[pG]eRfAn_JeSTeR ارسال شده در 6 اسفند، 1398 ارسال شده در 6 اسفند، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @OverGrown نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @.EvilNiGhT. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @LincolnJunior , @$$DangeR_NighT$$ , و .... رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : super visor server !!!!! مدارک شکایت: part 1 : http://s6.picofile.com/file/8389253976/avc_part_1.mp4.html part 2 : http://s7.picofile.com/file/8389255842/avc_part_2.mp4.html part 3 : http://uupload.ir/view/vrqy_avc_part_3.mp4/ part 4 : part 5 : part 6 : http://uupload.ir/view/ebzd_avc_part_6.mp4/ part 7 : http://uupload.ir/view/bsyw_avc_part_7.mp4/ part 8 : توضیحات: با سلام و درود خدمت تمامی پلیر های سرور و ادمین های زحمتکش ! پیرو اولین شکیتم که به دلیل ادمین وار بودن ایشون انرنک دو روزه بهش خورده و واقعا تنها این چیت وال هک نیست که داره اذیت میکنه مارو !!! ایشون دارای چیت aim و less damage هم هست و میخوایم ایشون انرنک دائم بشن کلن ما سوپروازر چیتر نمیخاد ما هم مثل بقیه پلیر ها حق بازی کردن رو داریم !!! وقتی ایشون خودش پلیر های دیگه رو بن میده و به دلیل چیت تند تند بن میدن فکنم این درست نباشه که سوپروایزر سرور اینطوری چیت بزنه اگه به چیت زدنه که خیلا میتونن نیکان سگ چیتر دو شن !!! که این لذت بازی رو داره هم از من و هم از اعضای کلنم میگیره !!!! من نمیتونم اعضا کلنمو مجبور کنم برن تو زون و علی اویل سوپروایزر سرور با چیت بزنتشون این حق اعضای کلنم نیست !!! من کلی تشویقشون دارم میکنم که برای تاپ بیان و این اقا با این کارش میخاد اعضای کلن منو از گیم فراری بده و تاپ کلنو با نا حقی تمام بگیره !!! خب میریم سر فیلما و عکسا و یکی یکی توضیحشونو میدم !!! part 1 : هم aim ایشون معلومه و هم دمیجی که میخورن یه بار ان میکنن و یه بار اف البته یه چیت هم هست برای همین که نیاز به ان و اف نداشته باشه که لازم باشه اسمشو میدم به ادمین های اصلی سرور part 2 : داخل این فیلمم میبینید باز less damage و aim ایشون ( خو لعنتی میخای بزنی بزن نه دیگه در این حد یه تیر بزن به دیوار دلم خنک شه حداقل ! part 3 : part 4 و part 5 مربوط به part 7 هست ! part 6 : در این پارت میتونید بازم لس دمیج ایشونو ببینید ! اخه وقتی ثابت هستی چجوری -5 میخوری برا همه تیرام ! عکس واضح تر part 8 !! part 7 : داخل این پارت فیلم ایم و لس دمیجشونو میبینیم که ایشون داره راحت میرزنه و جلوی ما که میرسه ان میکنه جلوی مدیران سرور میشه موش کور ! از جمله دو عکسی که پارت چهار و پنج هست میتونید دمیج قبلش و دمیج بعدشو ببینید که فکر نکنید اون عدد 8 هست !! part 8 : عکس واضح تر مربوط به part 6 خب به نظرتون باز چیت لس دمیج برای وار استفاده میشه یا ایم ! ما همه خواستار انرنک دائمی ایشون هستیم !!!! اعضای کلن خودشون لطفن زیر این موضوع پستی نزارید !!!! فقط شاهدین که از کلن خودم هستن میتونن نظر بدن !! باشد تا روزی پای تمامی چیتر ها با لانچر و انتی چیت های قویتر از سرور بریده شود !!! 1
Noah ارسال شده در 6 اسفند، 1398 ارسال شده در 6 اسفند، 1398 حاجی خدایی خسته شدیم . حرفم میرنی تحدید به بن میکنه . هر ابیوزی که بگشن انجام میده والا ما دیگه خسته شدیم . آرنا واقعا سرور خوبیه و مراتب رسیدگی به شکایت عالیی داره . ما داریم از سرور زده میشیم اگه همینطور روی ما ابیوز میشه و کسی حق شکایت از این رنکو نداریم . لطفا سریع رسیدگی کنید. 1
.AmiR.NiGhT. ارسال شده در 6 اسفند، 1398 ارسال شده در 6 اسفند، 1398 علی تو هم؟؟ علی چیت میزنی بعد به من میگی چیتر سگ چیتی که به خاطرش منو 5 روز بن دادی جلوی این لنگ میندازه من علی رو دوست دارم ولی به خاطر ابیوز هاش ازش ناراحتم راستی علی برا ما هم اپلود کن خیلی مشتی بود
Rager ارسال شده در 6 اسفند، 1398 ارسال شده در 6 اسفند، 1398 منو به خاطر یه /vfix 2 روز آنرنک میکردی :/ حالا به نطرت این چیت چه قدر آنرنک داره علی؟ ?
.MrNiNjA ارسال شده در 6 اسفند، 1398 ارسال شده در 6 اسفند، 1398 با سلام چون بقیه دخالت کردن منم دخالت میکنم.... این چیته؟? کاملا معلوم هست که ایزی هستین ، داخله درگیری فیلم گرفتین میگین لس و ایم ! اول اینکه تو فیلما ایم مشخص نیست تیر اشتباه زیاد زد بعدشم با 18 هزار اسکور میخای درو دیوارو بزنه؟ تجربه داره دیگه راجب لس دمنج هم تیر زدید -0 -1 -5 -3 داخل فیلم خورد خوب فاصله شما با evilnight زیاد بود توقع نداشتین که -9 یا -10 بخوره که؟ -0 هم بخاطر اینه که کان شما رجیستر نشده ، دقت کنین خیلی سریع 2 2 میزنین و باعث میشه -0 بخوره . تازه داعم که -0 نخورد 2 3 تا خورد بعدشم -3 -5 خورد کاملا عادیه بعد اور چقدر رشوه دادی بیان زیر این پست بگن چیت زدی علی؟ =))))
[pG]eRfAn_JeSTeR ارسال شده در 6 اسفند، 1398 سازنده ارسال شده در 6 اسفند، 1398 @siniuor شما (MrNiNjA) از کلن ایشون هستین فکر نکنم شما جز شاهدین باشین !!!! و درضمن سرعت 2 2 ایشون خیلی بیشتذه توی فیلم میتونید مشاهده کنید پس دلایل الکی برای فرار از این فیلم نیارید !! مورد بعدی داخل فیلم معلومه تمام تیر هاشون و برای اسکور یه سی ام دی /setscore کافیه !!! اسکور دلیل بر چیتر نبودن نیست فاصله من با اویل فاصله ایه که هر کس دیگه ای باشه دمیج بیشتری میخوره و من روی شایان هم چک کردم و حتی داخل فیلم دقت کنید خیلی دقیق و جایه درستی رو نشونه میگرفتم و شلیک میکردم یعنی الان به نظرتون با این چرتو پرتا میتونید مدیران سرور که سابقه 7 8 سال پلی دادن هست رو زیر سوال ببرید !؟ رشوه ای ام به کسی ندادم من پشت پلیر هاییم که همیشه حقشون داره خورده میشه ! ن نه کسیو مجبور کردم نه خریدمشون اینم بدون دوست عزیز هر کسی اینجاس الان یه مشکلی با ایشون داره و طبیعتا شما دوست نداری لیدرت بی رنک باشه ولی خب همین حقیقته و با فیلم قابل مشاهده هست !!! در ضمن بازم تکرار میکنم موضوع برای شاهدین باز است !
