رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد:[.HAYDRA.]
  • نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:Amir
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :fatme
  • رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Soupervisor
  • مدارک شکایت:این از اول کارspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.png
  • توضیحات: با عرض سلام و خسته نباشید به مدیران محترم من باید عرض کنم من با پلیر (علی) معامله موتور کردیم از انجایی که اسکور ایشون کم بود پول نداشتن گفتن 30میلیون میدن و بقیه 130میلیون هم قستی میدن و بعد گفتن موتور رو به نامم کنید من گفتم نگران نباش هر موقع پول رو کامل دادید بهتون موتور رو میدم اما ایشون قبول نکردن و پولشون رو خواستن من هم با کمال میل 30میلیون ایشون رو دادم اما از انجایی که ایشون از این 130میلیونی که خودشون در چت نوشته بودند سوع استفاده کرده و گفتند باید 100میلیون دیگر هم بدهیدومن گفتم خیر امکان ندارد اما ایشون چون با ادمین امیر دوست بودن به ایشون گفتن و ایشون نیز چون با بقیه ادمین ها دوست بود مرا به بانک کشاندند و بزور مرا مجبور به دادن پول خودم به پلیر قسطاخ میکردند همان طور که در عکس ها میبینید من بسیار تغازای مدرک کردم اما این ادمین میگفتن ما خودمان مدرکیم(اگر اینگونه باشد باید دنیا از هم بپاشد) و بلا خره ایشان بدون مدرک و چیزی بخاطر دوستیشان با پلیر( @ali_3675 ) باعث ادبن شدن بنده شدن این انصاف نیست لطفا رسیدگی کنید
  • @HeSaM
  • @BreakeR
arenagame_samp
ارسال شده در
در 11 دقیقه قبل، ProGamer18_ گفته است :

تا جای که من میدونم ایشون چیتی نداره

من هیچ چیتی ندارم ممنون از شما که گفتین من فقط میخوام بگم منی که 1سال برای جمع این 100میلیون ضحمت کشیدم چرا بدون مدرک و الکی این پول رو بدم یک کسی که اسکورش نصف منم نیست من 3سال است تو این سرور فعالیت میکنم بعد ایشون 1سال اومده میخواد من رو به فنا بده

ارسال شده در
در 3 ساعت قبل، Red_X گفته است :

WTF 

دادا تو کلا 6 ماه نیست اومدی :l

دوست عزیز من 3سال تو سرورم چون درس داشتم نمیتونستم انلاین شم پس لطف کنید دخالت نکنید ممنون از شما

ارسال شده در

6.ادمینی که از وی شکایت شده باید طی 24 ساعت اقدام به ارائه ی دفاعیه کند در غیر این صورت شکایت به نفع شاکی مسدود میشود.

بر اساس این قانون ادمین Amir متحم بوده ولطف کنید ادمین @HeSaM پس لطف کنید من رو unbanکنید و به این ادمین اخطار بدید چون من هیچ گناهی ندارم و مدارکم کامل است تمام ممنون از تمام مدیران محترم

لطف کنید من رو بزارید برم دنبال اسکور جمع کردنم......................................

ارسال شده در

به مدیرکل اطلاع داده شده است و دراولین فرصت موضوع را بررسی خواهند کرد. لطفا صبور باشید! :3:

ارسال شده در

من لاگ رو چک کردم شما پول ایشون رو بهش پس ندادی به خاطر همین اد بن شدی آن بن هم نمیشی تا موقعی که بیای تیم اسپیک حرف بزنیم !

موضوع رسیدگی و بسته شد !

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...