Havi ارسال شده در 8 آذر، 1398 ارسال شده در 8 آذر، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Mr.Scary نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[M]eTal_aT نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ------- رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : ADMIN مدارک شکایت: توضیحات: با سلام این ادمین من رو بدون هیچ دلیلی کیک دادن ایشون حق این کار رو ندارند ! و من حاضر هستم بر طبق قوانین به Manager Staff یا بالا تر Pc Check بدم با تشکر در خواست انرنک !! 1
$Mr$Gamer$ ارسال شده در 8 آذر، 1398 ارسال شده در 8 آذر، 1398 دوست عزیز من فیلم چیت رو دارم الان لینک میدم
$Mr$Gamer$ ارسال شده در 8 آذر، 1398 ارسال شده در 8 آذر، 1398 در در ۱۳۹۸/۹/۸ در 02:18، $Mr$Gamer$ گفته است : دوست عزیز من فیلم چیت رو دارم الان لینک میدم http://s6.picofile.com/file/8380030826/bandicam_2019_12_07_13_18_10_769_fixed.avi.html
Karadayi ارسال شده در 8 آذر، 1398 ارسال شده در 8 آذر، 1398 @$Mr$Gamer$ حتی اگر طرف مقابل شما چیت بود ( که نیست و مشکل از سطح خودتونه) طبق قوانین شما حقی برای cmd زدن روی اعضای تیم استف (هلپر ها) رو ندارید و چه درست چه غلط این کار شما تخلف به حساب میشه و شما بزودی از سوی ناظر مجازات میشید! اگه از اعضای تیم استف شکایتی داشتید باید به سایت مراجعه کنید!
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 8 آذر، 1398 ارسال شده در 8 آذر، 1398 درود درود هلپر CheCkPc و چیتی یافته نشد.
$Mr$Gamer$ ارسال شده در 8 آذر، 1398 ارسال شده در 8 آذر، 1398 در در ۱۳۹۸/۹/۸ در 02:31، _Shahin گفته است : @$Mr$Gamer$ حتی اگر طرف مقابل شما چیت بود ( که نیست و مشکل از سطح خودتونه) طبق قوانین شما حقی برای cmd زدن روی اعضای تیم استف (هلپر ها) رو ندارید و چه درست چه غلط این کار شما تخلف به حساب میشه و شما بزودی از سوی ناظر مجازات میشید! اگه از اعضای تیم استف شکایتی داشتید باید به سایت مراجعه کنید! ماشالا ابیوز هستید از دم من pc check اگ چیت skin fake داشتم اد بن
ارسالهای توصیه شده