Havi ارسال شده در 24 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، 2019 نام کاربری کسی که شکایت دارد: .[MaTaDoR]. نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @drugV نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ----- مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 2666 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: ------- مدارک شکایت: http://s6.picofile.com/d/8378432634/98b0220c-84e8-4e1d-b4d9-22e2ea495468/gta_sa توضیحات: کاملا معلومه نیاز به توضیح نیست فقط به خاطر اختلال در اینترنت دیر فیلم در سایت اپلود شد ! با تشکر 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DrugV ارسال شده در 24 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، 2019 در 6 ساعت قبل، Mr.Scary گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: .[MaTaDoR]. نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @drugV نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ----- مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 2666 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: ------- مدارک شکایت: http://s6.picofile.com/d/8378432634/98b0220c-84e8-4e1d-b4d9-22e2ea495468/gta_sa توضیحات: کاملا معلومه نیاز به توضیح نیست فقط به خاطر اختلال در اینترنت دیر فیلم در سایت اپلود شد ! با تشکر در زمانی که اینترنت نبود شما فیلم رو از طریق t.s به دمون هانتر دادید.که هم به من تذکر داد هم 5 ساعت بن کرد هم از کلن من رو کیک کرد! آپلود مجدد ویدیو وقنی مجازات شدم به چه معنیه؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Havi ارسال شده در 24 بهمن، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، 2019 در 43 دقیقه قبل، drugV گفته است : در زمانی که اینترنت نبود شما فیلم رو از طریق t.s به دمون هانتر دادید.که هم به من تذکر داد هم 5 ساعت بن کرد هم از کلن من رو کیک کرد! آپلود مجدد ویدیو وقنی مجازات شدم به چه معنیه؟! درود من از این موضوع خبر نداشتم . و دمون هانتر موضوع بن رو به من نگفته بودن ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DrugV ارسال شده در 24 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، 2019 در 2 ساعت قبل، Mr.Scary گفته است : درود من از این موضوع خبر نداشتم . و دمون هانتر موضوع بن رو به من نگفته بودن ! ☺️☺️☺️❤️ مهم نیست دوست عزیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Stormy ارسال شده در 24 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، 2019 من به عنوان شاهد نظر میدم تو قوانین ذکر شده بود مجازات همیچین چیت هایی که سبب برتری مطلق میشه ۵ روز تا نامحدود بن داره ? الانم که تو کلن حضور دارید فک نکنم کیک شده باشید ایشون @drugV دوست بنده هستن اما من تو این پست به خواطر منافع کلنم به نفع دوستام صحبت میکنم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DrugV ارسال شده در 24 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، 2019 در 14 دقیقه قبل، _StoRm گفته است : من به عنوان شاهد نظر میدم تو قوانین ذکر شده بود مجازات همیچین چیت هایی که سبب برتری مطلق میشه ۵ روز تا نامحدود بن داره ? الانم که تو کلن حضور دارید فک نکنم کیک شده باشید ایشون @drugV دوست بنده هستن اما من تو این پست به خواطر منافع کلنم به نفع دوستام صحبت میکنم کیک شدم بعد یه روز دعوت شدم. کیک شدن از کلن هم صرفا مجازات خود کلن بوده توی قوانین نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DrugV ارسال شده در 25 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، 2019 در 47 دقیقه قبل، [GanG]SadRa گفته است : با سلام ! در فیلم چیت شما ملومه و من در جریان نبودم که شما بن بودید.کنترل پنل هم چک کردم ولی نام شما نبود ما نفهمیدیم شما میخوای دوست باشی یا دشمن؟ بعضی وقتا آدم از کمک هایی که بهتون کرده پشیمون میشه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Havi ارسال شده در 25 بهمن، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، 2019 شکایت ام را پس میگیرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HajAta ارسال شده در 27 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، 2019 در در ۱۳۹۸/۹/۴ در 18:38، Mr.Scary گفته است : شکایت ام را پس میگیرم با سلام هر دفه که میبینم شکایتو پس میگیری اگر شکایت داری شکایت کن اگر نداری شکایت نکن دیگه مسخره کردی انگار xd 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MaMaDNiGhT ارسال شده در 28 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، 2019 شکایت پس گرفته شد ! موضوع بسته شد ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده