HajMmd ارسال شده در 5 اسفند، 1398 ارسال شده در 5 اسفند، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: HajMmd نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: EmpireS نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner مدارک شکایت: توضیحات: بی اجازه goto میکنه
FesharBaz ارسال شده در 5 اسفند، 1398 ارسال شده در 5 اسفند، 1398 سلام خدمت شما. من اون روز ازتون معذرت خواهی کردم. که شما هم پذیرفتید. این دلیل نمیشه یه ایدی اشتباه زدن شما 19 بودید که من میخواستم رو 18 گوتو کنم که رو شما گوتو شد. بازم از شما معذرت خواهی میکنم. درخواست رسیدگی توسط MaMaDNiGhT
FesharBaz ارسال شده در 5 اسفند، 1398 ارسال شده در 5 اسفند، 1398 چی شد؟ چون علی تو کلنت هست اونو تگ کردی ؟ Over رو تگ نکردی؟! خیلی باحالی
HajMmd ارسال شده در 5 اسفند، 1398 سازنده ارسال شده در 5 اسفند، 1398 @MaMaDNiGhT @TraiTor @MohammadReza میدونی چرا overo تگ نمیکنم چون رنکو خریده
FesharBaz ارسال شده در 5 اسفند، 1398 ارسال شده در 5 اسفند، 1398 + اینکه من گوتو کردم نه شما رو کیل دادم و نه نفرین و نه کاری کردم که باعث آزارو اذیت شما شود. من فقط اشتباه ایدی زدم که بعدشم رفتم و به شما کاری نداشتم.
ارسالهای توصیه شده