MosWanted ارسال شده در 6 بهمن، 1398 ارسال شده در 6 بهمن، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: .JoKeR. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: MrSweet نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : - ( ali978- shyonjr- evilnight (supervisor) - aryan GFT (senior helper رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner مدارک شکایت: توضیحات: من و این ادمین بی کفایت در چنل full adults +18 به هم فوش دادیم اما یک دفعه منو به دلیل fahashi بن کرد اونم به مدت 5 روز !!! تو عکس دوم هم که گذاشتم میبینید که من در همون ساعتی که بن شدم رفتم سایت و میبینید که همه در full adults هستند. عکس لاگ تیم اسپیک رو هم که میبینید. درخواست آنرنک این ادمین رو دارم که 1000 امین بارش هست که داره ابیوز میکنه.
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 6 بهمن، 1398 ارسال شده در 6 بهمن، 1398 ادمین بی کفایت یعنی چی ؟ این چه طرز حرف زدن با OWNER سرور هست! دلیل بن این بود که شما به من فحاشی کردید. شما به OWNER سرور فحاشی کردید چه در چنل Full Adult ! شما فحش ناموسی دادید که هم Aryan GFT و Lincorn و Ata در چنل بودند که فحاشی کردید و بنتون کردم. شما حق نداری به owner سرور در تمامی چنل تیم اسپیک فحش بدید.
MosWanted ارسال شده در 6 بهمن، 1398 سازنده ارسال شده در 6 بهمن، 1398 در ۱ ساعت قبل، FeshaRBaZ گفته است : ادمین بی کفایت یعنی چی ؟ این چه طرز حرف زدن با OWNER سرور هست! دلیل بن این بود که شما به من فحاشی کردید. شما به OWNER سرور فحاشی کردید چه در چنل Full Adult ! شما فحش ناموسی دادید که هم Aryan GFT و Lincorn و Ata در چنل بودند که فحاشی کردید و بنتون کردم. شما حق نداری به owner سرور در تمامی چنل تیم اسپیک فحش بدید. اولا فحاشی به تیم استف شامل بن میشه و اونر جزء تیم استف نیست. دوما ادمینی که در اولین روز اونریش ابیوز میکنه دیگه تا 30 روز دیگه چه انتظاری میشه داشت؟! فقط فحاشی به مدیرکل های سرور در چنل full adult غیر قانونی هست و شما که یک اونر ساده و بی کفایت و فول ابیوزر هستید حق بن کردن ندارید حتی اگر در چنل دیگری بوده باشیم!! با این حال که همه ی مدارک و حرفای خودت ثابت میکنه که ما در چنل full adults بودیم.
MosWanted ارسال شده در 6 بهمن، 1398 سازنده ارسال شده در 6 بهمن، 1398 در ضمن از خودت قانون در نیار. اونر هم یکی مثل بقیه. همونطور که گفتم تو فقط یه اونر ساده ( full abuser) هستی ?
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 6 بهمن، 1398 ارسال شده در 6 بهمن، 1398 درود به ادمین یک اخطار داده شد در صورت تکرار رنک ادمین در Teamspeak گرفته خواهد شد و شما Unban شدید.
ارسالهای توصیه شده