رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد: .Amir_Ryder.
  • نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Kwolf
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Toni
  • رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : SuperVioser
  • مدارک شکایت: wkna_sa-mp-255.png
  • توضیحات: ایشون الکی بن میده و چیزی از سرور بلد نیست و فقط برای حرف یه پلیر من رو بن میده.درخواست unrank که البته میدونم نمیشه (: درخواست unban me

arenagame_samp
ارسال شده در

خوب اول از همه اینو بگم که بخوام موجودی کارته خودمو بهت نشون بدم قطعا تو عمرت ندیدی و نخواهی دید 
دوم اینکه سعی کن احترام خودتو نگه داری البته باره اولت نیست توهین میکنی 
سوم اینکه کسی بهم حرفی نزده ! من با توجه به فیلمی که ازت گرفتم بن کردم که لینکشو پایین قرار دادم ! (پینگتم تو فیلم هست که مشکلی نیست تو پینگت یعنی پینگت دلیل دمیج نخوردنت نیست )
و بعد میرسیم به ادب و توهین کردن هات که فکر میکنم فقط من بالای 15 دفعه میوتت کردم و بازم از میوت در میای شروع میکنی به توهین کردن و فحاشی ! حتی شات بعد از بن هم دارم که با اک دیگه اومدی و توهین کردی(دوباره) ! 
همه ی اینا به کنار ! ریپورت های زیادی از no dmg و aim از سمت پلیر ها داشتم که از تو شکایت میکردن ! واسه همین خودم اومدم درگیر شم باهات و مدرکو جمع کنم ! پس هروقت چیت هارو پاک کردی ! میتونی بیای سالم مثله بقیه بازی کنی !
و اینکه سعی کن به بزرگترت احترام بزاری ! 
لینک فیلم http://s9.picofile.com/file/8359388700/gta_sa_2019_05_04_14_50_39_218.avi.html

ارسال شده در
در در ۱۳۹۸/۲/۱۴ در 15:44، kwolf گفته است :

خوب اول از همه اینو بگم که بخوام موجودی کارته خودمو بهت نشون بدم قطعا تو عمرت ندیدی و نخواهی دید 
دوم اینکه سعی کن احترام خودتو نگه داری البته باره اولت نیست توهین میکنی 
سوم اینکه کسی بهم حرفی نزده ! من با توجه به فیلمی که ازت گرفتم بن کردم که لینکشو پایین قرار دادم ! (پینگتم تو فیلم هست که مشکلی نیست تو پینگت یعنی پینگت دلیل دمیج نخوردنت نیست )
و بعد میرسیم به ادب و توهین کردن هات که فکر میکنم فقط من بالای 15 دفعه میوتت کردم و بازم از میوت در میای شروع میکنی به توهین کردن و فحاشی ! حتی شات بعد از بن هم دارم که با اک دیگه اومدی و توهین کردی(دوباره) ! 
همه ی اینا به کنار ! ریپورت های زیادی از no dmg و aim از سمت پلیر ها داشتم که از تو شکایت میکردن ! واسه همین خودم اومدم درگیر شم باهات و مدرکو جمع کنم ! پس هروقت چیت هارو پاک کردی ! میتونی بیای سالم مثله بقیه بازی کنی !
و اینکه سعی کن به بزرگترت احترام بزاری ! 
لینک فیلم http://s9.picofile.com/file/8359388700/gta_sa_2019_05_04_14_50_39_218.avi.html

تو داهات شما به این میگن no dmg؟ هردو زیره اره bug شدیم بزرگتر نوووب (: 

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...