Stormy ارسال شده در 22 بهمن، 1398 ارسال شده در 22 بهمن، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:_StoRm نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @ShaPooR_kaPak نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :- مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:- رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:- مدارک شکایت: توضیحات: دوست عزیزی که هنوز فرق less dmg با لگ بودن نمیدونی بهتره قضاوت الکی نکنی و تهمت بی جا نزنی من آدمی نیستم که به افرادی مث تو اجازه بدم به راحتی منو ببرن زیر سوال کل کل ها و شخصیت پایینتو هم میزارم به حساب سنت و عقده بیش از حد ک هنوز بلد نیستی چجوری تو سایت با دیگران صحبت کنی درخواست دریافت اخطارات لازم بر روی اکانت ایشونو دارم با تشکر
MosWanted ارسال شده در 22 بهمن، 1398 ارسال شده در 22 بهمن، 1398 در 25 دقیقه قبل، _StoRm گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:_StoRm نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @ShaPooR_kaPak نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :- مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:- رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:- مدارک شکایت: توضیحات: دوست عزیزی که هنوز فرق less dmg با لگ بودن نمیدونی بهتره قضاوت الکی نکنی و تهمت بی جا نزنی من آدمی نیستم که به افرادی مث تو اجازه بدم به راحتی منو ببرن زیر سوال کل کل ها و شخصیت پایینتو هم میزارم به حساب سنت و عقده بیش از حد ک هنوز بلد نیستی چجوری تو سایت با دیگران صحبت کنی درخواست دریافت اخطارات لازم بر روی اکانت ایشونو دارم با تشکر اولا من دوست عزیز هیچ ... نیستم? دوما وقتی چیت میزنی پاش وایسا و شکایت بی مورد هم نکن. سوما از ادمین های محترم درخواست اخطار دادن به ایشونو دارم. ایشون لیاقت پست گذاشتن در سایت رو نداره چون مدام از الفاظ رکیک استفاده میکنه. ?
Stormy ارسال شده در 22 بهمن، 1398 سازنده ارسال شده در 22 بهمن، 1398 لس دمیج زمانیه که صدای دمیج بیاد اما از دمیج پلیر زیاد کم نشه در فیلمی که دادین بین صدا و دمیج من تناسب برقراره درضمن لگ بودن بنده توسط ادمین تایید شده پس تهمت نزن به من شما هم اگه کل نکنی اختلافی ایجاد نمیشه فعلا که خودت اومدی اینجا کل کردی
MosWanted ارسال شده در 22 بهمن، 1398 ارسال شده در 22 بهمن، 1398 در 48 دقیقه قبل، _StoRm گفته است : لس دمیج زمانیه که صدای دمیج بیاد اما از دمیج پلیر زیاد کم نشه در فیلمی که دادین بین صدا و دمیج من تناسب برقراره درضمن لگ بودن بنده توسط ادمین تایید شده پس تهمت نزن به من شما هم اگه کل نکنی اختلافی ایجاد نمیشه فعلا که خودت اومدی اینجا کل کردی من کل کل میکنم؟!! بهتره به شکایت خودت و لهنت توی شکایت یه نگاهی بندازی!!
ارسالهای توصیه شده