killerhead ارسال شده در 29 اسفند، 1398 ارسال شده در 29 اسفند، 1398 در 2 دقیقه قبل، killerhead گفته است : میتونید کاری کنید ان بن بشوم اخه من چه تبلیغی کردم
killerhead ارسال شده در 29 اسفند، 1398 ارسال شده در 29 اسفند، 1398 در 5 دقیقه قبل، killerhead گفته است : میتونید کاری کنید ان بن بشوم مثل اینکه من دیگه نمیتونم نو بهترین سرور ایران و خاور میانه بازی کنم خیلی تشکر میکنم که این سرور زیبا و خوب راساختین واقا ممنونم ولی من به خدا تبلیغ نکردم ......... با خودم میگم حیف حیف حیف خیلی ممنون کاش میشد شما من را ان بن کنید خیلی تشکر میکنم .......... خداحافط
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 1 فروردین، 1399 ارسال شده در 1 فروردین، 1399 در 5 ساعت قبل، killerhead گفته است : مثل اینکه من دیگه نمیتونم نو بهترین سرور ایران و خاور میانه بازی کنم خیلی تشکر میکنم که این سرور زیبا و خوب راساختین واقا ممنونم ولی من به خدا تبلیغ نکردم ......... با خودم میگم حیف حیف حیف خیلی ممنون کاش میشد شما من را ان بن کنید خیلی تشکر میکنم .......... خداحافط شکایت کن!
[_.SenatoR._] ارسال شده در 1 فروردین، 1399 ارسال شده در 1 فروردین، 1399 خب اگه تبلیغ نکردی برو شکایت کن log ها چک میشه آنبن میشی
killerhead ارسال شده در 1 فروردین، 1399 ارسال شده در 1 فروردین، 1399 در هم اکنون، killerhead گفته است : ببخشید من توسط چه کسی بن شدم تروخدااااااااااا جواب بدین
.PoiSon. ارسال شده در 1 فروردین، 1399 ارسال شده در 1 فروردین، 1399 در 1 ساعت قبل، killerhead گفته است : تروخدااااااااااا جواب بدین این موضوع به من ربطی نداره ولی من دیدم که شما از سرورهای دیگه تبلیغ کردید ! شاهد ومدرک هم هست ! شما رو @.Winston. بن داد به دلیل تبلیغ ! از پنل پکیج آنبن بخرید ! موفق باشید.
killerhead ارسال شده در 1 فروردین، 1399 ارسال شده در 1 فروردین، 1399 در هم اکنون، killerhead گفته است : مدارکش کجاست جواب بدین
ارسالهای توصیه شده