$Mr$Gamer$ ارسال شده در 29 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، 2019 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @.[M]eTal_aT نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:@.OverGrown. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ------- رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : ADMIN مدارک شکایت: من تازه ان بن خریدم ریدید به سرور اه pc check میدم اگ یک چیت داشتم ip ban در جا من نمیدونم یک مشت دوزد ریختن تو سرور ابیوز فشاری های ....... استاف ها از دم چیتر #Feshari hai oqdi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 29 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، 2019 درود. درخواست مدرک ادمین تا 8 ساعت اینده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[MehdiOG] ارسال شده در 29 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، 2019 با سلام اولا OverGrown نه Over اقای metal فیلم چیت شما که نو ریلودم توش معلومه : http://s7.picofile.com/file/8380038050/1233332.mp4.html لطفا بازی رو با چیت زدنتون برای من و اطرافیانم بد نکنید و مارو از بازی زده نکنید درضمن ادب داخل سایت حرف اولو میزنه با تشکر از مدیریت سرور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 29 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، 2019 مدرک ادمین صحیح بوده. موضوع رسیدگی و بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده