Rager ارسال شده در 5 اسفند، 1398 ارسال شده در 5 اسفند، 1398 نام کسی که شکایت دارد : 990M نام کسی که از او شکایت دارد : Amir Night رنک کسی که از او شکایت دارید : dmin ts نام شاهدان در صورت وجود : pooyan_1 موضوع : aghaye amir night dakhele ts alaki ban midan va dalil ro sek mizanan. mitoonin dar aks ham moshahede konin. dige nazari ndaram. khodetoon jarimash konin. 1
BlooDy ارسال شده در 5 اسفند، 1398 ارسال شده در 5 اسفند، 1398 اقای 990m اول اینکه اسم من amir night نیست بلکه .amir,night. دو اینکه من dmin ts نیستم و admin ts هستم و اینکه من ghaye نیستم aghaye hastam شما اول برو تایپ یاد بگیر بد بیا شکایت کن من هم قبول میکنم که abuse کردم و از evilnight میخوام که سریع تر مجازات بشم چون میدونم ایشون بد دیدن غلط املاییشون پوستشون رو ویرایش میکنن ss گرفتم برای جمله اولم: 4
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 5 اسفند، 1398 ارسال شده در 5 اسفند، 1398 در 3 ساعت قبل، .AmiRNiGhT. گفته است : اقای 990m اول اینکه اسم من amir night نیست بلکه .amir,night. دو اینکه من dmin ts نیستم و admin ts هستم و اینکه من ghaye نیستم aghaye hastam شما اول برو تایپ یاد بگیر بد بیا شکایت کن من هم قبول میکنم که abuse کردم و از evilnight میخوام که سریع تر مجازات بشم چون میدونم ایشون بد دیدن غلط املاییشون پوستشون رو ویرایش میکنن ss گرفتم برای جمله اولم: خوده شما بعد نه بد ?
BlooDy ارسال شده در 5 اسفند، 1398 ارسال شده در 5 اسفند، 1398 در 12 دقیقه قبل، sibil گفته است : با سلام خوده شما هم کم غلط املایی نداری امیر جان? شما abuse کردید و مجازات سنگینی در پی دارید بنده کاملا پشت عرفان جان هستم و اینکه لطفا جو سازی نکنید امیر جان با تشکر فراوان. اقای ارمین به من نگو امیر جان . دو روز تو team speak با هم حرف زدیم پسر خاله نشو دومن توی شکایتی که به تو ربط نداره دخالت نکن ممنون میشم 4
MrHeSaM ارسال شده در 5 اسفند، 1398 ارسال شده در 5 اسفند، 1398 باسلام. اقای @AmirSalar سریعا این ممبر رو از استف اخراج کنید. پلیر شاکی رو از تیم اسپیک ان بن و رنک ادمین خاطی رو ریموو کنید. 1
BlooDy ارسال شده در 5 اسفند، 1398 ارسال شده در 5 اسفند، 1398 در 12 دقیقه قبل، TraiTor گفته است : باسلام. اقای @AmirSalar سریعا این ممبر رو از استف اخراج کنید. پلیر شاکی رو از تیم اسپیک ان بن و رنک ادمین خاطی رو ریموو کنید. حسام اقای 990m با فحاشی مکرر در chat public server باعث عصبانیت من شدند و من چون نمیتونستم در server mute بدم ایشون رو از team speak بن دادم در ضمن من فقط ts admin هستم 4
Rager ارسال شده در 5 اسفند، 1398 سازنده ارسال شده در 5 اسفند، 1398 در 29 دقیقه قبل، .AmiRNiGhT. گفته است : حسام اقای 990m با فحاشی مکرر در chat public server باعث عصبانیت من شدند و من چون نمیتونستم در server mute بدم ایشون رو از team speak بن دادم در ضمن من فقط ts admin هستم آقای امیر. همون شب آقای Evilnight به شما گفتند که شما حق بن ندارید. حتی برای فحاشی . شما فقط اجازه داشتید تا برای خودتون منو mute بدین. حتی اجازه نداشتید که منو chanel mute بدین. بعد هم ما در چنل +18 بودیم . اگه مشکلی داشتید میتونستید از چنل برید. 1 1
MrNoOne ارسال شده در 5 اسفند، 1398 ارسال شده در 5 اسفند، 1398 در 50 دقیقه قبل، TraiTor گفته است : باسلام. اقای @AmirSalar سریعا این ممبر رو از استف اخراج کنید. پلیر شاکی رو از تیم اسپیک ان بن و رنک ادمین خاطی رو ریموو کنید. با سلام حسام جان این پلیر استف نیست
BlooDy ارسال شده در 5 اسفند، 1398 ارسال شده در 5 اسفند، 1398 در 3 دقیقه قبل، ._990[M]_. گفته است : آقای امیر. همون شب آقای Evilnight به شما گفتند که شما حق بن ندارید. حتی برای فحاشی . شما فقط اجازه داشتید تا برای خودتون منو mute بدین. حتی اجازه نداشتید که منو chanel mute بدین. بعد هم ما در چنل +18 بودیم . اگه مشکلی داشتید میتونستید از چنل برید. شما در ts به من فحاشی نکردی و من هم نباید تورو بن میدادم قبول دارم ولی من موندم شما برای چی به من فوش های ناموسی دادی اونم تو چت پابلیک البته فکر میکنم به خاطر این بود که شما میخواستی بیای طرف اقای lj ولی ایشون به شما اهمیت نداد 3
MrNoOne ارسال شده در 5 اسفند، 1398 ارسال شده در 5 اسفند، 1398 با سلام ادمین مربوطه رنکش در ts گرفته شد بسته شد
ارسالهای توصیه شده