Rager ارسال شده در 6 اسفند، 1398 ارسال شده در 6 اسفند، 1398 در 32 دقیقه قبل، SenioR گفته است : با سلام چون بقیه دخالت کردن منم دخالت میکنم.... این چیته؟? کاملا معلوم هست که ایزی هستین ، داخله درگیری فیلم گرفتین میگین لس و ایم ! اول اینکه تو فیلما ایم مشخص نیست تیر اشتباه زیاد زد بعدشم با 18 هزار اسکور میخای درو دیوارو بزنه؟ تجربه داره دیگه راجب لس دمنج هم تیر زدید -0 -1 -5 -3 داخل فیلم خورد خوب فاصله شما با evilnight زیاد بود توقع نداشتین که -9 یا -10 بخوره که؟ -0 هم بخاطر اینه که کان شما رجیستر نشده ، دقت کنین خیلی سریع 2 2 میزنین و باعث میشه -0 بخوره . تازه داعم که -0 نخورد 2 3 تا خورد بعدشم -3 -5 خورد کاملا عادیه بعد اور چقدر رشوه دادی بیان زیر این پست بگن چیت زدی علی؟ =)))) به همون اندازه که alievil به تو رشوه داده که اینا رو این زیر بنویسی :)))
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 6 اسفند، 1398 ارسال شده در 6 اسفند، 1398 درود طبق مدارکی ک ادمین @OverGrown ارسال کرده که من در فیلم ایشون 1 یا 2 با -0 دلیل نمیشه که less dmg باشم 1 یا 2 با -0 میتونه دلیلش این باشه ک تیر ک از گان @OverGrown خارج میشه رجیستر یا درست به من برخورد نکرده هر زمانی ک مشخص کنید اماده CheCk Pc هستم اگه دقت کنید کسانی ک از less dmg استفاده می کنند دمینج -5 یا -8 هم بشه داد بهشون
FesharBaz ارسال شده در 6 اسفند، 1398 ارسال شده در 6 اسفند، 1398 در 9 دقیقه قبل، .EvilNiGhT. گفته است : درود طبق مدارکی ک ادمین @OverGrown ارسال کرده که من در فیلم ایشون 1 یا 2 با -0 دلیل نمیشه که less dmg باشم 1 یا 2 با -0 میتونه دلیلش این باشه ک تیر ک از گان @OverGrown خارج میشه رجیستر یا درست به من برخورد نکرده هر زمانی ک مشخص کنید اماده CheCk Pc هستم اگه دقت کنید کسانی ک از less dmg استفاده می کنند دمینج -5 یا -8 هم بشه داد بهشون Pc check? حرف از pc check نزن که حالم بد میشه. پوشه خالی کلو داری تو پوشه بازیت بعد تو پوشه کلو هیچی نیست =)) مخفی میکنی حداقل خوب مخفی کن.
[pG]eRfAn_JeSTeR ارسال شده در 6 اسفند، 1398 سازنده ارسال شده در 6 اسفند، 1398 در 48 دقیقه قبل، .EvilNiGhT. گفته است : درود طبق مدارکی ک ادمین @OverGrown ارسال کرده که من در فیلم ایشون 1 یا 2 با -0 دلیل نمیشه که less dmg باشم 1 یا 2 با -0 میتونه دلیلش این باشه ک تیر ک از گان @OverGrown خارج میشه رجیستر یا درست به من برخورد نکرده هر زمانی ک مشخص کنید اماده CheCk Pc هستم اگه دقت کنید کسانی ک از less dmg استفاده می کنند دمینج -5 یا -8 هم بشه داد بهشون نمیخام روشای قایم کردنتو اینجا بگم که اینجا همه یاد بگیرن شما با مدرکی مثل همین علی fathero بن دادید ! یعنی نقضی بر ادمینی شماس توی این حرکتم !!! در ضمن یک استف نباید تحت فشار محیط قرار بگیره که بخاد چنل افشا بزنه !! برای پلیر های سرور شما این حقو ندارید ولی خب شما با بازی با کلمات رجیستر شدن و نشدن سعی در انکار دارید و مطمعا باشید من در اولین فرصت روش های قایم کردن چیت شما رو وگذارش میدم ! من از تایم های مختلفی ازشما فیلم گذاشتم و توی اون تایما هم ادمین های مدیر کل بودن که شمارو بکشن و ببینن مشکل رجیستر به قول شما نیس مشکلش برای کلن ما یهو بروز میده ! تموم کن دوست عزیز این بحثو گاهی پذیرفتن شکست باعث جلوگیری از اتفاقات بزرگ تری میشه شما میگید سنتون +18 هست ولی بعید میدونم مغزتون اینقد باشه که مدرک وال هک خودتونو اپلود میکنید و قبلش خیلی انکار میکردین این موضوع باعث میشه بد تر رسوا تر بشید. !!! من خودم بعضی روشای قایم کردن چیت رو به اقای محمد نایت گذارش دادم ! ? و فکر نکنم برای شما pc check جوابگو باشه مدارک مستند و قابل رویت هستن از کار شما .
HajMmd ارسال شده در 6 اسفند، 1398 ارسال شده در 6 اسفند، 1398 با سلام لطفا در موضوعی که به شما مربوط نیست نظر ندهید 990m برو قطعه هاتو جم کن تا به لینکن نگفتم کیل لیستت کنه
[sunrise] ارسال شده در 6 اسفند، 1398 ارسال شده در 6 اسفند، 1398 پلیرhj mmd پلیر990m هرکاری دوس داره میکنه و lincoln به حرف تو ام گوش نمیده برو خدا تو شکر کن تورو کیل لیست نمیکنم
Rager ارسال شده در 6 اسفند، 1398 ارسال شده در 6 اسفند، 1398 در 13 دقیقه قبل، HajMmd گفته است : با سلام لطفا در موضوعی که به شما مربوط نیست نظر ندهید 990m برو قطعه هاتو جم کن تا به لینکن نگفتم کیل لیستت کنه آقای haj mmd لطفا به جای اینکه دخالت کنی یکم فکر کن . من خودم در کلن over هستم . و اینکه آقای لینکلن آدمی نیست کهبه حرف شما گوش بده . برو خدارو شکر کن که تو رو کیل لیست نمیکنه. و اینکه این موضوع به شما ربطی نداره که من قطعه جمع میکنم یا نه و اینکه اگر هم جمع میکنم خوده آقای لینکلن خبر داره . حالا هم راه باز جاده دراز. راهتو بکش و برو و پشت سرتم نگاه نکن :))))))
HajMmd ارسال شده در 6 اسفند، 1398 ارسال شده در 6 اسفند، 1398 فردا توسرور منتظرتم عکس خوشگله عکستو بفرستم؟ #نیو فیس #بیبی_فیس
Noah ارسال شده در 6 اسفند، 1398 ارسال شده در 6 اسفند، 1398 در 35 دقیقه قبل، HajMmd گفته است : با سلام لطفا در موضوعی که به شما مربوط نیست نظر ندهید 990m برو قطعه هاتو جم کن تا به لینکن نگفتم کیل لیستت کنه خودتم کیل لیست میکنم و duel با فیلم هرموقع اومدی هستم.
.MrNiNjA ارسال شده در 7 اسفند، 1398 ارسال شده در 7 اسفند، 1398 در 13 ساعت قبل، ._990[M]_. گفته است : به همون اندازه که alievil به تو رشوه داده که اینا رو این زیر بنویسی :))) رشوه؟ ? داش دارم حقیقتو میگم ? هیچ چیتی تو فیلما مشخص نیست همینطوری رفتین از درگیری فیلم گذاشتین 2 2 سریع میزنی که رجیستر نشه گانت که -0 بخوره بعد میگی لس؟ ? (ایزی)
.MrNiNjA ارسال شده در 7 اسفند، 1398 ارسال شده در 7 اسفند، 1398 در 13 ساعت قبل، OverGrown گفته است : @siniuor شما (MrNiNjA) از کلن ایشون هستین فکر نکنم شما جز شاهدین باشین !!!! و درضمن سرعت 2 2 ایشون خیلی بیشتذه توی فیلم میتونید مشاهده کنید پس دلایل الکی برای فرار از این فیلم نیارید !! مورد بعدی داخل فیلم معلومه تمام تیر هاشون و برای اسکور یه سی ام دی /setscore کافیه !!! اسکور دلیل بر چیتر نبودن نیست فاصله من با اویل فاصله ایه که هر کس دیگه ای باشه دمیج بیشتری میخوره و من روی شایان هم چک کردم و حتی داخل فیلم دقت کنید خیلی دقیق و جایه درستی رو نشونه میگرفتم و شلیک میکردم یعنی الان به نظرتون با این چرتو پرتا میتونید مدیران سرور که سابقه 7 8 سال پلی دادن هست رو زیر سوال ببرید !؟ رشوه ای ام به کسی ندادم من پشت پلیر هاییم که همیشه حقشون داره خورده میشه ! ن نه کسیو مجبور کردم نه خریدمشون اینم بدون دوست عزیز هر کسی اینجاس الان یه مشکلی با ایشون داره و طبیعتا شما دوست نداری لیدرت بی رنک باشه ولی خب همین حقیقته و با فیلم قابل مشاهده هست !!! در ضمن بازم تکرار میکنم موضوع برای شاهدین باز است ! اول که بله MrNiNjA ام مشکلی داری؟! ? و اینکه کاری به اینکه پلیر ها چی میگن ندارم فیلمای که دادین ایم و لس نیست ? -5 -3 -1 لس دمنج ع؟? بعدش علی /SetScore نزده پلی تایمشو ببین اندازه سنتون داره ? Siniuor هم نه SenioR ?
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 7 اسفند، 1398 ارسال شده در 7 اسفند، 1398 در 13 ساعت قبل، .EvilNiGhT. گفته است : درود طبق مدارکی ک ادمین @OverGrown ارسال کرده که من در فیلم ایشون 1 یا 2 با -0 دلیل نمیشه که less dmg باشم 1 یا 2 با -0 میتونه دلیلش این باشه ک تیر ک از گان @OverGrown خارج میشه رجیستر یا درست به من برخورد نکرده هر زمانی ک مشخص کنید اماده CheCk Pc هستم اگه دقت کنید کسانی ک از less dmg استفاده می کنند دمینج -5 یا -8 هم بشه داد بهشون .
[pG]eRfAn_JeSTeR ارسال شده در 7 اسفند، 1398 سازنده ارسال شده در 7 اسفند، 1398 در 13 ساعت قبل، OverGrown گفته است : نمیخام روشای قایم کردنتو اینجا بگم که اینجا همه یاد بگیرن شما با مدرکی مثل همین علی fathero بن دادید ! یعنی نقضی بر ادمینی شماس توی این حرکتم !!! در ضمن یک استف نباید تحت فشار محیط قرار بگیره که بخاد چنل افشا بزنه !! برای پلیر های سرور شما این حقو ندارید ولی خب شما با بازی با کلمات رجیستر شدن و نشدن سعی در انکار دارید و مطمعا باشید من در اولین فرصت روش های قایم کردن چیت شما رو وگذارش میدم ! من از تایم های مختلفی ازشما فیلم گذاشتم و توی اون تایما هم ادمین های مدیر کل بودن که شمارو بکشن و ببینن مشکل رجیستر به قول شما نیس مشکلش برای کلن ما یهو بروز میده ! تموم کن دوست عزیز این بحثو گاهی پذیرفتن شکست باعث جلوگیری از اتفاقات بزرگ تری میشه شما میگید سنتون +18 هست ولی بعید میدونم مغزتون اینقد باشه که مدرک وال هک خودتونو اپلود میکنید و قبلش خیلی انکار میکردین این موضوع باعث میشه بد تر رسوا تر بشید. !!! من خودم بعضی روشای قایم کردن چیت رو به اقای محمد نایت گذارش دادم ! ? و فکر نکنم برای شما pc check جوابگو باشه مدارک مستند و قابل رویت هستن از کار شما . . 1
MrHeSaM ارسال شده در 7 اسفند، 1398 ارسال شده در 7 اسفند، 1398 باسلام از اسپم کردن خودداری کنید. در حال بررسی مدارک هستیم، در صورت صحیح بودن مدارک اقدام به جریمه خواهیم کرد. موضوع برای جلوگیری از اسپم بسته شد!
ارسالهای توصیه شده