MrRefleX ارسال شده در 14 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: .Amir_Ryder. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Kwolf نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Toni رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : SuperVioser مدارک شکایت: توضیحات: ایشون الکی بن میده و چیزی از سرور بلد نیست و فقط برای حرف یه پلیر من رو بن میده.درخواست unrank که البته میدونم نمیشه (: درخواست unban me
MrRefleX ارسال شده در 14 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 14 اردیبهشت، 1398 اصلا تو میدونی no dmg چیه که از کلرت بابات SuperVioseri خریدی? |:
kwolf مهمان ارسال شده در 14 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 1398 خوب اول از همه اینو بگم که بخوام موجودی کارته خودمو بهت نشون بدم قطعا تو عمرت ندیدی و نخواهی دید دوم اینکه سعی کن احترام خودتو نگه داری البته باره اولت نیست توهین میکنی سوم اینکه کسی بهم حرفی نزده ! من با توجه به فیلمی که ازت گرفتم بن کردم که لینکشو پایین قرار دادم ! (پینگتم تو فیلم هست که مشکلی نیست تو پینگت یعنی پینگت دلیل دمیج نخوردنت نیست ) و بعد میرسیم به ادب و توهین کردن هات که فکر میکنم فقط من بالای 15 دفعه میوتت کردم و بازم از میوت در میای شروع میکنی به توهین کردن و فحاشی ! حتی شات بعد از بن هم دارم که با اک دیگه اومدی و توهین کردی(دوباره) ! همه ی اینا به کنار ! ریپورت های زیادی از no dmg و aim از سمت پلیر ها داشتم که از تو شکایت میکردن ! واسه همین خودم اومدم درگیر شم باهات و مدرکو جمع کنم ! پس هروقت چیت هارو پاک کردی ! میتونی بیای سالم مثله بقیه بازی کنی ! و اینکه سعی کن به بزرگترت احترام بزاری ! لینک فیلم : http://s9.picofile.com/file/8359388700/gta_sa_2019_05_04_14_50_39_218.avi.html
MrRefleX ارسال شده در 14 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 14 اردیبهشت، 1398 در در ۱۳۹۸/۲/۱۴ در 15:44، kwolf گفته است : خوب اول از همه اینو بگم که بخوام موجودی کارته خودمو بهت نشون بدم قطعا تو عمرت ندیدی و نخواهی دید دوم اینکه سعی کن احترام خودتو نگه داری البته باره اولت نیست توهین میکنی سوم اینکه کسی بهم حرفی نزده ! من با توجه به فیلمی که ازت گرفتم بن کردم که لینکشو پایین قرار دادم ! (پینگتم تو فیلم هست که مشکلی نیست تو پینگت یعنی پینگت دلیل دمیج نخوردنت نیست ) و بعد میرسیم به ادب و توهین کردن هات که فکر میکنم فقط من بالای 15 دفعه میوتت کردم و بازم از میوت در میای شروع میکنی به توهین کردن و فحاشی ! حتی شات بعد از بن هم دارم که با اک دیگه اومدی و توهین کردی(دوباره) ! همه ی اینا به کنار ! ریپورت های زیادی از no dmg و aim از سمت پلیر ها داشتم که از تو شکایت میکردن ! واسه همین خودم اومدم درگیر شم باهات و مدرکو جمع کنم ! پس هروقت چیت هارو پاک کردی ! میتونی بیای سالم مثله بقیه بازی کنی ! و اینکه سعی کن به بزرگترت احترام بزاری ! لینک فیلم : http://s9.picofile.com/file/8359388700/gta_sa_2019_05_04_14_50_39_218.avi.html تو داهات شما به این میگن no dmg؟ هردو زیره اره bug شدیم بزرگتر نوووب (:
MrHeSaM ارسال شده در 14 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 1398 @.Amir_Ryder. شکایت شما به دلیل عدم رعایت ادب و احترام بسته شد! در صورت تکرار از انجمن محروم میشوید!
ارسالهای توصیه شده