رفتن به مطلب

abuse

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

اسم شاکی:  OXIN
کسی که از او شکایت دارم:   m].arash].
رنک کسی که از او شکایت دارم: OWNER
لول کسی که از او شکایت دارم: 2493
اسم شاهد: m].amir]

توضیحات: با سلام خدمت تمام عوامل محترم سایت ارناگیم.این ادمین کل دیروز رو بامن لج بود و ابیوز های مختلفی انجام داد و در اخر منو بن کرد.اول این ادمین با وانتد زیر 3 منو دمج داد و وقتی که من هم وانتدم زیر 3 بود منو دمج میداد.بعد منو به مدت 5 دقیقه جیل داد به دلیل کیل کردن سفید و به دلیل کلکل منو میوت داد درصورتی که من کلکل نکردم.بعد ساعاتی به دلیل afk در درگیری منو جیل داد در صورتی که من اصلن درگیر نبودم. در اخر هم بعد جیل دادن منو به دلیل bad name multi  بن داد که من مولتی با اسم توهین امیزی نبرده بودم تو گیم.امیدوارم عدالت رعایت بشه.

[با تشکر از زحمات شما مدیران گرامی]

مدارک:

u44k_sa-mp-049.png

wc22_sa-mp-055.png
cbno_sa-mp-050.png
p4o_sa-mp-052.png
budp_sa-mp-056.png

arenagame_samp
ارسال شده در

سلام تو عکس اول من حواسم نبود که وانتد نداشتم و مدیران هر جریمه بر روی من اعمال کنند.

در عکس دوم من به شما دمیج ندادم و شما داشتید با من کل میکردید.

عکس پایین معلومه. کل کل مکرر.

6q9_sa-mp-048.png

در عکس سوم Dm شما معلومه در کیل لیست و پلیر phonix از شما شاکی بود و در تیم اسپیک با بنده صحبت کردند.

در عکس چهارم شما دارید با من کل کل میکنید که هیچی به شما نمیگفتم. لاگ سرور هم چک شه معلوم میشه.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در عکس پنجم معلوم هست که شما با Name بد و توهین آمیز به Owner سرور وارد شدید و بن شما کاملا صحیح است.

من شما رو 10 مین میوت کردم . 5 مین جیل و از شما Kill List گرفتم که باعث فشار خوردن شما شد و برای همین شما مولتی کشیدید. و میبینید که در اون ساعت فقط شما با من مشکل داشتید و هیچکسی دیگری نبود.

( شکایت شما بی مورد است ) 

sz0u_sa-mp-063.png

u3z_sa-mp-064.png

t37w_sa-mp-068.png

627n_sa-mp-069.png

b9i1_sa-mp-067.png

ارسال شده در

سلام.

از @MohammadReza عزیز درخواست میشه که آیپی اون مولتی رو چک کنه که ببینه مولتی رو Oxin کشیده یا نه.

پلیر فعلا آنبن میشه و بعد اینکه چک شد و کار ایشون بود ایشون دوباره بن میشه.

مرسی.

ارسال شده در
در 6 ساعت قبل، .[M].Arash گفته است :

سلام.

از @MohammadReza عزیز درخواست میشه که آیپی اون مولتی رو چک کنه که ببینه مولتی رو Oxin کشیده یا نه.

پلیر فعلا آنبن میشه و بعد اینکه چک شد و کار ایشون بود ایشون دوباره بن میشه.

مرسی.

.

ارسال شده در

باسلام.

چنین نام کاربری در سرور ثبت نشده، تصمیم ادمین عجولانه بوده و به دلیل بن بی مورد جریمه خواهد شد.

این نام کاربری قصد ثبت نام نداشته و صرفا جهت ایجاد مزاحمت بوده که ای پی این کاربر مسدود شد!

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...