Noah ارسال شده در 21 اسفند، 1398 ارسال شده در 21 اسفند، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: .LincolnJunior. نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: M].shyonjr] و M].Ryder] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : none مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 1140 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Owner , helper II مدارک شکایت:https://gofile.io/?c=hZZuBn توضیحات: اول ویدِو FPS limit و AFK bug کاملا واضحه . بعد میبینیم که shyonjr پلیر هارو داخل GS 1 برینگ میکنه که دیگه Abuse رو در حق پلیر ها به اتمام رسونده . درخواست رسیدگی دارم. با تشکر LincolnJunior
Ashkan ارسال شده در 21 اسفند، 1398 ارسال شده در 21 اسفند، 1398 با سلام بنده چون که با برنامه ی fraps فیلم میگیرم ویقتی فسلمو استارت میکنم بیشتره CPU میره برای ریکورد کردن فیلم و بعضی وقت ها صفحه موقع ی فیلم برداری هنگ میکنه و ایشون وقتی منو میبره زیره اره من میرم رو فیلم و بازی چند ثانیه هیی صفحه وایی میسه برام و دوباره اوکی میشه برای همینه که اینجوری میشه و اقای AmirSalar چون خودش با این برنامه فیلم میگیره میفهمه من چی میگم با تشکر
MrNoOne ارسال شده در 21 اسفند، 1398 ارسال شده در 21 اسفند، 1398 در 7 دقیقه قبل، .[M].Ryd3R گفته است : با سلام بنده چون که با برنامه ی fraps فیلم میگیرم ویقتی فسلمو استارت میکنم بیشتره CPU میره برای ریکورد کردن فیلم و بعضی وقت ها صفحه موقع ی فیلم برداری هنگ میکنه و ایشون وقتی منو میبره زیره اره من میرم رو فیلم و بازی چند ثانیه هیی صفحه وایی میسه برام و دوباره اوکی میشه برای همینه که اینجوری میشه و اقای AmirSalar چون خودش با این برنامه فیلم میگیره میفهمه من چی میگم با تشکر در 25 دقیقه قبل، .LincolnJunior. گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: .LincolnJunior. نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: M].shyonjr] و M].Ryder] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : none مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 1140 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Owner , helper II مدارک شکایت:https://gofile.io/?c=hZZuBn توضیحات: اول ویدِو FPS limit و AFK bug کاملا واضحه . بعد میبینیم که shyonjr پلیر هارو داخل GS 1 برینگ میکنه که دیگه Abuse رو در حق پلیر ها به اتمام رسونده . درخواست رسیدگی دارم. با تشکر LincolnJunior با توجه با فیلم و صحبت های هلپر شکایت شما رد میشود. و پلیر شایان هم اخطار داده شد به دلیل برینگ در درگیری. موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده