[SaDrA] ارسال شده در 10 فروردین، 1398 ارسال شده در 10 فروردین، 1398 ایشون به چه دلیل منو بن دادن در خواست مدرک دارم یه چیز دگ مدیرین محترم من با اکانت اصلیم نتونستم وصل شم و تو کنترل پنل خوندم که باید یک بار با اکانت خود وارد سرور شید اما من بن شدم و وقتی میخواستم این شکایت رو بنویسم نتو نستم برم به سرور برای همین با این اکانت شکایت کردم . اسم اکانت اصلی و بن شده : .[LioN].
[SaDrA] ارسال شده در 10 فروردین، 1398 سازنده ارسال شده در 10 فروردین، 1398 با عرض پوزش من بعد از ایجاد این شکایت فرم طرح شکایت رودیدم اسم کسی که از الن شکایت دارم:[RAP]FeshaRBAZ
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 10 فروردین، 1398 مدیرکل ارسال شده در 10 فروردین، 1398 با سلام موضوع شما به بخش شکایت از مدیر (ادمین) انتقال یافت.
[SaDrA] ارسال شده در 11 فروردین، 1398 سازنده ارسال شده در 11 فروردین، 1398 خب حالا رسیدگی میشه یا نه؟ ایشون هفته ای یه بار میان و یه بحانه ای پیدا میکنه یه بنی میده که شما بادادن زمان زیاد که تو شکایت قبلی اونقدر وقت دادین خودم انبن شدم و موضوع رو خود اقا حسام برسی کرده بودم و با خودشو ن حرف زدم تورو خدا مثل قبلیه نکنید این منو 2روزو نیم بن کرده و شما بهش 48 ساعت یعنی 2 روز کامل و قت میدین که مدرک بده و و وقتی هیچ مدرکی نمیده 12 ساعت انرنکش میکنید اونم شب که تا صبح انرنکیش تموم میشه :| این تایم برای بازی کنانی که همیشه تو سرورن خیلی زیاده و کم کم از سرور زده میشن لطفا رسیدگی کنید با تشکر از مدیرین محترم که این فضای خوب رو پدید اوردن
MrHeSaM ارسال شده در 11 فروردین، 1398 ارسال شده در 11 فروردین، 1398 باسلام. به شکایت شما رسیدگی نخواهد شد. طبق فرم پست بذارید.
ارسالهای توصیه شده