Stormy ارسال شده در 10 اسفند، 1398 ارسال شده در 10 اسفند، 1398 با سلام درخواستی از مدیران داشتم لطفا کسانی که تایم بن میشوند رو بصورت vac (سیستم) بن بدید. چون اوضاع تفاوت چندانی نمیکنه و با اکانت مولتی میان و به کارشون ادامه میدن ( بازهمون آش و همون کاسه ) مثال این ماجرا پلیری که(اسم نمیبرم) تا الان ۵ بار به دلیل nodmg بن میشد و بنده مجبور بودم برا هر اکانتش مدرکی جداگانه اراعه بدم و اینکه لطفا یه محدودیتی برای بن بزارید و برای کسی که قبلا چیت زده و دوباره تکرار میکنه مجازات سنگین تری بزارین با تشکر منتظر واکنش بقیه پلیر ها هم هستیم 1
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 11 اسفند، 1398 مدیرکل ارسال شده در 11 اسفند، 1398 چیزی به عنوان VAC بن مدت دار نداریم. کسی مکرر به چیت زدن اقدام کنه چه با یک اکانت چه مولتی vac بن دائم میشه و راه برگشتی نداره.
Stormy ارسال شده در 11 اسفند، 1398 سازنده ارسال شده در 11 اسفند، 1398 در 31 دقیقه قبل، MohammadReza گفته است : چیزی به عنوان VAC بن مدت دار نداریم. کسی مکرر به چیت زدن اقدام کنه چه با یک اکانت چه مولتی vac بن دائم میشه و راه برگشتی نداره. @MohammadReza همین الان پلیری وجود داره که بیشتر از ۷ الی ۸ بار به دلیل nodmgبن شده و البته من که خودم در تیم استف حضور دارم و شاهد این ماجرا هستم که هربار این پلیر مثل قبل مجازات شد میتونم نام اکانت و مدارک بن ایشونو براتون در پیام خصوصی ارسال کنم تا بررسی کنید
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری