MR.Babe ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:Reza_Gangster نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:kwolf نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :supervisor مدارک شکایت:عکس ها توضیحات:خودتون ببینید نمیزاره حتی نفس بکشم همش کیل میکنه. بازی برام تلخ شده.
MR.Babe ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 در 42 دقیقه قبل، Reza_Gangster گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:Reza_Gangster نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:kwolf نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :supervisor مدارک شکایت:عکس ها توضیحات:خودتون ببینید نمیزاره حتی نفس بکشم همش کیل میکنه. بازی برام تلخ شده. اصلا من زیاد وقت بازی کردن ندارم بعضی وقت ها, و تا میام 5مین حال کنم میاد سریع میکشه منو. حالم دیگه از این بازی بهم خورده 5 مین نمیتونم بازی کنم حتی تو کوه هم میاد کیل میده.درخواست دادن اخطار سوم و آنرنکشونو دارم. با تشکر.
DrError مهمان ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 باسلام. هیچ گونه سوء استفاده ادمین ( @kwolf ) از رنک خود انجام نداده است!✔️ ? سرور سمپ ارناگیم به علت گیم مد CNR ( دزد و پلیس ) این قابلیت برخوردار است که پلیر ها مجاز به کشتن یک دیگر در سرور هستند، و سایر پلیر ها برای در امان ماندن از کیل های پی در پی باید سیستم مبارزه خود را تقویت کنند تا در مقابل حملات پلیر دیگر جان سالم به در ببرند. ⚔️ شما میتوانید برای تقویت قدرت حمله خود در سرور به پلیر هایی که قدرت زیادی دارند درخواست آموزش حمله بکنید. ( میتوانید در مواقعی که بنده در سرور حضور دارم پیام دهید تا مبارزه را به شما یاد دهم. ) ? بنده از پلیر ( @kwolf ) خواهشمند هستم به پلیر هایی که هنوز به اون درجه از قدرت حمله را پیدا نکرده اند در سرور زیاد سخت نگیرد. ? این موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده