Only ارسال شده در 18 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 1398 سلام دوستان بنده مشکلی پیدا کردم با گیم ام اون هم اینه که وقتی وارد سمپ میشم و میخوام به سروری وارد بشم برنامه هیچ عکس العملی نشون نمیده واضح تر بگم {وقتی سمپ رو باز میکنم و میزنم که بیام آرنا برنامه gta رو باز نمیکنه که وارد سمپ بشم} پاک کردم بازی رو دوباره نصل کردم بازم نشد ممنون میشم کمکم کنید سپاس
0 Only ارسال شده در 18 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 18 اردیبهشت، 1398 دادا میگم پاک کردم دوباره نصب کردم همه جوابتون واسه کمک اینه؟ لطفا اگه راجع به چیزی اطلاع ندارید از پاسخ بیمورد بپرهیزید
0 DrError مهمان ارسال شده در 18 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 1398 اگه میخواهید میتوانید برنامه Any Desk را دانلود کرده و بنده با متصل شدن به کامپیوتر شما مشکل را حل کنم.
0 Only ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 در 22 ساعت قبل، DrError گفته است : باسلام. برای حل این مشکل تمامی فایل هایی که GTA در ان نصب بوده اند را پاک کنید و نسخه اورجینال GTA را دانلود و نصب نمایید. سلام من سرعت نت ام خیلی پایینه مشکلی پیش نمیاد؟ خیییییییلی پایینه
-3 DrError مهمان ارسال شده در 18 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 1398 باسلام. برای حل این مشکل تمامی فایل هایی که GTA در ان نصب بوده اند را پاک کنید و نسخه اورجینال GTA را دانلود و نصب نمایید.
سوال
Only
سلام دوستان
بنده مشکلی پیدا کردم با گیم ام
اون هم اینه که وقتی وارد سمپ میشم و میخوام به سروری وارد بشم برنامه هیچ عکس العملی نشون نمیده
واضح تر بگم
{وقتی سمپ رو باز میکنم و میزنم که بیام آرنا
برنامه gta رو باز نمیکنه که وارد سمپ بشم}
پاک کردم بازی رو دوباره نصل کردم بازم نشد
ممنون میشم کمکم کنید
سپاس
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری