stoic

@Stoic

@Stoic

مدارک sa_mp_340.png

sa_mp_337.png

sa_mp_333.png

sa_mp_327.png

arenagame_samp
ارسال شده در

سلام و درود !  @[RAP]SweeT

اولا انجمن جای کل کل نیس که شما سطح و بالا و پایین میکنی !

دوما شما موقع مرگ لفت میدی  10 ثانیه بعد میای سرور  2 بار تکرار کردی که 60 مین جیل شدی بعد با باگ از زندان فرار میکنی حقت نیس 200 مین جیل شی ؟ شما میوت هستی و حقی نداری با /Report تهدید کنی برای همین وارن گرفتی بار اولتم نبود  2 , 3 بار اخطار داده بودم وارن میدم دفعه بعد !! و در مورد تیم اسپیک من فحاشی نکردم اگه مدارکی داری بزار !

ارسال شده در

هیچ باگی نیست ! درخواست انرنک ایشون

( منو انبن + انجیل کنید!)

در ضمن اینم بگم که میای سرور پیام هایی میاد که نوشته دیدن چیتر و ابیوز /Report پس این وارن نداره! الکی هم نبود که ریپورت دادم بفهم

ارسال شده در

دروغ هم که خوب بلدی xD

دفعه بعد رو فیلمم که میای چنل فحاشی میکنی بعد میزارم ببینم که دروغ میگه پیش حسام : )

ارسال شده در

+ اینکه cmd باگ داره که jail off اگه پلیر افلاین باشه جیل بدی اگه بیاد سرور میتونه فرار کنه ولی اگه /jail پلیر داخل سرور باشه جیل بده نمیشه فرار کرد!

ارسال شده در

اصلا مگه مجازات این کار ۶۰ مین جیل بوده

؟؟؟

چطور وقتی بقیه این کارو میکردن ۵ مین جیل میشدن؟؟؟

#abuse

• Like 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...