رفتن به مطلب

Abuse OverGrown

MrNiNjA مهمان

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد:MrNinja
  • نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:OverGrown
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :EvliNight - Amirsalar - Legion - ....
  • رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :SuperVisor
  • مدارک شکایت:5uqv_sa-mp-079.png
  • توضیحات:درود ! 
  • ادمین Overgown ظهر ساعت 13:00 گفت که بیا تی اس و ایپی انی دسک بده و فریز کرد منو منم اومدم تی اس من رو پیسی چک کرد.... چیتی هم پیدا نکرد و منو انفریز کرد و داخله تی اس به همه گفت که چیتی نداشت !!!!! 
  • الان ساعت 10 هستش و پلیر Father که به دلیل چیت بن شد، ایشون زد من رو به دلیل چیت بن کرد.... 
  • درخاست مدرک دارم! 
arenagame_samp
ارسال شده در

با سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز !

بنده سیستم شمارو چک کردم و چیت مثل اموزش اموزش راحت پاک میشه و دلیل بر نداشتن ان نیست ! خب میریم سراغ مدارک و ...

اول از همه خیلی جالبه که این چند وقت ایشون میرن سایت های مختلف از جمله سایت های مربوط به هک گیم  و وقتی که من میخام برنامه دیدن لاگ سیستمشونو نگاه کنم خیلی جالبه که مرور گرشون ارور میده و دانلود نمیکنه ! همانطور هم که گفتم مرور گر ایشون سایت چیت معروفی وارد شده که همین دیروز هم وارد شده که بعید میدونم داخل اونجا برن برای احوال پرسی و دیدن بقیه ? خب پس یسری استفاده ها از این چیت هارو داره ولی خب چه کنیم که دیگه یه عالمه روش اومده برا قایم کردن چیت که خودم به اقا حسام تو اولین دیدار نشونشون میدم  !!!

از طرف دیگه خیلی از اعضای کلن من یا اعضای دیگر کلن ها به جز کلن خودشون از این قضیع رنج میبرن و داره به شدت دچار بهم ریختن نظم سرور میشه !

مدارک :
AnyDesk_2020_02_24_14_45_45_38.bmpAnyDesk_2020_02_24_14_46_01_74.bmpAnyDesk_2020_02_24_14_46_03_65.bmpAnyDesk_2020_02_24_14_46_03_65.bmpAnyDesk_2020_02_24_14_46_01_74.bmpAnyDesk_2020_02_24_14_45_45_38.bmpAnyDesk_2020_02_24_14_45_39_43.bmpAnyDesk_2020_02_24_14_45_41_48.bmp

AnyDesk_2020_02_24_14_46_06_03.bmp

ارسال شده در

شما تاریخ اونارو دیدید و گفتین برای خیلی وقت پیش هستش و مشکلی نداره :) 

و من رو ان فریز کردید و گفتین نو چیت 

حالا این کار شما ابیوز حساب میشه 

بدشم بخش HISTORI فقط برای سرچ شده ها هستش اونا دانلود نشده . بخش دانلود ها رو دیدید که هیچ چیتی نبود و برای همین هم اون موقع منو بن نکردید ! 

من هرگز از چیت استفاده نکردم اونا فقط سرچ شده 

@MaMaDNiGhT

ارسال شده در

با سلام خدمت شما پلیر عزیز

لیست دانلود و دانلودیا راحت پاک میشه ولی اینو بادتون رفته پاک کنید مدارکو الان میبینید که خیلی واضیح هست و قابل مشاهده هست و من خواستم ببخشت که دیگه تکرار نکنی ولی تکرار مکرر کردی و من مجبور شدم برای ارامش پلیر ها شمارو بن بدم با این مدارک .

بدرود .

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...