AB]fbTKnT ارسال شده در 27 اسفند، 1398 ارسال شده در 27 اسفند، 1398 سلام بر کارکنان سرور عزیزمون و پلیر های عزیز تر یه اونت جدید بزارید مثل بریم رویه یه ساختمان بلند و بعد 3تا مدیر کل با هلی کپتر بیاد و پلیر ها رو کیل بده نفر 1 100میل پول بگیره. و event 2 این هست که بریم یه جایه خیلی باز که همه پلیر ها بیان و با ماشین سلطان هم دیگه رو بزنند نفر 1 100 میل پول و نفر 2 80میل و نفز 3 35 میل پول بگیره خیلی event جالبی هم هستش. .لطفا فقط کارکنان چت کنند مرسی.
[LS].MKA83 ارسال شده در 27 اسفند، 1398 ارسال شده در 27 اسفند، 1398 سلام مورد ۲ هست و بعضی موقعات برگزار میشه البته نه فقط با سلطان تو مورد ۱ هم به احتمال زیاد ابیوز رخ میده و زیاد خوب نمیتونه باشه
Radical ارسال شده در 27 اسفند، 1398 ارسال شده در 27 اسفند، 1398 درود هردو مسابقه در تایم های مختلفی توسط مدیران انلاین سرور برگذار میشود که اگر شما در سرور انلاین باشید و شرکت کنید خواهید دید. مورد اول: ادمین برگذار کننده همه بازیکن هارو بالای یک ساختمان برینگ میدهد و خودش با جت میاد بازیکن هارو مینداره پایین... مورد دوم: در این مسابقه ادمین برگذار کننده، ماشین Monster میدهد و باید بهم دیگر ضربه بزنید...
AB]fbTKnT ارسال شده در 27 اسفند، 1398 سازنده ارسال شده در 27 اسفند، 1398 مرسی من دوست دارم شرکت کنم و در این اونت الان هم /ejoin زدم ولی چون نتم .... هستش نمیتونم بیام داخل سرور )":
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری