.PoiSon. ارسال شده در 3 اسفند، 1398 ارسال شده در 3 اسفند، 1398 باسلام وخسته نباشید خدمت مدیران عزیز وزحمتکش آرناگیم. بنده چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید. ۱.تمامی اسکین های پنل باگ هستن ؟ ۲کا یا ۴کا ؟ واینکه بیام به سرور با اسکینی که خریدم اسپاون میشم یا باید برم اسکین شاپ سرور ؟ ۲.ارسال آیدی تلگرام ممنوعه یا هرآیدی دیگه ای اعم از اینستا،دیسکوردو... ؟ ۳.در صورت ارسال آیدی تلگرام (باتوجه به مورد دومی که گفتم ) VAC بن میشم ؟ یا بن موقت ؟ ۴.میشه بطور همیشگی VIP شد؟ ( رنک دائمی VIP ) واینکه پولش چقده ؟ ۵.منیجری ویژه بخرم مشکلی نداره اگه اسکور یا پول فقط برای خودم ست بدم ؟ باتشکر.دوستدار شما علیرضا 3>
0 Radical ارسال شده در 3 اسفند، 1398 ارسال شده در 3 اسفند، 1398 باسلام به شما دوست عزیز 1: خیر، تمامی اسکین ها باگ نیستند. بعد از خرید اسکین از پنل باید به اسکین شاپ بروید و با دستور skin/ روی گزینه "اسکین های خریداری شده" کلیک کنید. 2-3: ارسال هرگونه ایدی اعم از هر پیامرسانی ممنوع بوده و جز تبلیغات حساب میشود و بن موقت یا دائمی دارد اما در بعضی از موارد دیگر با تصمیم مدیرکل VAC میشوید. 4: امکان خرید VIP دائمی وجود دارد. برای خرید با مدیرکل در رابطه باشید. 5: خیر. 2
0 .PoiSon. ارسال شده در 3 اسفند، 1398 سازنده ارسال شده در 3 اسفند، 1398 در 21 دقیقه قبل، BreakeR گفته است : باسلام به شما دوست عزیز 1: خیر، تمامی اسکین ها باگ نیستند. بعد از خرید اسکین از پنل باید به اسکین شاپ بروید و با دستور skin/ روی گزینه "اسکین های خریداری شده" کلیک کنید. 2-3: ارسال هرگونه ایدی اعم از هر پیامرسانی ممنوع بوده و جز تبلیغات حساب میشود و بن موقت یا دائمی دارد اما در بعضی از موارد دیگر با تصمیم مدیرکل VAC میشوید. 4: امکان خرید VIP دائمی وجود ندارد. 5: خیر. مرسی بابت پاسخگویی 1
سوال
.PoiSon.
باسلام وخسته نباشید خدمت مدیران عزیز وزحمتکش آرناگیم.
بنده چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید.
۱.تمامی اسکین های پنل باگ هستن ؟ ۲کا یا ۴کا ؟ واینکه بیام به سرور با اسکینی که خریدم اسپاون میشم یا باید برم اسکین شاپ سرور ؟
۲.ارسال آیدی تلگرام ممنوعه یا هرآیدی دیگه ای اعم از اینستا،دیسکوردو... ؟
۳.در صورت ارسال آیدی تلگرام (باتوجه به مورد دومی که گفتم ) VAC بن میشم ؟ یا بن موقت ؟
۴.میشه بطور همیشگی VIP شد؟ ( رنک دائمی VIP ) واینکه پولش چقده ؟
۵.منیجری ویژه بخرم مشکلی نداره اگه اسکور یا پول فقط برای خودم ست بدم ؟
باتشکر.دوستدار شما علیرضا 3>
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری