._[LifE]_. ارسال شده در 5 مرداد، 2019 ارسال شده در 5 مرداد، 2019 نام کاربری کسی که شکایت دارد: LifE نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: =PiTLorD= نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : neon رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Admin مدارک شکایت: توضیحات: با سلام و عرض خسته نباشید خدمت مدیرین محترم . 1 _ این ادمین در cmd /soal سوال های الکی میپرسه _2_من جلوی بانک بودم که تمام ارمور و اچ پیم پر بود دوستم بهم گفت بیا تی اس ارنا من یه لحظه ای افکا کردم تا تی اس رو ران کنم بعد که اومدم دیدم ایشون منو الکی جیل داده ? در خواست مدرک دارم . با تشکر
MrHeSam ارسال شده در 5 مرداد، 2019 ارسال شده در 5 مرداد، 2019 باسلام. شکایت شما رد شد. دلیل: عدم ارائه ی مدراک کاافی و دلایل محکم برای درخواست مدرک از ادمین ها.
._[LifE]_. ارسال شده در 6 مرداد، 2019 سازنده ارسال شده در 6 مرداد، 2019 چه مدرکی بدم کاملا واضحه که ایشون منو الکی جیل داده اگه دقت کنید میبینید که وقتی جیل هستم هم ارمور هم اچ پیم پره این یعنی ایشون منو جیل داده و بالا نوشته ای اف ک در مرگ ?
._[LifE]_. ارسال شده در 6 مرداد، 2019 سازنده ارسال شده در 6 مرداد، 2019 بعد از رفتن به سلول همچین چیزی امکان نداره که با ارمور بری فقط در مواقعی که ادمین جیلیت بده و ارمور باز پیر نمیشه همون قدری میمونه که قبل از جیل بود و یه چیز دگ اگه به مدارک دقت کنید میبینید که ایشون اصلان واند نداشته و چطوری یخواسته منو کیل کنه ?
._[LifE]_. ارسال شده در 6 مرداد، 2019 سازنده ارسال شده در 6 مرداد، 2019 ایشون دلیل این کارشو گفته ای اف ک در مرگ میخوام مدرکی بده که من داشتم کیل میشدم ای اف ک کردم ?
ارسالهای توصیه شده