DisHonoreD ارسال شده در 21 اسفند، 1398 ارسال شده در 21 اسفند، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:.[m].shyonjr نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :owner مدارک شکایت: توضیحات:ایشون بی دلیل من رو برینگ دادن تا فقط به من بگن که owneri خریده
Shyon ارسال شده در 21 اسفند، 1398 ارسال شده در 21 اسفند، 1398 در 12 دقیقه قبل، pooyan_1 گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:.[m].shyonjr نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :owner مدارک شکایت: توضیحات:ایشون بی دلیل من رو برینگ دادن تا فقط به من بگن که owneri خریده مثلا رفیقم بودی بهت گفتم بگم حالا واقعا فکر نمیکردم بری شکایت کنی ازم مرسی واقعا با این رفاقت مزخرفت :////// حرف ایشون درسته من الکی برینگش دادم ولی نه بخاطر ابیوز نمیدونستم بیاد سایت شکایت کنه اگر میخواید انرنکم کنید
DisHonoreD ارسال شده در 22 اسفند، 1398 سازنده ارسال شده در 22 اسفند، 1398 .[M].SaMueL لطفا رسیدگی کنید
HaDi ارسال شده در 22 اسفند، 1398 ارسال شده در 22 اسفند، 1398 درود اونر خاطی به مدت 5 ساعت آنرنک شد ! موفق باشید
ارسالهای توصیه شده