Havi ارسال شده در 9 آبان، 1398 ارسال شده در 9 آبان، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @.[MaTaDoR]. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[M]eTal_aT نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @MrSweeT رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Admin مدارک شکایت: توضحات: ایشون من رو بی دلیل از سرور کیک دادن بدون اینکه مدرکی داشته باشند من به هر ادمینی بالا تر از ایشون pc check میدم و در صورت نداشتن چیت ایشون باید انرنک شوند !!! @SaMueL @MaMaDNiGhT
$Mr$Gamer$ ارسال شده در 9 آبان، 1398 ارسال شده در 9 آبان، 1398 دوست عزیز شما چیت زدید باید کیک میشودید بی دلیل کیک ندادم اخر جونت بود دمگ میخوردی میزد -0 -1 همین دلیل نمیش که بیایا سایت برا این چیزا
$Mr$Gamer$ ارسال شده در 9 آبان، 1398 ارسال شده در 9 آبان، 1398 من یک ماه دیک pc checket midam نمخواد کسی دیگ جک کنه
Havi ارسال شده در 10 آبان، 1398 سازنده ارسال شده در 10 آبان، 1398 در 12 ساعت قبل، $Mr$Gamer$ گفته است : دوست عزیز شما چیت زدید باید کیک میشودید بی دلیل کیک ندادم اخر جونت بود دمگ میخوردی میزد -0 -1 همین دلیل نمیش که بیایا سایت برا این چیزا دوست عزیز بدون مدرک شما حق کیک دادن ندارید شما حق Pc Check را ندارید و اگر لازم بود من به Owner به بالا Pc Check خواهم داد !
Havi ارسال شده در 10 آبان، 1398 سازنده ارسال شده در 10 آبان، 1398 اگر مدرکی در این خصوص دارید در همین پست قرار دهید !
Havi ارسال شده در 11 آبان، 1398 سازنده ارسال شده در 11 آبان، 1398 ادمین مربوطه مدارک را در پست قرار نداد ! در خواست آنرنک!
MaMaDNiGhT ارسال شده در 12 آبان، 1398 ارسال شده در 12 آبان، 1398 پلیر 24 ساعت آنرنک شد ! موضوع بسته شد !
ارسالهای توصیه شده