رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد: .OverGrown.
  • نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: MrNinja
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :  MaMadNiGhT , Sir_Arian , WexyPow
  • رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Senior Helper
  • مدارک شکایت:
    http://s6.picofile.com/file/8377501318/avc_bandicam_2019_11_07_12_49_53_561.mp4.html
  • توضیحات: 
    تمام توضیحات داخل فیلم به صورت ویص گفته شده لازم به توضیح دوباره نیست !! 
    در ضمن اون موقع که  دنبال من بود و من رفتم پشت دیوار تعداد تیر هایی که زدن خیلی بیشتر از حدی بود که بشه شلیک کرد !!

arenagame_samp
ارسال شده در

درود

مدرک در حاله بررسی هستش لطفا صبور باشید

ارسال شده در

درود !

در اول فیلم که گفتین چند تا تیر اومد ،

من و mrsweet و matador هر سه به شما تیر اندازی کردیم ! و من تنها اون همه تیر رو نزدم ! 

در ادامه فیلم هم که شما تیر هارو مشخص کردید پشت شما 1 نفر داری تیر میزنه ! این به کنار ، شما میگید من مشکوک به چیت نو ریلود هستم 

چیت نوریلود که استفاده کنی تیر میزنه دیگه خشاب عوض نمیکنی که ، در فیلم معلومه که من 4 4 زدم بعدش خشاب عوض کردم ...

بعدشم راجب دمنج خوردن شما لگ شاته بنده رو نمیزدید ! یا پشت اسکین منو میزدین یا خود اسکین 1 تیرتون لگ شاته اسکین من بود که خیلی نورمال دمنج خوردم 

فیلم پینگ من و پینگ خودتون رو نشون نمیده ،

اخرش راجب اره میگوید لطفا فیلم را ارسال کنید ...

من تا چند دقیقه پیش به 

@._Demon.Hunter_.

پیسی چک دادم من مورد خاصی پیدا نکردند. 

بدرود 

ارسال شده در
در 2 دقیقه قبل، MrNiNjA گفته است :

درود !

من و mrsweet و matador هر سه به شما تیر اندازی کردیم ! و من تنها اون همه تیر رو نزدم ! 

در ادامه فیلم هم که شما تیر هارو مشخص کردید پشت شما 1 نفر داری تیر میزنه ! این به کنار ، شما میگید من مشکوک به چیت نو ریلود هستم 

چیت نوریلود که استفاده کنی تیر میزنه دیگه خشاب عوض نمیکنی که ، در فیلم معلومه که من 4 4 زدم بعدش خشاب عوض کردم ...

بعدشم راجب دمنج خوردن شما لگ شاته بنده رو نمیزدید ! یا پشت اسکین منو میزدین یا خود اسکین 1 تیرتون لگ شاته اسکین من بود که خیلی نورمال دمنج خوردم 

من تا چند دقیقه پیش به 

@._Demon.Hunter_.

بدرود 

در مورد پی سی چک بنده به mamadnight هم گفتم که بدون چیت میشه نو ریلود زد کاریم نداره و در مورد این که شما دارید میگید خشاب عوض کردین اصلا همچین چیزی نیست شما پشتش سریع تیر زدین و این چیزی که میگید درست نیست 
داخل فیلم کاملا مشخص هست نو ریلود شما و اون قستمت اول 4 تا بعدش 2 تا زدین کاملا واضح هست و اصلا جای بحث نیست من خودم کاری میکنم که 6 تا تیر پشت هم بزنم بعد ریلود کنه و بازم اینو نمیشه دلیل دونست !!!
پس اصلا جای بحث نیست !! 

ارسال شده در

در ادمه فیلم که زدین عقب من داشتم خشاب عوض میکردم و کاملا معلومه ! 

در 58 دقیقه قبل، [MehdiOG] گفته است :
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد: .OverGrown.
  • نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: MrNinja
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :  MaMadNiGhT , Sir_Arian , WexyPow
  • رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Senior Helper
  • مدارک شکایت:
    http://s6.picofile.com/file/8377501318/avc_bandicam_2019_11_07_12_49_53_561.mp4.html
  • توضیحات: 
    تمام توضیحات داخل فیلم به صورت ویص گفته شده لازم به توضیح دوباره نیست !! 
    در ضمن اون موقع که  دنبال من بود و من رفتم پشت دیوار تعداد تیر هایی که زدن خیلی بیشتر از حدی بود که بشه شلیک کرد !!

شاه

در 18 دقیقه قبل، MrNiNjA گفته است :

درود !

من تا چند دقیقه پیش به 

@._Demon.Hunter_.

بدرود 

ارسال شده در
در هم اکنون، MrNiNjA گفته است :

در ادمه فیلم که زدین عقب من داشتم خشاب عوض میکردم و کاملا معلومه ! 

شاه

در مورد پی سی چک بنده به mamadnight هم گفتم که بدون چیت میشه نو ریلود زد کاریم نداره و در مورد این که شما دارید میگید خشاب عوض کردین اصلا همچین چیزی نیست شما پشتش سریع تیر زدین و این چیزی که میگید درست نیست 
داخل فیلم کاملا مشخص هست نو ریلود شما و اون قستمت اول 4 تا بعدش 2 تا زدین کاملا واضح هست و اصلا جای بحث نیست من خودم کاری میکنم که 6 تا تیر پشت هم بزنم بعد ریلود کنه و بازم اینو نمیشه دلیل دونست !!!
پس اصلا جای بحث نیست !! 

ارسال شده در

به دلیل اگ بودن هم ممکنه باشه ! چون شما فیلم از پینگ من و خودتون ندارید ! و فیلم رو هی استاپ میکنید ! 

ارسال شده در

در ادمه هم مشخص بود دارم خشاب عوض میکنم !

ارسال شده در

نو ریلود هم چیتی نیست با یک دکمه ان و یک دکمه اف بشه !

ارسال شده در
در 2 دقیقه قبل، MrNiNjA گفته است :

در ادمه هم مشخص بود دارم خشاب عوض میکنم !

من به خاطر حرف شما تا دقایقی دیگر باگ برای نو ریلود میزارم که بشه هم نو ریلود زد همم خشاب عوض کرد برای اثبات و ربطی هم به لگ بودن نداره 

ارسال شده در

به Admin یک اختار لفظی داده شد

موضوع رسیدگی و بسته شد

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...